Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,568
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,691
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,241
More...
Showing results 1 to 25 of 371
Search took 0.28 seconds.
Search: Posts Made By: katelike
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 01:37 PM
Replies: 32
Views: 1,393
Posted By katelike
pADAN MUKE

pADAN MUKE
Forum: Gossip, Celebrities 10-12-2014, 08:43 AM
Replies: 59
Views: 3,531
Posted By katelike
kemaruk.tk habih2 cita pasai dia ni.cemuih aih

kemaruk.tk habih2 cita pasai dia ni.cemuih aih
Forum: Santai, Others 03-12-2014, 11:51 AM
Replies: 49
Views: 1,715
Posted By katelike
kalau kita yang baru nak mula mungkin tak mampu...

kalau kita yang baru nak mula mungkin tak mampu nk buat mcm ni.macam dia dah background seorang establish contractor maybe mudah.haha.kalau kita mungkin customer ke dua ratus dah bngkrup:eek:
Forum: Santai, Others 03-12-2014, 11:29 AM
Replies: 49
Views: 1,715
Posted By katelike
setakat aku tgk dia ni berniaga jenis biaq untung...

setakat aku tgk dia ni berniaga jenis biaq untung sikit tapi ramai customer.dari untung bnyk toi customer sikit. orang ngaji agama lagu ni la.pikiaq akhirat sama.kuat tasawuf.
Forum: Santai, Others 03-12-2014, 11:12 AM
Replies: 49
Views: 1,715
Posted By katelike
selain dari kedai makan.setahu saya kedai ni juga...

selain dari kedai makan.setahu saya kedai ni juga buat katering for majlis kawin n other function.harga mmg berbaloi.antara yg termurah disamping lauk yg tidak mengecewakan
Forum: Santai, Others 03-12-2014, 10:39 AM
Replies: 49
Views: 1,715
Posted By katelike
Kedai ni kalau dia tk bagi moto pun tiap hari...

Kedai ni kalau dia tk bagi moto pun tiap hari penuh kedai dia.beribu orang mai.keta macam ada kenduri tiap hari penuh.makanan dia berlauk campur.n sampingan lain ada.memang murah.selalu dia bancuh...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 18-11-2014, 01:51 PM
Replies: 23
Views: 1,604
Posted By katelike
agak2 drebar lori pecah kapla dak

agak2 drebar lori pecah kapla dak
Forum: Gossip, Celebrities 11-11-2014, 03:34 PM
Replies: 47
Views: 4,227
Posted By katelike
Keta sebelah amcam triton.triton mmg keta dia. ...

Keta sebelah amcam triton.triton mmg keta dia.
Alhamdullillah.harap2 dapat ubah bini pakai tudung.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 11-11-2014, 09:27 AM
Replies: 63
Views: 5,497
Posted By katelike
sudah2 la muhing.cemuih aih aku.

sudah2 la muhing.cemuih aih aku.
Forum: Automotive 10-11-2014, 05:03 PM
Replies: 11
Views: 1,127
Posted By katelike
Semartnyewwwwww.minatnyewww kawan

Semartnyewwwwww.minatnyewww kawan
Forum: Gossip, Celebrities 10-11-2014, 09:03 AM
Replies: 18
Views: 1,206
Posted By katelike
sampahnya AF bila naib johan standad karoke jamban

sampahnya AF bila naib johan standad karoke jamban
Forum: Santai, Others 07-11-2014, 08:57 AM
Replies: 46
Views: 3,205
Posted By katelike
kucing.dah tgk lama dah gambar ni.k bye

kucing.dah tgk lama dah gambar ni.k bye
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-11-2014, 07:47 PM
Replies: 216
Views: 8,254
Posted By katelike
ya betoi.saya tak detailkan.kalau nak details pat...

ya betoi.saya tak detailkan.kalau nak details pat muka surat jadi
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-11-2014, 03:00 PM
Replies: 216
Views: 8,254
Posted By katelike
Kalau malaysia ni laksanakan hudud confirm rakyat...

Kalau malaysia ni laksanakan hudud confirm rakyat tak berani nak mencuri dan rakyat besa pun mst tk buat mcm ni.nak londeh2.depa mst serah teruih ja.kena potong tgn lagi syok
Forum: Gossip, Celebrities 05-11-2014, 11:05 AM
Replies: 15
Views: 1,208
Posted By katelike
Pakai tudung baju nampak lengan kain...

Pakai tudung baju nampak lengan kain jarang.****ss pianggg
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-11-2014, 02:45 PM
Replies: 27
Views: 2,200
Posted By katelike
tu la paseii.haha:d:d

tu la paseii.haha:d:d
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-11-2014, 10:51 AM
Replies: 27
Views: 2,200
Posted By katelike
sbb kalau hantu laki orang tak panggil puntianak...

sbb kalau hantu laki orang tak panggil puntianak la der.
Cuba search asal usul hantu malaysia tgk.baca skit bagi paham.tapi jgn taksub sgt dah la.bg paham ja:)):))
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 04-11-2014, 10:48 AM
Replies: 126
Views: 9,435
Posted By katelike
hahahaha.bukan pemalas cuma tak rajin ja:)):))

hahahaha.bukan pemalas cuma tak rajin ja:)):))
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 03-11-2014, 08:57 AM
Replies: 126
Views: 9,435
Posted By katelike
aku dari dulu tk penah lipat pun.ahha

aku dari dulu tk penah lipat pun.ahha
Forum: Gossip, Celebrities 03-11-2014, 08:54 AM
Replies: 3
Views: 603
Posted By katelike
aman pun boleh masuk finaal. failllll #AF

aman pun boleh masuk finaal.
failllll #AF
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 29-10-2014, 04:18 PM
Replies: 116
Views: 9,181
Posted By katelike
awad cencosred.mengarut.hahhhaha

awad cencosred.mengarut.hahhhaha
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 29-10-2014, 04:12 PM
Replies: 40
Views: 3,372
Posted By katelike
buat bbq pergh apa nak kata.lemak2 berair...

buat bbq pergh apa nak kata.lemak2 berair gitu.perghhh
Forum: Gossip, Celebrities 29-10-2014, 08:44 AM
Replies: 30
Views: 1,729
Posted By katelike
kalau tak diulang geng tu nak amik sapa lagi.depa...

kalau tak diulang geng tu nak amik sapa lagi.depa ja ada.waya
Forum: Historical, Myth, Legend 27-10-2014, 05:17 PM
Replies: 106
Views: 7,460
Posted By katelike
Logik disitu.

Logik disitu.
Forum: Santai, Others 27-10-2014, 10:46 AM
Replies: 58
Views: 3,432
Posted By katelike
warm up itu penting

warm up itu penting
Showing results 1 to 25 of 371

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:03 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE