Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,761
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,362
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,368
More...
Showing results 1 to 25 of 249
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: No Name
The search index was updated 10 minutes ago.
Forum: Forex e-Market 19-07-2012, 03:32 PM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Salam Antara akaun trading yg dijalankan...

Salam

Antara akaun trading yg dijalankan dengan melalui kaedah scalping_profit . Bagi yg berminat just login ke cabinet instaforex seperti biasa dan klik forexcopy sistem dan search...
Forum: Forex e-Market 19-07-2012, 12:24 PM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
salam.. Kalau bro dah ada akaun insta takder...

salam..

Kalau bro dah ada akaun insta takder masalah..just cari scalping_profit di forexcopy system dan subsride jer...ratio 1-1 dan jgn ada post tergantung...lepas tu dah join in..simple..Tak...
Forum: Forex e-Market 18-07-2012, 07:32 PM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Salam .. Rujukan untuk Forexcopy system ....

Salam ..

Rujukan untuk Forexcopy system . Pengambilan followers baru dibuka sehingga kini. Berminat just searching ( scalping_profit ) dan adjust ratio 1-1 dan klik button SUBSCRIDE
...
Forum: Forex e-Market 05-07-2012, 09:36 PM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Thanks , Harap misi berjalan dengan lancar dan...

Thanks , Harap misi berjalan dengan lancar dan tiada masalah:)cgrock
Forum: Forex e-Market 05-07-2012, 09:35 PM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
salam.. jawapan 1 - bro setkan kepada 1-1...

salam..

jawapan 1 - bro setkan kepada 1-1 lot ratio
jawapan 2 - server sgpore atau server instaforexUSA.com
jawapan 3 - masuk cabinet bro klik copytrade sisten dan search scalping_profit dan...
Forum: Forex e-Market 05-07-2012, 10:17 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
Thanks kerana support bro... Last seat untuk...

Thanks kerana support bro...

Last seat untuk last intake bg yg cepat...thru saya segera d skype

SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 05-07-2012, 09:08 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam.. Intake untuk v3 scalping kini hanya...

salam..

Intake untuk v3 scalping kini hanya tinggal 1 jer lagi tempat kosong..sesaper berminat sila cepat daftar..hubungi saya di skype .

SKYPE: signal_gold
Forum: Forex e-Market 04-07-2012, 09:45 AM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Bagi yg berminat sila hubungi bg sesi penerangan...

Bagi yg berminat sila hubungi bg sesi penerangan ..Intake baru sedang dalam pegambilan.
Forum: Forex e-Market 04-07-2012, 09:34 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam .. Intake terakhir masih ada 2 tempat...

salam ..

Intake terakhir masih ada 2 tempat lagi..Bagi yg berminat sila hubungi saya segera untuk sesi pendaftaran .

SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 09:38 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
Update terkini , Hanya tinggal 3 tempat...

Update terkini ,

Hanya tinggal 3 tempat sahaja lagi bagi intake terkahir v3 . sesaper berminat sila hubungi saya segera bg sesi pendaftaran .
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 09:03 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam.. Update terkini tempat kosong hanya...

salam..

Update terkini tempat kosong hanya tinggal 4 sahaja lagi..Bagi yg berminat sila hubungi saya untuk pendaftaran segera..

SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 03:03 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
Salam.. Intake terakhir masih ada kosong 5...

Salam..

Intake terakhir masih ada kosong 5 tempat lagi...Bagi yg berminat sila thru skype saya sebelum tempat penuh . Yuran masih kekal rm 100 selama sebulan service.


SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 08:47 AM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Thanks bro ...harapan semoga berpanjangan...

Thanks bro ...harapan semoga berpanjangan senantiasa yer..:)cgrock
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 08:45 AM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
Jika mula dengan 100 usd sebulan lebih kurang min...

Jika mula dengan 100 usd sebulan lebih kurang min dari 20 usd profit , dan jika bermula 1000 usd - 200 usd profit
Forum: Forex e-Market 03-07-2012, 12:39 AM
Replies: 64
Views: 3,853
Posted By No Name
( Forex Copy Sistem ) - Scalping Method

As - Salam


Berita baik kepada semua traders dan kawan2 yg sentiasa mencari sumber pendapatan sampingan dan pasif income . Service yg saya ingin tawarkan ialah Forex Copytrade sistem dimana...
Forum: Forex e-Market 29-06-2012, 06:21 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam... Antara ss terkini statement dengan...

salam...

Antara ss terkini statement dengan menggunkan kaedah V3 scalping . Sesiapa berminat untuk melanggan sila thru skype saya untuk info details payment . Yuran rm 100 selama sebulan.

...
Forum: Forex e-Market 28-06-2012, 02:01 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
http://i1249.photobucket.com/albums/hh517/low_prof...

http://i1249.photobucket.com/albums/hh517/low_profile70/pips1.jpg

http://i1249.photobucket.com/albums/hh517/low_profile70/pips2.jpg
...
Forum: Forex e-Market 26-06-2012, 08:28 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam... Pendaftaran baru masih saya buka bg...

salam...

Pendaftaran baru masih saya buka bg sesi v3 scalping . Yuran hanya rm 100 sebulan . Bagi yg mencari konsisten trading saya utamakan...add skype saya untuk info payment dan details..
...
Forum: Forex e-Market 25-06-2012, 09:34 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
salam semua.. Untuk info kawan2 semua copy...

salam semua..

Untuk info kawan2 semua copy trade system by insta akan saya launching tidak berapa lama lagi...Harap yg senantiasa sibuk dengan tugasan luar boleh mengambil peluang ini bg menambah...
Forum: Forex e-Market 22-06-2012, 02:19 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
Pendafataran baru masih dibuka...berminat sila...

Pendafataran baru masih dibuka...berminat sila thru skype yg tertera .


SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 22-06-2012, 12:39 AM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
Berminat untuk join our group sila thru skype...

Berminat untuk join our group sila thru skype saya untuk info dan pendaftaran.

Antara live trade terkini :

http://i1249.photobucket.com/albums/hh517/low_profile70/V13.jpg

SKYPE : signal_gold
Forum: Forex e-Market 20-06-2012, 08:44 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
add skype saya : signal_golg

add skype saya : signal_golg
Forum: Forex e-Market 20-06-2012, 08:44 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
masih dlm perbincangan dengan ahli2 group...

masih dlm perbincangan dengan ahli2 group...
Forum: Forex e-Market 20-06-2012, 05:59 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
tak perlu kot rasanya...sebab ramai yg prefer...

tak perlu kot rasanya...sebab ramai yg prefer signal sms..kalau ikut mcm tu dah kira manage akaun..
Forum: Forex e-Market 20-06-2012, 02:25 PM
Replies: 130
Views: 8,467
Posted By No Name
yer selamat...tetapi jika hendak reduce lot...

yer selamat...tetapi jika hendak reduce lot kepada lebih kecil pun boleh..ikut kesesuaian masing2
Showing results 1 to 25 of 249

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:50 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE