Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 3,651
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 28,980
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 59,519
More...
Showing results 1 to 25 of 491
Search took 0.61 seconds.
Search: Posts Made By: -pojie-
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities 23-01-2015, 05:24 PM
Replies: 60
Views: 2,917
Posted By -pojie-
running man aku layan kejap jer sbb nak usha awek...

running man aku layan kejap jer sbb nak usha awek cun beraksi.. :))
Forum: Forex Brokers 21-01-2015, 09:43 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
Hanya pair yang berkaitan CHF saja leverage...

Hanya pair yang berkaitan CHF saja leverage reduce..

Pair lain normal seperti biasa..
Forum: Forex Brokers 19-01-2015, 10:51 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
terima kasih kerana masih menyokong kami......

terima kasih kerana masih menyokong kami... :)cgrock
Forum: Forex Brokers 12-01-2015, 11:04 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
salam, mungkin guna Investor Password tue,...

salam, mungkin guna Investor Password tue, gunakan Master Password yang ada dlm email tersebut.

Abaikan Investor password tue.
Forum: Forex Brokers 12-01-2015, 11:03 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
salam tuan, jika di ikut memang x bole apply swap...

salam tuan, jika di ikut memang x bole apply swap free bg non muslim.

Tapi boleh cuba jika nak cuba request swap free bg non muslim.
Forum: Forex Brokers 07-01-2015, 10:34 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
ni masalah dari pihak provider Celcom sendiri.. ...

ni masalah dari pihak provider Celcom sendiri..
kita akan request manually dan beri 24 jam untuk login sekali lg dlm cabinet tuk claim free no deposit sekali lg..
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 06-01-2015, 02:42 PM
Replies: 24
Views: 1,119
Posted By -pojie-
harga iphone 6 biasa tue baru dah rm 2399 dari...

harga iphone 6 biasa tue baru dah rm 2399 dari apple store..

camno bole turun harga.. ~X(~X(
Forum: Forex Brokers 19-12-2014, 10:40 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
kasi sy no akaun trading.. pm sy saja..

kasi sy no akaun trading.. pm sy saja..
Forum: Forex Brokers 08-12-2014, 02:29 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
depend on feedback from client if want to add new...

depend on feedback from client if want to add new method Paypal.

just now we have Neteller, Moneybookers
Forum: Forex Brokers 04-12-2014, 03:45 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
http://i.imgur.com/ipooWNC.jpg...

http://i.imgur.com/ipooWNC.jpg (http://www.thechateau.com.my/)

Alamat
The Chateau Spa & Organic Wellness Resort
KM 48 Persimpangan Bertingkat LebuhrayaKarak,
28750 Bukit Tinggi Pahang,...
Forum: Forex Brokers 28-11-2014, 03:38 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10415699_846596268695085_1786185469317495345_n.jpg?oh=158a31fd3c8512552aba9a461f1016db&oe=54D5646E&__gda__=1426944487_3c5b43d904fcc842c5...
Forum: Forex Brokers 26-11-2014, 01:04 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
untuk claim perlu valid dahulu account, selepas...

untuk claim perlu valid dahulu account, selepas berjaya valid account berkenaan..

sila login dlm member area dan click butang no deposit $30

kemudian masukkan no telefon untuk dapatkan sms...
Forum: Forex Brokers 26-11-2014, 09:54 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
Nak belajar forex PERCUMA dengan trader yang...

Nak belajar forex PERCUMA dengan trader yang consistent dan tak pernah MC hingga kini selama 56 bulan?

Tiada perlu apa-apa bayaran malah dapat makan percuma di hotel 5 star.. kalau rezeki lebih...
Forum: Forex Brokers 24-11-2014, 05:55 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10415699_846596268695085_1786185469317495345_n.jpg?oh=158a31fd3c8512552aba9a461f1016db&oe=54D5646E&__gda__=1426944487_3c5b43d904fcc842c5...
Forum: Forex Brokers 24-11-2014, 11:55 AM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10415699_846596268695085_1786185469317495345_n.jpg?oh=158a31fd3c8512552aba9a461f1016db&oe=54D5646E&__gda__=1426944487_3c5b43d904fcc842c5...
Forum: Forex Brokers 21-11-2014, 05:19 PM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10415699_846596268695085_1786185469317495345_n.jpg?oh=158a31fd3c8512552aba9a461f1016db&oe=54D5646E&__gda__=1426944487_3c5b43d904fcc842c5...
Forum: Forex Brokers 21-11-2014, 05:16 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10415699_846596268695085_1786185469317495345_n.jpg?oh=158a31fd3c8512552aba9a461f1016db&oe=54D5646E&__gda__=1426944487_3c5b43d904fcc842c5...
Forum: Forex Brokers 21-11-2014, 09:41 AM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA...

BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA dinner nanti..

kepada peserta gala dinner yang ingin menempah bilik atau ingin naik bas sila inform kami di sini..

belum mendaftar sila ke sini...
Forum: Forex Brokers 21-11-2014, 09:25 AM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA...

BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA dinner nanti..

kepada peserta gala dinner yang ingin menempah bilik atau ingin naik bas sila inform kami di sini..

belum mendaftar sila ke sini...
Forum: Forex Brokers 19-11-2014, 09:41 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
maaf tuan kami x bole nak official alamat secara...

maaf tuan kami x bole nak official alamat secara umum..

jika tuan nak sy bole pm tuan address dan map..
Forum: Forex Brokers 19-11-2014, 04:29 PM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA...

BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA dinner nanti..

kepada peserta gala dinner yang ingin menempah bilik atau ingin naik bas sila inform kami di sini..

belum mendaftar sila ke sini...
Forum: Forex Brokers 19-11-2014, 04:28 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
Smile BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA...

BONUS 100% akan di berikan kepada peserta GALA dinner nanti..

kepada peserta gala dinner yang ingin menempah bilik atau ingin naik bas sila inform kami di sini..

belum mendaftar sila ke sini...
Forum: Forex Brokers 18-11-2014, 04:12 PM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
Pendaftaran Gala Dinner masih lagi di buka ...

Pendaftaran Gala Dinner masih lagi di buka

Sebarang bantuan atau pertanyaan sila hubungi kami di sini..
Forum: Forex Brokers 18-11-2014, 04:11 PM
Replies: 12,178
Views: 466,705
Posted By -pojie-
Pendaftaran Gala Dinner masih lagi di buka... ...

Pendaftaran Gala Dinner masih lagi di buka...
keterangan lanjut sila hubungi kami di sini..
Forum: Forex Brokers 17-11-2014, 10:39 AM
Replies: 70
Views: 2,774
Posted By -pojie-
http://i.imgur.com/ipooWNC.jpg...

http://i.imgur.com/ipooWNC.jpg (http://www.thechateau.com.my/)

Alamat
The Chateau Spa & Organic Wellness Resort
KM 48 Persimpangan Bertingkat LebuhrayaKarak,
28750 Bukit Tinggi Pahang,...
Showing results 1 to 25 of 491

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:23 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE