Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,604
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,597
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,706
More...
Showing results 1 to 25 of 491
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: -pojie-
The search index was updated 25 seconds ago.
Forum: Forex Brokers 13-05-2015, 11:13 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
bg no akaun trading.. kita cuba bantu sebaik...

bg no akaun trading..
kita cuba bantu sebaik mgkn..
mgkn ada silap di mana2 tue..

deposit byk cara spt debit card/credit card, neteller, moneybookers dll bole rujuk dlm website xm
bonus 50%...
Forum: Forex Brokers 07-05-2015, 05:43 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
tak boleh.. kena nama sama dgn bill pada account...

tak boleh.. kena nama sama dgn bill pada account trading
Forum: Forex Brokers 05-05-2015, 12:11 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
jika ada mslh sms code x dpt sila ke LIVE CHAT...

jika ada mslh sms code x dpt sila ke LIVE CHAT kami dalam website xm.com
Forum: Forex Brokers 05-05-2015, 12:09 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
untuk pengesahan akaun : pada...

untuk pengesahan akaun :

pada IC/Lesen/Passport --> mereka cuma lihat nama, tarikh lahir dan no kad pengenalan semasa daftar acc dgn xm

pada Bill/bank statement ---> mereka cuma lihat nama...
Forum: Forex Brokers 22-04-2015, 05:30 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
lama x post sini:)cgrock

lama x post sini:)cgrock
Forum: Forex Brokers 30-03-2015, 12:32 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
PM saya no telefon tuan. Terima Kasih

PM saya no telefon tuan. Terima Kasih
Forum: Forex Brokers 25-03-2015, 03:25 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
welcome Yudha.. selamat promosi di...

welcome Yudha..
selamat promosi di sini..:D:)cgrock
Forum: Forex Brokers 24-03-2015, 10:53 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
seminar !!! seminar !!!! Seminar Forex...

seminar !!! seminar !!!!

Seminar Forex Percuma (http://www.xm.com/my/forex-seminars/kuala)
Forum: Forex Brokers 11-03-2015, 09:19 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
bole jer.. asalkan detail MESTI sama dengan...

bole jer..
asalkan detail MESTI sama dengan akaun sediada..
Forum: Forex Brokers 10-03-2015, 08:56 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
Selamat datang mastaaaa.... :)cgrock:)cgrock

Selamat datang mastaaaa.... :)cgrock:)cgrock
Forum: Services Offered 09-03-2015, 06:01 PM
Replies: 198
Views: 9,166
Posted By -pojie-
ok tuan sudah selesai sy isi form terima kasih...

ok tuan sudah selesai sy isi form
terima kasih khidmat tuan :)cgrock
Forum: Services Offered 03-03-2015, 02:44 PM
Replies: 198
Views: 9,166
Posted By -pojie-
saya masuk dlm blog untuk request renew ssm tapi...

saya masuk dlm blog untuk request renew ssm tapi tiada dlm sistem blog tuan..
sudah tamat ke service renew ssm ?
Forum: Forex Brokers 03-03-2015, 09:57 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
kebiasaannya wd akan ambil masa 2-5 hari waktu...

kebiasaannya wd akan ambil masa 2-5 hari waktu bekerja
bergantung pada bank juga, ada yg cepat ada yg lambat
sy galakkan guna bank spt Public Bank, RHB, Alrajhi dll

jika guna CIMB lagi terlalu...
Forum: Forex Brokers 02-03-2015, 10:42 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
hantar by email saja tuan ke validations@xm.com ...

hantar by email saja tuan ke validations@xm.com
mention sekali no akaun supaya department berkenaan uploadkan secara manual ke dalam sistem..
Forum: Forex Brokers 18-02-2015, 03:06 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
hahaha... :)) lau mc deposit plak tuan dgn xm ...

hahaha... :))
lau mc deposit plak tuan dgn xm

minima serendah 5usd dapat lg bonus deposit 50% :)cgrock:)cgrock
Forum: Forex Brokers 10-02-2015, 05:59 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
Thumbs up Local Depositor XM

Panduan untuk menggunakan khidmat local depositor di XM

Langkah 1 :

http://i724.photobucket.com/albums/ww244/zerotech_photo/1-23.png

Langkah 2 :
...
Forum: Forex Brokers 09-02-2015, 09:31 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
Selamat Pagi Trader XM:)cgrock

Selamat Pagi Trader XM:)cgrock
Forum: Forex Brokers 29-01-2015, 04:20 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
commission berdasarkan pada client deposit dan...

commission berdasarkan pada client deposit dan trade..

jika client under affiliates trade guna bonus, maka commission tidak akan masuk..
Forum: Forex Brokers 29-01-2015, 09:35 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
promo jln lg mcm biasa.. syarat : -...

promo jln lg mcm biasa..

syarat :

- mesti new client yg tidak pernah akaun dgn xm layak apply
- upload dokumen tuk pengesahan
- akaun dah valid boleh claim free no deposit $30 masukkan no...
Forum: Forex Brokers 27-01-2015, 09:32 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
akan di follow up.. :)

akan di follow up.. :)
Forum: Forex Brokers 26-01-2015, 12:48 PM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
http://www.youtube.com/watch?v=aVPAUKNGR64 ...

http://www.youtube.com/watch?v=aVPAUKNGR64
...
Forum: Gossip, Celebrities 23-01-2015, 05:24 PM
Replies: 60
Views: 3,913
Posted By -pojie-
running man aku layan kejap jer sbb nak usha awek...

running man aku layan kejap jer sbb nak usha awek cun beraksi.. :))
Forum: Forex Brokers 21-01-2015, 09:43 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
Hanya pair yang berkaitan CHF saja leverage...

Hanya pair yang berkaitan CHF saja leverage reduce..

Pair lain normal seperti biasa..
Forum: Forex Brokers 19-01-2015, 10:51 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
terima kasih kerana masih menyokong kami......

terima kasih kerana masih menyokong kami... :)cgrock
Forum: Forex Brokers 12-01-2015, 11:04 AM
Replies: 12,422
Views: 501,931
Posted By -pojie-
salam, mungkin guna Investor Password tue,...

salam, mungkin guna Investor Password tue, gunakan Master Password yang ada dlm email tersebut.

Abaikan Investor password tue.
Showing results 1 to 25 of 491

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:10 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE