Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,946
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,815
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,900
More...
Showing results 1 to 25 of 450
Search took 0.30 seconds.
Search: Posts Made By: ss_izal
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: General Stuffs & Products 03-10-2014, 04:04 PM
Replies: 31
Views: 1,028
Posted By ss_izal
boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul...

boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul betul hancur. tuan guna bagaimana?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 03-10-2014, 04:03 PM
Replies: 406
Views: 34,850
Posted By ss_izal
aku rasa give up gak nak guna hp ni actually....

aku rasa give up gak nak guna hp ni actually. tapi spec wise berbaloi, cuma tenet ni kata sampai 21mpbs, tapi hampeh je.

aku tak usik phone pun, ada gak pergerakan, macam ada hantu. - ni isu lain
Forum: General Stuffs & Products 02-10-2014, 02:06 PM
Replies: 31
Views: 1,028
Posted By ss_izal
saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?

saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 02-10-2014, 01:46 PM
Replies: 406
Views: 34,850
Posted By ss_izal
korang, aku pakai note ni, aku - guna digi sim...

korang, aku pakai note ni,
aku - guna digi sim ,redmi note
kawan-digi sim , asus zen6
lokasi-rumah aku
problem- zen 6 loading page tenet laju bawah 5saat , note loading page tenet slow 2 minit
...
Forum: Vehicles Sale/Rent 02-10-2014, 01:27 PM
Replies: 558
Views: 36,167
Posted By ss_izal
setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah,...

setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah, nun di tepi laut, nun di meow mewo kuching, xde ke
Forum: Info, Debate 28-07-2014, 02:06 PM
Replies: 350
Views: 23,558
Posted By ss_izal
starbuck tealeaf

starbuck tealeaf
Forum: Services Offered 16-07-2014, 06:11 PM
Replies: 85
Views: 5,000
Posted By ss_izal
custom made x guna kain sedia ada harga lain?

custom made x guna kain sedia ada harga lain?
Forum: Services Offered 16-07-2014, 05:59 PM
Replies: 85
Views: 5,000
Posted By ss_izal
yg illustration baju yg pertama tu, gambar real...

yg illustration baju yg pertama tu, gambar real dia yang mana satu? normal kain f1 panas, panas tak ni?
Forum: Santai, Others 13-07-2014, 11:21 AM
Replies: 171
Views: 7,360
Posted By ss_izal
Yg mana biasanya dibeli 434 ni

Yg mana biasanya dibeli 434 ni
Forum: General Stuffs & Products 12-07-2014, 03:20 PM
Replies: 754
Views: 24,581
Posted By ss_izal
Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, ...

Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, mahal lg postagr dlm sabah ya?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-07-2014, 01:12 AM
Replies: 2,252
Views: 160,552
Posted By ss_izal
Bro nokia e7 ada x?

Bro nokia e7 ada x?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 05-07-2014, 10:57 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 98,597
Posted By ss_izal
korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg...

korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg tak best tu, aspek yg paling kena tengok
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 02-07-2014, 11:17 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 98,597
Posted By ss_izal
beli dari directd or satu gadget apa depa bagi?...

beli dari directd or satu gadget apa depa bagi? ada earphone tak set diorang ni?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 02-07-2014, 09:38 AM
Replies: 1,012
Views: 94,879
Posted By ss_izal
yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke

yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 01-07-2014, 01:12 PM
Replies: 1,012
Views: 94,879
Posted By ss_izal
macam mana nak membeli?

macam mana nak membeli?
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2014, 01:21 AM
Replies: 51
Views: 3,686
Posted By ss_izal
agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila...

agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila dah budak ni surrender , berapa ramai yg datang nak belasah?
Forum: Official News, Current Issues 28-05-2014, 07:08 AM
Replies: 112
Views: 3,052
Posted By ss_izal
Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu?...

Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu? Itulah dia pengkeranian. Cerita dia bulan semata-mata netbook, kan dia berterima kasih bg tu. Dan bukan juga samada diorang xnak buat apa disuruh. Tp...
Forum: Electrics, Electronics, DIY 24-05-2014, 04:48 PM
Replies: 482
Views: 63,505
Posted By ss_izal
Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq

Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 16-04-2014, 08:18 AM
Replies: 18
Views: 1,149
Posted By ss_izal
Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp...

Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp bro.. Sensor lebih sikit no org yg berurusan ngan hang, tak cukup satu je bro.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-03-2014, 03:42 PM
Replies: 1,349
Views: 65,540
Posted By ss_izal
perlukan top up celcom 100. available tak?

perlukan top up celcom 100. available tak?
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-03-2014, 03:22 PM
Replies: 192
Views: 16,372
Posted By ss_izal
dah makan duit orang beribu ribu dah dia ni....

dah makan duit orang beribu ribu dah dia ni. jangan terjebak plak
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 24-03-2014, 04:08 PM
Replies: 1,604
Views: 57,907
Posted By ss_izal
No celcom boleh x amik package ni?

No celcom boleh x amik package ni?
Forum: Gossip, Celebrities 23-03-2014, 08:59 AM
Replies: 8
Views: 934
Posted By ss_izal
dah tak sensitif spin pulak salahkan orang ramai

dah tak sensitif spin pulak salahkan orang ramai
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 07-03-2014, 07:00 PM
Replies: 690
Views: 34,578
Posted By ss_izal
Dealer b boleh recruit orang masih percuma ke?

Dealer b boleh recruit orang masih percuma ke?
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-02-2014, 03:27 PM
Replies: 404
Views: 22,097
Posted By ss_izal
bos aku nak 2 line, tapi line takde lagi. hehehe...

bos aku nak 2 line, tapi line takde lagi. hehehe . aku beli dulu no la. beli simpack, boleh terus convert? kalau no maxis boleh convert terus juga? ke ada waktu menunggu?
Showing results 1 to 25 of 450

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:11 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE