Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 8,917
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 10,669
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,967
More...
Showing results 1 to 25 of 487
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Operating Systems Yesterday, 05:44 PM
Replies: 202
Views: 6,007
Posted By eday84
baca kat web microsoft dia tulis setahun je kalau...

baca kat web microsoft dia tulis setahun je kalau nak update free
kalau lepas setahun sape nak win10 kena beli kot
ermm pc spec rendah plak takleh nk try
Forum: Properties Discussions Yesterday, 05:42 PM
Replies: 21
Views: 777
Posted By eday84
oo ada ikea baru nak bukak ek igtkn satu je ...

oo ada ikea baru nak bukak ek
igtkn satu je
leceh nak beratur beli kt ikea ni
tapi karipap dia sedap huhu
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 05:34 PM
Replies: 78
Views: 9,415
Posted By eday84
mak aku slalu ckp blk klau lepas maghrib ke basuh...

mak aku slalu ckp blk klau lepas maghrib ke basuh muka basuh kaki selawat etc sblm masuk rumah..
kakak aku oku, kdg2 kena sawan kalau ada yg kacau2 ni
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 03:02 PM
Replies: 27
Views: 1,622
Posted By eday84
mana rakaman suara tu nak tau jgk apa yg...

mana rakaman suara tu
nak tau jgk apa yg disampaikan
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 02:57 PM
Replies: 20
Views: 644
Posted By eday84
12 bulan je, maksimum 2 tahun? kena tgk blk la...

12 bulan je, maksimum 2 tahun?
kena tgk blk la baby pun manusia jgk
mcm smlm berita pengasuh dera baby smpi pendarahan otak dan mata
kena berapa lama je, bdk mcm cacat dah
Forum: Automotive Yesterday, 01:01 PM
Replies: 48
Views: 3,144
Posted By eday84
aku pun pernah aluminium foil utk seal botol...

aku pun pernah aluminium foil utk seal botol penjimat petrol masuk
xtau larut ke tak..
Forum: General Stuffs & Products Yesterday, 12:52 PM
Replies: 15
Views: 501
Posted By eday84
ada dah kat sini lama mencari ni pos xde ke...

ada dah kat sini
lama mencari ni
pos xde ke hehe..
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 12:50 PM
Replies: 14
Views: 848
Posted By eday84
huii bnyk kes rawang skrg aku duk sini pun...

huii bnyk kes rawang skrg
aku duk sini pun risau
tasik puteri, emerald, desa mas baru2 ni kes
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 12:46 PM
Replies: 10
Views: 801
Posted By eday84
indon pun tgk kpop tak tgk dangdut dah

indon pun tgk kpop
tak tgk dangdut dah
Forum: Automotive Yesterday, 12:32 PM
Replies: 23,805
Views: 1,772,256
Posted By eday84
dpt kepala gear manual camni smart jgk ganti...

dpt kepala gear manual camni smart jgk
ganti kepala gear aku hehe
Forum: Automotive Yesterday, 12:26 PM
Replies: 65
Views: 2,592
Posted By eday84
cla 180 ada 213k, 203k pun ada ok la bole gaya...

cla 180 ada 213k, 203k pun ada
ok la bole gaya sket hehe..
igtkn 190k je
180 tapi enjin 1.6 turbo huh

http://www.mudah.my/Mercedes+Benz+CLA+180+japan+spec+unreg+2013+13-38353518.htm
Forum: Automotive 29-07-2015, 05:16 PM
Replies: 65
Views: 2,592
Posted By eday84
kalau yg bkn amg berapa ek yg ni front wheel...

kalau yg bkn amg berapa ek
yg ni front wheel kan, yg termurah dlm kelasnya
Forum: Gossip, Celebrities 28-07-2015, 04:02 PM
Replies: 74
Views: 5,104
Posted By eday84
bini aaron tak terasa ke huhu

bini aaron tak terasa ke huhu
Forum: General Stuffs & Products 28-07-2015, 12:21 PM
Replies: 22
Views: 835
Posted By eday84
xde lapang sasar lak kat area sini

xde lapang sasar lak kat area sini
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 12:20 PM
Replies: 106
Views: 6,324
Posted By eday84
bkn, fonepad 7, free upgrade by asus ke 5.0

bkn, fonepad 7, free upgrade by asus ke 5.0
Forum: Santai, Others 28-07-2015, 12:19 PM
Replies: 46
Views: 2,551
Posted By eday84
bdn kecik senang jgk nak welding tmpt2 sukar tu

bdn kecik senang jgk nak welding tmpt2 sukar tu
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 10:56 AM
Replies: 106
Views: 6,324
Posted By eday84
android 5.0 ni mmg lebih panas ek aku pny...

android 5.0 ni mmg lebih panas ek
aku pny speaker smpi berdesing
kena restart baru cooldown
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 28-07-2015, 10:41 AM
Replies: 21
Views: 1,772
Posted By eday84
nak keluarkan tulang kot

nak keluarkan tulang kot
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 10:24 AM
Replies: 49
Views: 2,235
Posted By eday84
erm dah belas2 tahun dah amik lesen kena amik...

erm dah belas2 tahun dah amik lesen
kena amik blk ni
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 10:20 AM
Replies: 24
Views: 1,617
Posted By eday84
fmcg tu satu industri bernama fast moving...

fmcg tu satu industri bernama fast moving consumer goods
kilang2 yg buat brg2 pengguna
Forum: Gossip, Celebrities 27-07-2015, 05:51 PM
Replies: 64
Views: 5,325
Posted By eday84
dah jmp gambar ori google je hashtag dia tu...

dah jmp gambar ori
google je hashtag dia tu oldfrndslongstory
Forum: Official News, Current Issues 27-07-2015, 05:42 PM
Replies: 24
Views: 1,617
Posted By eday84
Saya kerja FMCG pun nak tutup bln 4 next year

Saya kerja FMCG pun nak tutup bln 4 next year
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 27-07-2015, 05:03 PM
Replies: 25
Views: 1,930
Posted By eday84
kwn aku pernah kena camni dgn bapak dia nasib...

kwn aku pernah kena camni dgn bapak dia
nasib baik bwk lori jgk, keras sikit
berbulan jgk la patah kaki, rusuk etc

aku pun risau kalau nmpk lori ni
kdg2 dia pun xnmpk kita sbb tinggi
tol ni...
Forum: Official News, Current Issues 27-07-2015, 05:00 PM
Replies: 81
Views: 5,993
Posted By eday84
mula2 suruh jwb tu tak brp nampak lg bila suruh...

mula2 suruh jwb tu tak brp nampak lg
bila suruh jgn beri tekanan kpd tun mahathir tu dah nmpk sikit2
adakah
Forum: Properties Discussions 27-07-2015, 04:51 PM
Replies: 17
Views: 1,422
Posted By eday84
itu la tiap kali pg surau nampak rumah idaman ...

itu la tiap kali pg surau nampak rumah idaman
dah 500k lebih dah tu, single storey banglo
dpt pndg je la
Showing results 1 to 25 of 487

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:13 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE