Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,679
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,543
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,369
More...
Showing results 1 to 25 of 477
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: JeBaRT DuRHaKe
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Automotive 03-01-2015, 10:51 AM
Replies: 37
Views: 2,704
Posted By JeBaRT DuRHaKe
g cari je set gear 5 kat kedai potong... kalau...

g cari je set gear 5 kat kedai potong... kalau diorg tukar baru gear 5 pon belum tontu ok nyer... aku dolu tukar dlm rm 200 je... ok terus... da ok sampai terbabas lg tu... :eek::eek::eek::eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 10:44 AM
Replies: 12,423
Views: 1,331,452
Posted By JeBaRT DuRHaKe
yang ni aku setuju bro... :)):)):)):)):))

yang ni aku setuju bro...

:)):)):)):)):))
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 14-12-2014, 10:48 AM
Replies: 85
Views: 9,384
Posted By JeBaRT DuRHaKe
ini ade yg berdenyut2 terkemut2 tengok ni...

ini ade yg berdenyut2 terkemut2 tengok ni...
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 27-11-2014, 11:41 AM
Replies: 387
Views: 14,282
Posted By JeBaRT DuRHaKe
cun bos... nak 2 botol. :)cgrock:)cgrock:)cgrock

cun bos... nak 2 botol.
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 28-10-2014, 10:04 PM
Replies: 8
Views: 1,603
Posted By JeBaRT DuRHaKe
=p~=p~=p~=p~=p~

=p~=p~=p~=p~=p~
Forum: Santai, Others 30-09-2014, 05:05 PM
Replies: 71
Views: 3,472
Posted By JeBaRT DuRHaKe
package tu... bersangka baik...

package tu... bersangka baik...
Forum: General Stuffs & Products 05-09-2014, 05:08 PM
Replies: 348
Views: 22,101
Posted By JeBaRT DuRHaKe
Bos stok ado lagi ke...

Bos stok ado lagi ke...
Forum: Networks, Broadbands 03-09-2014, 04:36 PM
Replies: 261
Views: 30,050
Posted By JeBaRT DuRHaKe
bos pm teman bos...

bos pm teman bos...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 11:23 AM
Replies: 14
Views: 1,226
Posted By JeBaRT DuRHaKe
gif tak de ke...

gif tak de ke...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:08 AM
Replies: 33
Views: 1,669
Posted By JeBaRT DuRHaKe
saman jururawat tu la der... pastu transfer ke...

saman jururawat tu la der...
pastu transfer ke sabah ke sarawak ke...
pastu curah air panas kat anunye tu... baru pueh hati...
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-08-2014, 10:33 AM
Replies: 29
Views: 1,191
Posted By JeBaRT DuRHaKe
budak2 skang banyak menipu dari betul nye...

budak2 skang banyak menipu dari betul nye...
Forum: Santai, Others 15-06-2014, 11:26 AM
Replies: 74
Views: 3,501
Posted By JeBaRT DuRHaKe
Sebab tu la anak2 skang semua kuang ajaq... nak...

Sebab tu la anak2 skang semua kuang ajaq...
nak jentik pon da tak boleh...
nak ajaq camna kalau da jadi buluh...
donia donia...
Forum: Others Interest 28-05-2014, 10:22 PM
Replies: 15,266
Views: 846,780
Posted By JeBaRT DuRHaKe
barang da sampei... :D teeerrbaaeeek bos......

barang da sampei... :D

teeerrbaaeeek bos... :))

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 27-05-2014, 10:34 AM
Replies: 15,266
Views: 846,780
Posted By JeBaRT DuRHaKe
tak ley nego sket ke bro... kalau cantek...

tak ley nego sket ke bro...

kalau cantek semua saya nak tu... :D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 26-05-2014, 07:44 PM
Replies: 15,266
Views: 846,780
Posted By JeBaRT DuRHaKe
cer bos pm tengok dulu camne.. :D klu kene...

cer bos pm tengok dulu camne.. :D

klu kene rege den beli..

flavour pe yg ade bos...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 23-05-2014, 10:32 PM
Replies: 15,266
Views: 846,780
Posted By JeBaRT DuRHaKe
geng... ade seller COI (cloud of icarus) tak...

geng...
ade seller COI (cloud of icarus) tak...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 23-05-2014, 08:59 PM
Replies: 1,139
Views: 75,984
Posted By JeBaRT DuRHaKe
pakai 4.2.2 bos... tapi jumlah kat storage...

pakai 4.2.2 bos...
tapi jumlah kat storage masih tak merge la bos...
kire still tulis 8gb jugak... :-?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 22-05-2014, 09:15 PM
Replies: 1,139
Views: 75,984
Posted By JeBaRT DuRHaKe
da bole on setelah claim warranty.. hhehehe seb...

da bole on setelah claim warranty..
hhehehe seb baik tak kantoi...
bos setelah root automatic phone storage merge ngan sd card atau kene ada software??? :D
Forum: Santai, Others 19-05-2014, 07:09 PM
Replies: 64
Views: 2,775
Posted By JeBaRT DuRHaKe
bro apsal bile click donload tu dok hang kat...

bro apsal bile click donload tu dok hang kat preparing donload
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 06-05-2014, 10:22 PM
Replies: 1,139
Views: 75,984
Posted By JeBaRT DuRHaKe
saya da try donload software kat google play, ...

saya da try donload software kat google play,
tapi masih tak merge la bos...
skang masalah baru...
hp tak leh boot... ~X(
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 05-05-2014, 03:47 PM
Replies: 1,139
Views: 75,984
Posted By JeBaRT DuRHaKe
warga grand, saya da try root, da ikut semua...

warga grand,

saya da try root, da ikut semua tip2 yang diberi,
tapi bile check storage masih ada 2, 1phone 1lagi sd card,
macamana mahu merge kedua2 storage tersebut,
perlu ke saya setting @...
Forum: Movies, TV, Music 20-03-2014, 09:32 AM
Replies: 147
Views: 12,773
Posted By JeBaRT DuRHaKe
300-rise of an empire... ado tak movie ni...

300-rise of an empire... ado tak movie ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-02-2014, 11:41 AM
Replies: 23
Views: 1,317
Posted By JeBaRT DuRHaKe
patut la anak2 sekarang banyak yg kurang ajar... ...

patut la anak2 sekarang banyak yg kurang ajar...
nak sentuh anak pon da tak boleh... konon nye moden...
perbandingan orang dulu dan skang...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-02-2014, 10:04 AM
Replies: 26
Views: 1,786
Posted By JeBaRT DuRHaKe
hahaha.. kurang ilmu betul la... dah terkene...

hahaha.. kurang ilmu betul la... dah terkene pusing plak janji diri sendiri nampak betul.. tak leh ngaku kesalahan sendiri..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 25-02-2014, 06:36 PM
Replies: 50
Views: 2,351
Posted By JeBaRT DuRHaKe
jawapan terbaaeek...

jawapan terbaaeek...
Showing results 1 to 25 of 477

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:12 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE