Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,710
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,381
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,560
More...
Showing results 1 to 25 of 457
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 05:57 PM
Replies: 22
Views: 941
Posted By nwa
hidup ni rilek2 je sisss....buat kerja2 baik...

hidup ni rilek2 je sisss....buat kerja2 baik banyak2....wasatiyyah sudahhh
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:32 AM
Replies: 85
Views: 2,501
Posted By nwa
ni betul...banyak dah tgk isteri tudung...

ni betul...banyak dah tgk isteri tudung elok...laki sua pendek gila...tapi takde pun pempuan bukak thread suruh laki pakai sua panjang...tapi bila pempuan x tudung,ramai laki yg sound suruh...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:29 AM
Replies: 85
Views: 2,501
Posted By nwa
benda paksa2 ni memang akan ada akibatnya nanti ...

benda paksa2 ni memang akan ada akibatnya nanti
bertudung ni kena dari diri sendiri baru ia akan kekal

kalau paksa2 dan terikut ni la yg jadi kes pakai tudung baju ketat,sua ketat
Forum: Religious Talk 30-10-2014, 03:58 PM
Replies: 11,524
Views: 1,361,027
Posted By nwa
you are stating the obvious:(scam

you are stating the obvious:(scam
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 03:56 PM
Replies: 64
Views: 2,422
Posted By nwa
ada 2 sebab yg aku boleh agak...curang ataupun...

ada 2 sebab yg aku boleh agak...curang ataupun masalah kewangan....kompem!!
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 11:08 AM
Replies: 83
Views: 6,009
Posted By nwa
bukan susah pun nak tau sebab dia jadi camni ...

bukan susah pun nak tau sebab dia jadi camni


sebabnya ialah laki dia kaki tengok blue tegar...inilah kesan dia
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 29-10-2014, 02:18 PM
Replies: 65
Views: 1,801
Posted By nwa
7000-8000 tu dah tolak kos2 ke?

7000-8000 tu dah tolak kos2 ke?
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 29-10-2014, 02:08 PM
Replies: 40
Views: 1,310
Posted By nwa
bro...bp kos beli lory camni ek

bro...bp kos beli lory camni ek
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 27-10-2014, 09:46 AM
Replies: 24
Views: 1,201
Posted By nwa
ini pelik dan tak logik....mesti ada cerita lain...

ini pelik dan tak logik....mesti ada cerita lain ni
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 23-10-2014, 02:04 PM
Replies: 150
Views: 9,129
Posted By nwa
ce cite sket apa yg bro buat...ada kaitan dgn...

ce cite sket apa yg bro buat...ada kaitan dgn siggy bro ka?
Forum: Gossip, Celebrities 22-10-2014, 03:03 PM
Replies: 30
Views: 1,993
Posted By nwa
Yang cakap dah bosan...muka sama..etc ni la yang...

Yang cakap dah bosan...muka sama..etc ni la yang akan tengok gak nanti...kahkahkah
Forum: Gossip, Celebrities 22-10-2014, 03:02 PM
Replies: 30
Views: 1,993
Posted By nwa
Abes tu nak letak sape lagi?

Abes tu nak letak sape lagi?
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-10-2014, 01:10 PM
Replies: 79
Views: 4,247
Posted By nwa
Benda remeh temeh macam ni laaaa yg suka sgt...

Benda remeh temeh macam ni laaaa yg suka sgt didebatkan...

Remeh!!
Forum: Automotive 18-10-2014, 08:32 AM
Replies: 375
Views: 28,173
Posted By nwa
laaa keta power2 pun bawak g meshid je kewwwww??

laaa keta power2 pun bawak g meshid je kewwwww??
Forum: Automotive 18-10-2014, 08:31 AM
Replies: 375
Views: 28,173
Posted By nwa
sama la...aku ada Ferrari

sama la...aku ada Ferrari
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 01:54 PM
Replies: 4,440
Views: 384,868
Posted By nwa
hehe...yg cashback dh dpt tu mmg la xde...

hehe...yg cashback dh dpt tu mmg la xde masalah...kalo yg xdpt tu cane?hehehhe


and kalo dh dpt cashback tu pastu masuk lagi dan lagi...haa tunggu la turnn ko xdpt nanti:)):))
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 01:53 PM
Replies: 4,440
Views: 384,868
Posted By nwa
tu pun kalo dapat la...

tu pun kalo dapat la cashbacknyerrr.....:eek::eek::eek:
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 12:02 PM
Replies: 4,440
Views: 384,868
Posted By nwa
Mula2 kau dapt la cashback pe sume tu...lama2...

Mula2 kau dapt la cashback pe sume tu...lama2 nanti siap la ko..haha

benda money game ni dia tukar trick je,tapi org kita ni tamak n cepat terpengaruh...bagi hujah kuat sket trus terjebak...lagi...
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 12:00 PM
Replies: 4,440
Views: 384,868
Posted By nwa
Kenapalah takde lagi yang nampak emas emas ni...

Kenapalah takde lagi yang nampak emas emas ni sume money game je....sedih aku tgk...
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-10-2014, 08:21 AM
Replies: 233
Views: 8,605
Posted By nwa
kebanyakan yg ignore ni selalunya pempuan dan...

kebanyakan yg ignore ni selalunya pempuan dan gemok
Forum: Santai, Others 07-10-2014, 10:38 AM
Replies: 78
Views: 3,990
Posted By nwa
SO kena salahkan dua2 la...bukan salahkan kedai...

SO kena salahkan dua2 la...bukan salahkan kedai je:mad::mad:
Forum: Santai, Others 30-09-2014, 01:10 PM
Replies: 78
Views: 3,990
Posted By nwa
kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri...

kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri sendiri *******,nak salahkan kedai pulak...lain la kedai tu paksa suruh buat
Forum: Info, Debate 30-09-2014, 01:09 PM
Replies: 61
Share/Info : ATM Mesin dalam bahaya
Views: 2,965
Posted By nwa
kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde...

kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde kena mengena aku baca arini
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 10:02 AM
Replies: 896
Views: 73,766
Posted By nwa
Redmi note boleh install apps cimbclicks and...

Redmi note boleh install apps cimbclicks and maybank2u yang baru tu tak?astro on the go boleh tengok taj??
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-09-2014, 01:16 AM
Replies: 48
Views: 1,888
Posted By nwa
Ori x ni....???

Ori x ni....???
Showing results 1 to 25 of 457

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:38 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE