Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,209
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,418
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,203
More...
Showing results 1 to 25 of 458
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 27-07-2014, 05:59 PM
Replies: 94
Views: 3,416
Posted By eday84
ala bro tny je sendiri kat blog dia, eddy...

ala bro tny je sendiri kat blog dia, eddy rosyadie dot com
saya tanya ttg diri sy sendiri je la
Forum: Santai, Others 27-07-2014, 05:56 PM
Replies: 119
Views: 4,167
Posted By eday84
Sebab kita kakashi, copy ninjaa.. Hehe

Sebab kita kakashi, copy ninjaa.. Hehe
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 27-07-2014, 04:41 PM
Replies: 94
Views: 3,416
Posted By eday84
no 72 tak kuar ke tt saya pun ada no 38 cuba...

no 72 tak kuar ke tt
saya pun ada no 38
cuba tny cikgu eddy
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-07-2014, 04:28 PM
Replies: 16
Views: 886
Posted By eday84
Ish ish ish Balik menyamun lak tu

Ish ish ish
Balik menyamun lak tu
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 06:49 PM
Replies: 128
Views: 13,572
Posted By eday84
Sama je pun

Sama je pun
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 06:43 PM
Replies: 102
Views: 5,772
Posted By eday84
lawa bini dia tu

lawa bini dia tu
Forum: Info, Debate 25-07-2014, 10:02 AM
Replies: 60
Debate : MALAYA stay away
Views: 3,034
Posted By eday84
Jgn ada riot dah la

Jgn ada riot dah la
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 09:39 AM
Replies: 3,711
Views: 296,556
Posted By eday84
Igtkn menjawab soalan rupanya menanya soalan

Igtkn menjawab soalan
rupanya menanya soalan
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 09:33 AM
Replies: 144
Views: 5,809
Posted By eday84
Aku mmg xpki astro isteri la asyik marah2 haha

Aku mmg xpki astro
isteri la asyik marah2 haha
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 09:28 AM
Replies: 128
Views: 13,572
Posted By eday84
Nak 16 tahun sgt kot bole kawen ke tu org...

Nak 16 tahun sgt kot
bole kawen ke tu
org sibuk kata org islam yg rajin kawen underage
org catolic pun sama
Forum: Santai, Others 25-07-2014, 09:24 AM
Replies: 81
Views: 2,456
Posted By eday84
Aku yg jenis rabun silau ni lagi tension lampu...

Aku yg jenis rabun silau ni lagi tension
lampu biasa pun terang kdg2
Lagi2 4x4 atau suv yg tinggi

Ada sekali tu kat bukit besi ada satu estima lampu putih pastu tinggi lak tu.. aku tgk jalan...
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 24-07-2014, 02:17 PM
Replies: 60
Views: 3,337
Posted By eday84
Lol belum gi jalan tar tu lagi Dari campbell...

Lol belum gi jalan tar tu lagi
Dari campbell smpi ke hujung metrojaya sana tu
patah kaki.. sambung smpi masjid india lak peh
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-07-2014, 02:12 PM
Replies: 61
Views: 4,947
Posted By eday84
Kentut ke huhu

Kentut ke huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 11:42 AM
Replies: 6
Views: 1,108
Posted By eday84
Gila betul, tak ckup lg ke bukti serangan israel...

Gila betul, tak ckup lg ke bukti serangan israel tu
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 11:40 AM
Replies: 16
Views: 434
Posted By eday84
Nasib la jadi majoriti Majoriti pun takde kuasa...

Nasib la jadi majoriti
Majoriti pun takde kuasa lagi nasib malang
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-07-2014, 11:30 AM
Replies: 23
Views: 2,074
Posted By eday84
Kete pe tu scirocco ke forte erm kenapa lak...

Kete pe tu
scirocco ke forte
erm kenapa lak kontena tu jatuh gitu
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 11:28 AM
Replies: 23
Views: 1,088
Posted By eday84
Siap la pasni anjing tu serang ketua balai lak...

Siap la pasni anjing tu
serang ketua balai lak tu
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 11:03 AM
Replies: 33
Views: 1,975
Posted By eday84
Ahaha laku kaw2 la pasni

Ahaha laku kaw2 la pasni
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 10:25 AM
Replies: 35
Views: 2,270
Posted By eday84
Semoga diberi anak nama hidayah

Semoga diberi anak nama hidayah
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 10:23 AM
Replies: 21
Views: 1,147
Posted By eday84
Dah curi pastu jual kat orang buat beraya Org...

Dah curi pastu jual kat orang buat beraya
Org raya pun makan rendang daging curi
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 10:22 AM
Replies: 10
Santai : aum.....
Views: 408
Posted By eday84
Peh jadi menteri la camni awek ngurat tuu

Peh jadi menteri la camni
awek ngurat tuu
Forum: Info, Debate 24-07-2014, 10:14 AM
Replies: 126
Views: 11,167
Posted By eday84
Dulu time isteri duk jauh kena naik kapal terbang...

Dulu time isteri duk jauh kena naik kapal terbang untuk bayar bil
So biasa la layan pramugari, turun2 je terus jmp isteri hehe
Forum: Gossip, Celebrities 24-07-2014, 10:08 AM
Replies: 134
Views: 7,278
Posted By eday84
Sogo dari kecik lagi aku mmg setiap raya mesti...

Sogo dari kecik lagi aku mmg setiap raya mesti kena teman mak pergi huhu
Forum: Gossip, Celebrities 24-07-2014, 09:48 AM
Replies: 134
Views: 7,278
Posted By eday84
Huhu aku beli kat jusco je rm 200 bole dpt 2...

Huhu aku beli kat jusco je
rm 200 bole dpt 2 pasang kot
- Ok jgk design
- Kain tebal
- Jahitan tak berserabut
- Bole try diluar fitting room atau didalam fitting room
- Saiz besar
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 09:32 AM
Replies: 49
Views: 2,860
Posted By eday84
R34 pun ada jeremy clarkson feature dlm topgear...

R34 pun ada jeremy clarkson feature dlm topgear dulu 1000hp
at least pki body yg best la bang huhu
seram nak bwk gini

apapun ok la tu ada duit semua bole jadi
Showing results 1 to 25 of 458

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:39 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE