Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,568
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,628
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,986
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Forex General Discussion 25-01-2014, 06:02 PM
Replies: 20
Views: 1,015
Posted By IstiqamahGOLD
Trading balance ni memang famous kat INDON......

Trading balance ni memang famous kat INDON... dorang memang suka trade cara ni.. dorang memang gila.. depo minimum usd10k.. ada tu depo sampai juta2 usd dalam 1 akaun.. sebab dorang main broker...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-01-2014, 05:58 PM
Replies: 252
Views: 12,048
Posted By IstiqamahGOLD
Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau...

Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau orang lain pakai "allah" tu.. apa ada pada nama... semua ni politik jer lebeyyy.. pirrahh.. majlis fatwa pun sama gak.. ngok...
Forum: Gold 30-08-2013, 06:32 PM
Replies: 5,939
Views: 468,657
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu...

Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu lepas bullish gold.. it's time untuk memburu beruang pulak :
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 22-06-2013, 01:43 AM
Replies: 15
Views: 1,210
Posted By IstiqamahGOLD
Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang...

Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang yang meningkatkan ganguan seksual.. Bukan nak elak. :))
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 13-06-2013, 02:17 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa...

Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa terpanggil untuk post sepatah dua kata. Aku tengok apa yang Pakmil dan beberapa orang yang masih ada disini cuba buat bukan promote untuk komisyen.. berapa...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 08-06-2013, 05:03 PM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
HAHAHA, woi mamat tak sedar diri.. ko ni...

HAHAHA,

woi mamat tak sedar diri.. ko ni harap mulut je macam longkang nak tunjuk lagak hero kat sini.. tapi daftar pakai USERNAME baru baling batu sembunyi tangan :(scam:(scam

Aku tengok ko ni...
Forum: Internet Payment Processors 25-05-2013, 12:03 PM
Replies: 947
Views: 50,103
Posted By IstiqamahGOLD
Tamatlah riwayat LR. Selalu kalau founder...

Tamatlah riwayat LR.

Selalu kalau founder "e-curreny" dah kena tangkap takde harapan lagi. Melainkan LR punya management dah cukup strong untuk stand alone tanpa founder.

Sejarah banyak dah...
Forum: Forex General Discussion 09-05-2013, 02:51 PM
Replies: 9,653
Views: 499,053
Posted By IstiqamahGOLD
Thumbs up Penerangan HUKUM FOREX dari Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani

http://www.youtube.com/watch?v=On0OdWezfNU


:)cgrock:)cgrock
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 08-05-2013, 03:58 PM
Replies: 6
Views: 339
Posted By IstiqamahGOLD
Ni jual termasuk fanpage ada 1 ribu orang tu ke?

Ni jual termasuk fanpage ada 1 ribu orang tu ke?
Forum: HYIP 04-05-2013, 10:45 AM
Replies: 543
Views: 21,194
Posted By IstiqamahGOLD
Ha ha ha... Takkan ni pun kaput.. Cepat btol...

Ha ha ha... Takkan ni pun kaput.. Cepat btol inzal nyerr...
Forum: Internet Business Discussion 02-05-2013, 06:21 PM
Replies: 90
Views: 3,113
Posted By IstiqamahGOLD
Tu belum lagi kisah owner E-Gold kena saman...

Tu belum lagi kisah owner E-Gold kena saman sampai lari dari negara dia.. :))
Forum: Internet Business Discussion 02-05-2013, 06:20 PM
Replies: 90
Views: 3,113
Posted By IstiqamahGOLD
Check PM. Aku boleh bantu kepakaran system...

Check PM. Aku boleh bantu kepakaran system security dan dalam masa sama boleh deal dengan BNM sampai payment processor tersebut keluar license under BNM.

Ni rujukan BNM punya website :
...
Forum: Gold 17-04-2013, 07:38 AM
Replies: 5,939
Views: 468,657
Posted By IstiqamahGOLD
Mantabb.. seperti diramal oleh sifu ku.. Emas...

Mantabb.. seperti diramal oleh sifu ku.. Emas udah berada di paras 1300++ ... time tu buy gold now guys... beli berperingkat2.. kerana kita takkan jumpa lagi harga emas yang kita dok tengok ni...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 16-04-2013, 01:27 PM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Yes sama laa jugak sini OK jer mt4 rgcx... ...

Yes sama laa jugak sini OK jer mt4 rgcx...

Tak sabar nak tunggu unscubcribe masuk MINI.. ramai tunggu nak belasah kat situ lak nanti... :D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 16-04-2013, 12:34 PM
Replies: 9,463
Views: 113,114
Posted By IstiqamahGOLD
Kah kah kah... Malang btol laaa... 6 bulan dah...

Kah kah kah... Malang btol laaa... 6 bulan dah mapuh...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 05-04-2013, 03:20 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
OK bro, cuba check WHATSAPP tu ok. TQ :)

OK bro, cuba check WHATSAPP tu ok.

TQ :)
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 02-04-2013, 11:20 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
hahaha aku rasa aku tau sape ko.. username lama...

hahaha aku rasa aku tau sape ko.. username lama dah panas ... ko boleh pulak pakai username ni nak carik pasal ngan aku kan... manusia2.. macam ini punya orang pun ada ke... :eek:
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 30-03-2013, 02:17 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
lantak koo lah nak cakap drama ke apa ke.. sape...

lantak koo lah nak cakap drama ke apa ke.. sape yang jumpa aku face to face dan call aku/sms tau camne aku yang sebenarnya.. Engko ni pulak, dekat forum tah sape2 anynomous nyorok belakang keyboard...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-03-2013, 02:52 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
xdop pun PM.. adoiii..

xdop pun PM.. adoiii..
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 27-03-2013, 11:55 PM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Meh PM aku no fon ko sekarang. I will call you...

Meh PM aku no fon ko sekarang. I will call you back.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 27-03-2013, 04:05 PM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, dah 2 hari PM awak tak balas pun... ...

Salam, dah 2 hari PM awak tak balas pun...



Ingat nak main2 ke nak cabar2? kita nak selesai masalah bukan cari masalah... kalau setakat nak jumpa untuk bambu sedangkan masa dulu join promote...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-03-2013, 01:18 PM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
OK insyallah bro. Berat mata memandang.. berat...

OK insyallah bro. Berat mata memandang.. berat lagi bahu memikul.
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 24-03-2013, 06:21 AM
Replies: 26
Views: 2,023
Posted By IstiqamahGOLD
Pergi search "Octa Capital" . Company ni...

Pergi search "Octa Capital" .

Company ni punya modus operandi sama dan plan yang sama.. sebelum dorang scam dan tutup company tu dan bukak pulak "keenan capital".

Sebab tu cerita kononnya...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-03-2013, 06:18 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Ok no problem.. Ko pun bangsat punya orang...

Ok no problem..

Ko pun bangsat punya orang dok kutuk2 kat sini tapi tak berani call/sms aku kalau ko ada masalah dengan aku... :(scam:(scam
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-03-2013, 06:15 AM
Replies: 47,334
Views: 1,474,712
Posted By IstiqamahGOLD
Suka hati je mulut ko bercakap ye.. owh lupa, kat...

Suka hati je mulut ko bercakap ye.. owh lupa, kat internet boleh tulis je pastu duduk depan komputer takde sape yang tau..

Mana bukti kata aku scammer? menjawap la ko kat akhirat nanti fitnah2...
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:02 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE