Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,509
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,765
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,537
More...
Showing results 1 to 25 of 348
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: Abdullah
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:26 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
aik , menentang ISIS bermakna jdi syiah? lol ......

aik , menentang ISIS bermakna jdi syiah? lol ... :eek::eek::eek::eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:24 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
ak cuma nak faham , camna kita nak masuk ke satu...

ak cuma nak faham , camna kita nak masuk ke satu buah negara secara terang-terangan tanpa dikesan oleh beratus2 unit drone predator dan satelit yg mengawal negara tersebut 24 jam ? camna ekk , td ada...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:23 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
Ustaz Lotfi sendiri akui , ISIS membunuh jihadis...

Ustaz Lotfi sendiri akui , ISIS membunuh jihadis yang lain , kenapa yer??? kekekekekeke
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:16 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
Kah kah kah kah , ustaz lotfi sendiri pun x dpt...

Kah kah kah kah , ustaz lotfi sendiri pun x dpt jawab soklan sy , itu jihadis beb kah kah kah kah kah kah . Semua kena tipu kah kah kah kah kah kah kah .
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:15 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
tolong jawab jer , bahkan Mujahideen Syria...

tolong jawab jer , bahkan Mujahideen Syria seperti Ustaz Lotfi Ariffin pun sendiri gagal menjawab tentang perkara nih .... tu orang yg kat sana , orang kat sini? kah kah kah kah kah kah , semua kena...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:10 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
Buat para pendokong munafiqin ISIS : ISIS ? ...

Buat para pendokong munafiqin ISIS :

ISIS ?

ISIS pejuang islam sebenar?

Analisa saya mendapati.........

1. Ketika pencerobohan ISIS ke Iraq , tiada satu pun drone2 milik US berjaya...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 02:50 PM
Replies: 7,363
Views: 314,934
Posted By Abdullah
isis adalah munafik zaman ini .....

isis adalah munafik zaman ini .....
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 08:06 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
kalau nak size yg len boleh pm, tp pre-order lah...

kalau nak size yg len boleh pm, tp pre-order lah , raya nih kita x dpt buat order sebab barang banyak delay kat kastam . lepas raya boleh , max sie 46 European
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 08:05 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
Umur ayah 52 , dia sendiri yg nak , tp bila dah...

Umur ayah 52 , dia sendiri yg nak , tp bila dah ada depan mata dia kata sy punya kasut lg cantik wakakkakakaka . x pa boleh nego lg lai2
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 07:02 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
barang baru , biasalah barang htr pakai pos . bau...

barang baru , biasalah barang htr pakai pos . bau ori kasut pun ada lagi
Forum: General Stuffs & Products 21-07-2014, 02:09 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
lai2 bump utk ari nih

lai2 bump utk ari nih
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:50 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
lai2 , satu lagi pasang kasut utk orang tua sya ,...

lai2 , satu lagi pasang kasut utk orang tua sya , fluorescent mesh black , size 42 eur/8 uk .

RM140 siap pos laju .
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:10 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
alang ngn uteh dah ada kasut baru , 5 pasang ko...

alang ngn uteh dah ada kasut baru , 5 pasang ko tahu wakakakaka
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:08 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
bump utk mlm ni .....

bump utk mlm ni .....
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 02:47 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
lai2 .... barang masih ada lagi

lai2 .... barang masih ada lagi
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 12:21 PM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
lai2 , puma ferrari drift cat black - red size 6...

lai2 , puma ferrari drift cat black - red size 6 UK RM120 jerrr , replica pun x dpt harga ni wo ....
Forum: Religious Talk 20-07-2014, 09:25 AM
Replies: 50
Views: 1,915
Posted By Abdullah
pengikut abu syafiq dan zamihan al-ghari? kah kah...

pengikut abu syafiq dan zamihan al-ghari? kah kah kah kah kah kah kah kah kah , mcm lah hang kenal sangat ngn dia kah kah kah kah kah kah kah kah
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:23 AM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
bump , barang masih ada lai2 RM120 ajerrr

bump , barang masih ada lai2 RM120 ajerrr
Forum: Religious Talk 20-07-2014, 06:07 AM
Replies: 50
Views: 1,915
Posted By Abdullah
ak kenal sapa yg punya tulisan nih, kwn ak...

ak kenal sapa yg punya tulisan nih, kwn ak wakakkaka . Latar belakang beliau? senang cerita guru beliau merupakan sheikhul hadis . full stop :)
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 05:47 AM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
Nibong Tebal

Nibong Tebal
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 03:52 AM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
size 6 tuan :D

size 6 tuan :D
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 03:02 AM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
bump! rm120 only, pm for details

bump! rm120 only, pm for details
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 12:23 AM
Replies: 21
Views: 1,082
Posted By Abdullah
Kasut PUMA Ferrari - Murah!!

Salam semua rakan2 CG,

Asalnya nak buat surprise kat ayah dan adik bongsu saya untuk raya nie, skali sampai dorang x bper berkenan sebab size dan rupa .

Jadi kat sini saya nak tolak murah2
...
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-06-2014, 02:57 PM
Replies: 176
Views: 8,652
Posted By Abdullah
habislah johor hahahahaha

habislah johor hahahahaha
Forum: General Stuffs & Products 06-06-2014, 11:10 AM
Replies: 1
Views: 163
Posted By Abdullah
lai lai lai bump

lai lai lai bump
Showing results 1 to 25 of 348

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:41 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE