Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 32,961
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 31,923
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 55,440
More...
Showing results 1 to 25 of 401
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 07-02-2016, 09:21 PM
Replies: 63
Views: 3,166
Posted By boblynn02
Puas aku tggu. Binawe tul TT ni...

Puas aku tggu. Binawe tul TT ni...
Forum: Official News, Current Issues 17-01-2016, 11:11 PM
Replies: 35
Views: 2,106
Posted By boblynn02
Tu la. Pelik gak. Ke nak jd cikgu xdpt dulu? Aku...

Tu la. Pelik gak. Ke nak jd cikgu xdpt dulu? Aku redha je keje yg ada skrg ni. Mujur ada keje. Xyah nak komen keje org. Mcm la kita ni bagus sgt. Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 17-01-2016, 11:10 PM
Replies: 35
Views: 2,106
Posted By boblynn02
Lame... nak kuar makan keluar je. Xde hal pun....

Lame... nak kuar makan keluar je. Xde hal pun. Nak.jugak perli cikgu. Kesian tul org mcm ni. Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 08-01-2016, 09:59 PM
Replies: 25
Views: 1,373
Posted By boblynn02
Ni sbb harga minyak nak drop. Kena ejas semula la...

Ni sbb harga minyak nak drop. Kena ejas semula la bajet. Wakakaka
Forum: Official News, Current Issues 16-12-2015, 08:30 PM
Replies: 57
Views: 4,046
Posted By boblynn02
Mesti nama dia Najib...

Mesti nama dia Najib...
Forum: Santai, Others 15-12-2015, 06:44 PM
Replies: 11
Views: 448
Posted By boblynn02
ok. next week aku try gi JPJ. Tq u olls......

ok. next week aku try gi JPJ. Tq u olls... hehheehe..
Forum: Santai, Others 14-12-2015, 07:25 PM
Replies: 11
Views: 448
Posted By boblynn02
Tapi geran kat bank. Guaner tu?

Tapi geran kat bank. Guaner tu?
Forum: Santai, Others 14-12-2015, 07:22 PM
Replies: 11
Views: 448
Posted By boblynn02
Roadtax Hilang. Guaner nak buat?

...

Hidupkan roadtax kereta... lupa nak tampal. Pastu lupa letak mana. Hilang tanpa khabar berita. Poskad pun tak kirim sebagai pengganti diri. Geran ori pada bank. Macam mana nak buat? Tengkiu.
...
Forum: Official News, Current Issues 12-12-2015, 06:37 PM
Replies: 151
Views: 12,239
Posted By boblynn02
Kalau harga bagus mmg patut la tukar tempat...

Kalau harga bagus mmg patut la tukar tempat shopping.. hehhehe
Forum: Santai, Others 14-11-2015, 06:49 AM
Replies: 38
Views: 2,462
Posted By boblynn02
makan kacang... tggu kot ada drama swasta hari...

makan kacang... tggu kot ada drama swasta hari ni. menyalak sana sini.... kah kah kah
Forum: General Stuff & Products 09-10-2015, 10:44 AM
Replies: 17
Views: 1,000
Posted By boblynn02
Aku suka sotong ni. best...

Aku suka sotong ni. best...
Forum: Santai, Others 15-09-2015, 09:23 AM
Replies: 287
Views: 14,556
Posted By boblynn02
Serabut geng2 ni... sorry to say...

Serabut geng2 ni... sorry to say...
Forum: PC Softwares, Applications 02-09-2015, 01:18 PM
Replies: 2
Views: 672
Posted By boblynn02
(HELP) Template After Effect untuk Video Korporat

...

Assalam. Boleh bantu saya untuk menyiapkan video korporat. Ilmu yg saya ada ni tak tinggi jadi saya perlukan template after effect utk video korporat tu.

Boleh PM saya atau emel pada saya:...
Forum: Services Offered 06-08-2015, 10:09 PM
Replies: 31
Views: 2,126
Posted By boblynn02
Aku baru je tukar kat 7e tadi. RM1650. Berat...

Aku baru je tukar kat 7e tadi. RM1650. Berat giler. Sanggup lak 7e ambik semua. Wakkaak...
Forum: Q&A, Discussion, Info 06-08-2015, 10:05 PM
Replies: 704
Views: 56,465
Posted By boblynn02
Nak pulak skrg ni PRUBSN ada ubah polisi. Rasa...

Nak pulak skrg ni PRUBSN ada ubah polisi. Rasa mcm diambil kesempatan lak.. wakaka
Forum: Movies, TV Shows, Music 06-08-2015, 09:42 PM
Replies: 96
Views: 6,254
Posted By boblynn02
Mmg byk ngarut.. poyo je.. wakaka

Mmg byk ngarut.. poyo je.. wakaka
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 01-08-2015, 07:51 AM
Replies: 4
Views: 1,050
Posted By boblynn02
perghhhh... giler laaaa..

perghhhh... giler laaaa..
Forum: Santai, Others 19-06-2015, 07:00 PM
Replies: 32
Views: 1,477
Posted By boblynn02
Cari info tepat dulu bro. Hehehe... Ada...

Cari info tepat dulu bro. Hehehe...

Ada subjek agama dan jawi. Fardhu ain pun ada.
Cikgu2 dia pun ramai melayu Islam. Ustaz dan ustazah pun ada.
Kat tempat aku, students melayu lagi ramai dari...
Forum: Official News, Current Issues 06-06-2015, 12:35 PM
Replies: 65
Views: 5,386
Posted By boblynn02
Cina DAP... Bukan cerdik mana pun.. pastu sibuk...

Cina DAP... Bukan cerdik mana pun.. pastu sibuk nak masuk campur hal parti org lain.. kah kah kah
Forum: General Stuff & Products 15-05-2015, 07:32 PM
Replies: 230
Views: 14,065
Posted By boblynn02
Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan...

Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan rikishi... Wakaka... PM...
Forum: Official News, Current Issues 15-05-2015, 11:17 AM
Replies: 16
Views: 1,678
Posted By boblynn02
wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))

wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))
Forum: Official News, Current Issues 14-05-2015, 10:31 AM
Replies: 105
Views: 8,244
Posted By boblynn02
Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa...

Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa saoa ada maklumat. Kasi post.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 02:45 PM
Replies: 704
Views: 56,465
Posted By boblynn02
Melalui agen. Otai lagi.

Melalui agen. Otai lagi.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 07:19 AM
Replies: 704
Views: 56,465
Posted By boblynn02
Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan...

Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan menang. Jumpa je.. org lari..
Forum: General Stuff & Products 06-05-2015, 12:27 PM
Replies: 212
Views: 7,884
Posted By boblynn02
Boleh buat monopod ni.. good item...

Boleh buat monopod ni.. good item...
Showing results 1 to 25 of 401

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:56 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE