Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 2,741
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 6,405
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 31,147
More...
Showing results 1 to 25 of 472
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 02:10 PM
Replies: 7
Views: 439
Posted By Prisoner
Bangla ni mmg itu jer la penyakitnya.. suka...

Bangla ni mmg itu jer la penyakitnya..
suka kacau perempuan tak kira bini orang ke tak..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 02:08 PM
Replies: 7
Views: 409
Posted By Prisoner
dia ni muda lagi.. naif dan tak reti apa, jenis...

dia ni muda lagi.. naif dan tak reti apa, jenis lurus bendul kalau ikutkan ceritanya..

aku simpati.. tapi mmg cleaver la bos dia tu.. mmg awal2 lagi dah plan nak scam budak ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:02 AM
Replies: 61
Views: 2,227
Posted By Prisoner
Orang kita gelak.. buat modal lawak2 kat orang...

Orang kita gelak.. buat modal lawak2 kat orang indon yang kerja bancuh simen.. yang bawak motor rxz tzm sambil bawak gergaji dan tukul..

aku percaya sangat benda ni pasal dah banyak.. terlalu...
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-03-2015, 08:15 PM
Replies: 128
Views: 4,396
Posted By Prisoner
Dulu masa aku sekolah dulu style seluar yang...

Dulu masa aku sekolah dulu style seluar yang bawah besar tu..

ada la geng xtreme yang buat besar berlebih2..
cikgu siap gunting lagi seluar tu

Rugi woo seluar tu kena carik2 dengan gunting.....
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-03-2015, 09:53 AM
Replies: 21
Views: 880
Posted By Prisoner
dia orang pendatang tanpa dokumen ni mesti dapat...

dia orang pendatang tanpa dokumen ni mesti dapat tips

kalau ke malaysia.. elakkan berurusan dengan polis .. pasti selamat..
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 27-03-2015, 09:29 AM
Replies: 6,201
Views: 300,976
Posted By Prisoner
Dulu masa dia orang 15 dan 18 tahun dulu pun...

Dulu masa dia orang 15 dan 18 tahun dulu pun hebat..

Liga profesional ada jugak effect jadikan player jadi teruk macam ni..

Cuba check balik acontoh macam Piala Nike.. ramai player ni masa...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 27-03-2015, 09:20 AM
Replies: 8
Views: 1,219
Posted By Prisoner
dah cantik pun nak lagi cantik..

dah cantik pun nak lagi cantik..
Forum: Blogger 26-03-2015, 03:46 PM
Replies: 5
Views: 182
Posted By Prisoner
dia nak suruh buat listing la kat situ..

dia nak suruh buat listing la kat situ..
Forum: Gossip, Celebrities 26-03-2015, 09:15 AM
Replies: 11
Views: 882
Posted By Prisoner
Apa la kepala otak manusia ni.. cerita macam ni...

Apa la kepala otak manusia ni.. cerita macam ni boleh buat main2 jer.. nak sangat aku tengok macam mana punya jenis orang yang macam ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-03-2015, 08:11 AM
Replies: 12
Views: 948
Posted By Prisoner
apa la agaknya yer masaalah yang berat sangat...

apa la agaknya yer masaalah yang berat sangat sampai mati jer jadi last resort..
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 25-03-2015, 09:16 PM
Replies: 23
Views: 471
Posted By Prisoner
Siapa nak buat part time jadi agen player.. ni la...

Siapa nak buat part time jadi agen player.. ni la peluang.. pergi la scout player.. suoh sign contract lepas tu pergi la try jual kat kelab2.. 20% percent cukup..
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-03-2015, 09:13 PM
Replies: 40
Views: 3,359
Posted By Prisoner
tu malas nak gi china tu.. kang habis kilang2...

tu malas nak gi china tu..
kang habis kilang2 tutup operasi..
Forum: Gossip, Celebrities 25-03-2015, 05:48 PM
Replies: 25
Views: 2,347
Posted By Prisoner
Risiko 50-50 isteri masa mengandung dan...

Risiko 50-50 isteri masa mengandung dan melahirkan anak kita tu je pun dah tak terbalas dek kita lelaki ni..
Forum: Gossip, Celebrities 25-03-2015, 04:55 PM
Replies: 73
Views: 5,050
Posted By Prisoner
ni rusa kuat minum punya muka ni.. Muahahaha

ni rusa kuat minum punya muka ni.. Muahahaha
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-03-2015, 11:55 PM
Replies: 9
Views: 285
Posted By Prisoner
kereta singapore ker ni? ke kereta thailand?

kereta singapore ker ni? ke kereta thailand?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-03-2015, 11:50 PM
Replies: 35
Views: 2,514
Posted By Prisoner
mana la dapat kain tu.. rugi jer

mana la dapat kain tu.. rugi jer
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-03-2015, 06:43 PM
Replies: 191
Views: 5,434
Posted By Prisoner
persoalan ramai orang tentang soalan siapa yang...

persoalan ramai orang tentang soalan siapa yang akan checkmate dengan cerita hudud Kelantan ni dah nampak dah hasil sikit2..

Nizar ni awal2 lagi dah checkmate..

Tungu la Mat Sabu.. Husam.....
Forum: Properties Discussions 23-03-2015, 11:08 PM
Replies: 94
Views: 4,492
Posted By Prisoner
Sekarang dah nak cecah 1M dah value umah area...

Sekarang dah nak cecah 1M dah value umah area ni..

rumah harga 700K better beli 2 bijik rumah harga 3++K kalau umur masih muda..
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 23-03-2015, 09:21 AM
Replies: 23
Views: 1,158
Posted By Prisoner
pakai bateri.. bateri boleh tahan 10-16KM ...

pakai bateri..
bateri boleh tahan 10-16KM

mcm terhad la plak... ..
Forum: Santai, Others 22-03-2015, 12:47 AM
Replies: 115
Views: 3,720
Posted By Prisoner
banyak bot jer tu..

banyak bot jer tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-03-2015, 10:47 PM
Replies: 28
Views: 1,854
Posted By Prisoner
memancing ni hadiah 20-70K.. aku percaya.....

memancing ni hadiah 20-70K..

aku percaya.. mmg akan ada orang yang pakai ilmu hitam ni nak menang..

tapi ntah ngapa.. aku tak terbuka lagi hati nak join game2 ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-03-2015, 10:11 PM
Replies: 22
Views: 1,592
Posted By Prisoner
Habis pupus ikan.. toksik ker?? kalau tuba...

Habis pupus ikan..

toksik ker?? kalau tuba or karen takkan jadi smpi macam tu sekali
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 19-03-2015, 10:46 AM
Replies: 31
Views: 2,660
Posted By Prisoner
habis semua nak bercakap.. bila di mix.. boleh...

habis semua nak bercakap..
bila di mix.. boleh jadi music..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-03-2015, 10:44 AM
Replies: 59
Views: 2,915
Posted By Prisoner
lewat 2 tahun la dari apa yang di bayangkan...

lewat 2 tahun la dari apa yang di bayangkan steven spielberg and the geng back to the future
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-03-2015, 11:30 AM
Replies: 12
Views: 326
Posted By Prisoner
x payah nak buat2 bincang laa.. orang ramai...

x payah nak buat2 bincang laa..

orang ramai dah tau pun benda ni mesti jadik pasal dah ada orang melabur puluh2 juta tu nak kasi ON..
Showing results 1 to 25 of 472

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:51 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE