Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,993
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,705
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,673
More...
Showing results 1 to 25 of 470
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: ghazaliseman
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: HYIP 13-02-2016, 08:24 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
dah report kat admin.....tunggu tengok admin...

dah report kat admin.....tunggu tengok admin jawab apa
Forum: HYIP 13-02-2016, 03:06 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
dah cuba berkali2...tp pihak admin carigold kata...

dah cuba berkali2...tp pihak admin carigold kata tak boleh delete....taktau kenapa.....
Forum: HYIP 13-02-2016, 03:05 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
dah lama cuba nk delete, tp pihak admin tak...

dah lama cuba nk delete, tp pihak admin tak benar...saya pn pelik kenapa
Forum: HYIP 13-02-2016, 03:04 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
mohon sangat2 admin bg kebenaran saya delete...

mohon sangat2 admin bg kebenaran saya delete thread ini, jika tidak pn boleh edit pn oklah.....
Forum: HYIP 03-02-2016, 02:23 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
tuan admin, mohon delete thread ini serta merta.

tuan admin, mohon delete thread ini serta merta.
Forum: HYIP 08-11-2015, 11:30 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
Ketidaktepatan data

Salam. mohon abaikan maklumat ini sbb maklumat tidak relevan. saya tak boleh delete sbb ada halangan dari admin.

tq
Forum: HYIP 19-08-2015, 08:03 AM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
setiap minggu atau setiap 2minggu...anda...

setiap minggu atau setiap 2minggu...anda tentukan, profit antara 30%-60%

whatsapp 0184652599
Forum: HYIP 03-08-2015, 03:56 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
sesiapa yg ada masalah tidak konsisten dlm...

sesiapa yg ada masalah tidak konsisten dlm trading forex, dan depo lebih byk dari wd...boleh ambil peluang ini......

hubungi segera whatsapp tertera
Forum: HYIP 01-08-2015, 12:11 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
up lagi......

up lagi......
Forum: HYIP 01-08-2015, 12:08 PM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
dah ada?....kata mana?

dah ada?....kata mana?
Forum: HYIP 31-07-2015, 10:34 AM
Replies: 17
Views: 5,245
Posted By ghazaliseman
Azfx

Assalamualaikum Tuan/Puan.


SIAPA KAMI❓
Company🔽
🔊 ELSERIYA ENTERPRISE
[email protected] IB🔽
🔊Tuan Azrie Hj Ibrahim
Tel: 0199729891
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 31-07-2015, 08:50 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
dah lama sy mintak dgn diorang, tp tidak...

dah lama sy mintak dgn diorang, tp tidak dijawab....
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 31-07-2015, 08:48 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
ada kemungkinan juge..dan mungkin juge betul

ada kemungkinan juge..dan mungkin juge betul
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 31-07-2015, 08:43 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
selepas mengambil kira beberapa faktor dan...

selepas mengambil kira beberapa faktor dan persoalan yg tidak terungkai,saya tinggalkan dulu wadiahtrading. saya doakan sesiapa yg dh join tu berjaya dengan wadiahtrading...aduss......
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 29-07-2015, 10:28 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
http://i459.photobucket.com/albums/qq316/ghiezzman...

http://i459.photobucket.com/albums/qq316/ghiezzman/IKLAN%20WADIAHTRADING.jpg
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 29-07-2015, 10:12 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Atas alasan apa nk kata program wadiahtrading...

Atas alasan apa nk kata program wadiahtrading adalah scam??

**program2 begini join atas risiko sendiri yer

DAFTAR PERCUMA http://bit.ly/1Ld5eR1
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 29-07-2015, 07:49 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Salam sejahtera, MENJANA PENDAPATAN MELALUI...

Salam sejahtera,
MENJANA PENDAPATAN MELALUI INSTAFOREX BERSAMA WADIAHTRADING.
WadiahTrading Akan Membantu Anda Menjana Pendapatn Melalui Forex dan CFD Tanpa Anda Perlu Bersusah Payah.
• Modal...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 29-07-2015, 02:53 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Kipidap don gibab

Kipidap don gibab
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-07-2015, 05:29 PM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
FAQ 1. Apa Itu Program Wadiah Trading? ...

FAQ

1. Apa Itu Program Wadiah Trading?
Wadiah Trading adalah sebuah program perkongsian modal trading di pasaran Forex dan emas semasa (CFD/ Contract for Difference). Kami menjalankan...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-07-2015, 05:25 PM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
5% atau 7% setiap minggu anda tentukan ...

5% atau 7% setiap minggu anda tentukan

maklumat lanjut klik http://bit.ly/1Ld5eR1
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 25-07-2015, 11:04 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
5% atau 7% setiap minggu anda tentukan,modal...

5% atau 7% setiap minggu anda tentukan,modal pulang balik selepas 24minggu....maklumat lanjut http://bit.ly/1Ld5eR1
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-07-2015, 10:45 PM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
saya setuju...kemungkinan tu tetap ada, sbb...

saya setuju...kemungkinan tu tetap ada, sbb penganjur tidak mendedahkan investor password,sekurang-kurangnya kepada ahli berbayar.....
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-07-2015, 02:55 PM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Tapi kalu apa yg ditulis tu korang kata...

Tapi kalu apa yg ditulis tu korang kata bohong....maka jadi bohonglah pada mata korang.....
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-07-2015, 02:49 PM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Ntah lah..aku pn tak pasti, tapi mengikut apa yg...

Ntah lah..aku pn tak pasti, tapi mengikut apa yg ditulis dalam website tu...pengurusan risiko hanya 5% sahaja drpd modal digunakan untuk trading forex dan cfd dan tahap risiko kerugian adalam...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 24-07-2015, 09:58 AM
Replies: 516
Views: 91,427
Posted By ghazaliseman
Total Members: 16,554 Total Deposit:...

Total Members: 16,554 Total Deposit: RM12,804,714.50 Total Withdrawn: RM3,005,811.00 Register Today: 108 Deposit Made Today: RM101,256.00 Last Update: 24 July 2015

Salam. 5% atau 7% setiap minggu...
Showing results 1 to 25 of 470

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:23 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE