Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,587
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,589
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,699
More...
Showing results 1 to 25 of 478
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities 19-05-2015, 01:04 PM
Replies: 15
Views: 613
Posted By Prisoner
Ok Good luck.. .. nanti kalau dah berjaya...

Ok Good luck.. ..

nanti kalau dah berjaya ingatlah nama ni yang pernah ucapkan selamat berjaya kepada anda.
Forum: Official News, Current Issues 13-05-2015, 09:11 PM
Replies: 56
Views: 3,862
Posted By Prisoner
Apakah yang telah terjadi di melaka?? tapi...

Apakah yang telah terjadi di melaka??

tapi note yang dia tinggal tu betul2 menyentuh hati.. :D
Forum: Gossip, Celebrities 13-05-2015, 07:13 PM
Replies: 15
Views: 1,305
Posted By Prisoner
producer atau pemilik company yang terbit filem...

producer atau pemilik company yang terbit filem ni confirm makcik2 punya ni..
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 11-05-2015, 05:55 PM
Replies: 37
Views: 1,547
Posted By Prisoner
Meh PM harga semua series yang ada

Meh PM harga semua series yang ada
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 10-05-2015, 08:59 PM
Replies: 29
Views: 2,113
Posted By Prisoner
Point 1 2 3 4 5 semua boleh di...

Point

1
2
3
4
5

semua boleh di dapati kat CG ni
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 10-05-2015, 08:55 PM
Replies: 9
Views: 1,506
Posted By Prisoner
Ligthing cantik.. ni pro punya kerja ni

Ligthing cantik..
ni pro punya kerja ni
Forum: Official News, Current Issues 10-05-2015, 08:05 PM
Replies: 70
Views: 3,594
Posted By Prisoner
Negeri lain macam selangor ni pun ada jugak hari...

Negeri lain macam selangor ni pun ada jugak hari tanpa plastik.. setiap sabtu..

Dulu masa mula kempen tak silap semua duit plastik tu akan masuk pada badan kebajikan.. tapi tak tau la apa betul ke...
Forum: Official News, Current Issues 10-05-2015, 07:46 PM
Replies: 98
Views: 8,118
Posted By Prisoner
budak ni aku rasa dia bukanlah pedofile sangat. ...

budak ni aku rasa dia bukanlah pedofile sangat.

tapi aku rasa dia buat duit.. mungkin website or tube porn kanak2.. tu yang boleh kantoi dia ada simpan semua gambar dan movie tu..
Forum: Gossip, Celebrities 08-05-2015, 09:25 PM
Replies: 34
Views: 2,986
Posted By Prisoner
Ahmad kassan??

Ahmad kassan??
Forum: Barcelona 07-05-2015, 08:59 PM
Replies: 2,302
Views: 89,284
Posted By Prisoner
masa alves win ball tu aku tutup TV tido.. ...

masa alves win ball tu aku tutup TV tido..
rupanya gol
Forum: General Stuffs & Products 07-05-2015, 08:58 PM
Replies: 4
Views: 124
Posted By Prisoner
tak try kat group pancing FB? aku letak penn...

tak try kat group pancing FB?
aku letak penn level wind tak sampai setengah jam sold.

anyway.. good luck..
Forum: Sports Talk : Soccer (Overseas) 07-05-2015, 01:51 AM
Replies: 811
Views: 37,205
Posted By Prisoner
ini pagi kalau bayern score pep kena buat2 tak...

ini pagi kalau bayern score pep kena buat2 tak celebrate jugak ker?
Forum: Official News, Current Issues 07-05-2015, 01:47 AM
Replies: 5
Views: 233
Posted By Prisoner
Sebelum 1 april.. air ni kat petronas harga dalam...

Sebelum 1 april.. air ni kat petronas harga dalam rm3.00 - 3.20 jer
lepas GST tetiba jadi 3.60 tu pun belum tambah GST.

agaknya pasal ni la kut.. mau pulun last2 kontrak ni.
Forum: Official News, Current Issues 05-05-2015, 12:41 PM
Replies: 18
Views: 710
Posted By Prisoner
Asalkan bukan org malaysia jual.. mesti harga...

Asalkan bukan org malaysia jual.. mesti harga lebih rendah.. buat rumah pun sama.. jauh lagi lebih rendah.. pelik jugak.. x bayar sewa kedai ke? X bayar api air ke?..
Forum: Automotive 04-05-2015, 11:10 PM
Replies: 44
Views: 3,768
Posted By Prisoner
dapatkan jumlah.. lepas tu bayar la apa cara yang...

dapatkan jumlah.. lepas tu bayar la apa cara yang selesa..

kalau nak cepat on the spot dapat release letter.. pergi ke branch yang arrage loan jangan pergi bayar kat kaunter bank yang terdekat.
...
Forum: Official News, Current Issues 02-05-2015, 08:03 PM
Replies: 15
Views: 809
Posted By Prisoner
Org salah tangkap je... banyak sedap buat...

Org salah tangkap je... banyak sedap buat salaah.. saman x mau bayar...
Forum: Official News, Current Issues 30-04-2015, 10:09 PM
Replies: 39
Views: 2,081
Posted By Prisoner
yang thai tu confirm bottom.. ahah!!

yang thai tu confirm bottom..
ahah!!
Forum: Automotive 30-04-2015, 04:26 PM
Replies: 11
Views: 442
Posted By Prisoner
Tgk pada pengurasan suzuki malaysia ni baru aku...

Tgk pada pengurasan suzuki malaysia ni baru aku tau mengapa suzuki x berapa dpt tempat kat hati penjual2 spare part dan pengedar2 moto kat malaysia ni.. org jepun uruskan sendiri rupanya.. patutnya...
Forum: Official News, Current Issues 30-04-2015, 03:39 PM
Replies: 59
Views: 2,207
Posted By Prisoner
utang punya interest pun tokey telco tolong...

utang punya interest pun tokey telco tolong bayar..
tu yang dah kantoi tak leh cover.. yang cover tak tau la..
Forum: Official News, Current Issues 30-04-2015, 03:37 PM
Replies: 9
Views: 308
Posted By Prisoner
Projek penswastaan ni sebenarnya bagus kalau buat...

Projek penswastaan ni sebenarnya bagus kalau buat betul2 dan telus..

tapi tu la sayangnya.. banyak loop dan terlalu ramai orang yang tak amanah.. tamak terbabit dalamnya
Forum: Official News, Current Issues 30-04-2015, 11:12 AM
Replies: 44
Views: 1,938
Posted By Prisoner
Udang lipan buat cari jenahak la.. sayang plak...

Udang lipan buat cari jenahak la..
sayang plak nak makan..
Forum: Official News, Current Issues 30-04-2015, 09:58 AM
Replies: 44
Views: 1,938
Posted By Prisoner
Pakcik belajar la ternak pulak ketam nipah ni..

Pakcik belajar la ternak pulak ketam nipah ni..
Forum: Official News, Current Issues 29-04-2015, 11:50 AM
Replies: 38
Views: 1,495
Posted By Prisoner
Gila ke nak turun time tengah kantoi macam2 ni..

Gila ke nak turun time tengah kantoi macam2 ni..
Forum: Santai, Others 27-04-2015, 07:22 PM
Replies: 81
Views: 5,362
Posted By Prisoner
Lepas ni siapa yang rakam tu la pulak kena...

Lepas ni siapa yang rakam tu la pulak kena penyepak..

mesti dia tau sapa yang rakam tu..
Forum: Official News, Current Issues 23-04-2015, 05:22 PM
Replies: 12
Views: 671
Posted By Prisoner
Semua org mangadu susah.. itu ini x cukup.. ...

Semua org mangadu susah.. itu ini x cukup..
Mcm pelik jugak berita ni..
Showing results 1 to 25 of 478

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:34 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE