Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,390
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,014
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,517
More...
Showing results 1 to 25 of 486
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 05:06 PM
Replies: 19
Views: 928
Posted By eday84
Cite mak tiri ni kat mana2 pun semua jahat je aku...

Cite mak tiri ni kat mana2 pun semua jahat je aku dgr
Forum: Info, Debate Yesterday, 03:52 PM
Replies: 16
Views: 499
Posted By eday84
Ya, saya bersetuju

Ya, saya bersetuju
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 03:26 PM
Replies: 95
Views: 3,615
Posted By eday84
Haha ye ke mmg la denda berapa je, tapi untung...

Haha ye ke
mmg la denda berapa je, tapi untung berkali2 ganda
Forum: Santai, Others Yesterday, 11:48 AM
Replies: 30
Views: 853
Posted By eday84
Tarik apa tu? Belut ke

Tarik apa tu? Belut ke
Forum: Info, Debate Yesterday, 11:22 AM
Replies: 13
Views: 493
Posted By eday84
Bas pun kena curik ke nak jual blk ke apa tu

Bas pun kena curik ke
nak jual blk ke apa tu
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 11:18 AM
Replies: 23
Views: 1,211
Posted By eday84
Dah 50 eh brad pitt tua dah huhu

Dah 50 eh brad pitt
tua dah huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:08 AM
Replies: 39
Views: 2,712
Posted By eday84
Peh dah serupa laki bini

Peh dah serupa laki bini
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar Yesterday, 10:05 AM
Replies: 21
Views: 2,321
Posted By eday84
Berat betul 200kg

Berat betul 200kg
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:03 AM
Replies: 65
Views: 2,640
Posted By eday84
Aku baru siap 10 cop huhu bila gi kaunter takde...

Aku baru siap 10 cop huhu
bila gi kaunter takde plak payung
ermm ntah la.. pastu hutang lg satu cop lak tu
kad baru dah tak keluarkan katanya
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:01 AM
Replies: 204
Views: 7,625
Posted By eday84
Aku dulu praktikal pn camtu jgk tak keluar kena...

Aku dulu praktikal pn camtu jgk
tak keluar kena hambat huhu
lgpun bdk praktikal buat apa je pun

tapi yg best ada sorg pakcik ni,
3 bulan praktikal muka dia jmp 3-4 kali je haha
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 28-08-2014, 10:48 PM
Replies: 24
Views: 1,874
Posted By eday84
Bole pecah eh kabin blakang tak kuat ke apa.....

Bole pecah eh kabin blakang
tak kuat ke apa.. Kalau depan ada firewall,
blakang xde firewall lak
Forum: Santai, Others 28-08-2014, 10:47 PM
Replies: 47
Views: 2,220
Posted By eday84
Ada ke MBA tt hehe bole ambik scholarship

Ada ke MBA tt hehe
bole ambik scholarship
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:09 PM
Replies: 95
Views: 3,615
Posted By eday84
Kerajaan kena ada ratio utk pemaju Contoh kalau...

Kerajaan kena ada ratio utk pemaju
Contoh kalau buat 1 blok kondo satu kena ada buat low cost 2 blok.
Dulu punya aku tgk ada jgk kalau buat rumah mewah mesti ada buat taman at least teres 1 tingkat...
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 28-08-2014, 04:59 PM
Replies: 49
Views: 1,512
Posted By eday84
wau kat mana ni sebelah latar masuk ikut mana ...

wau kat mana ni
sebelah latar masuk ikut mana
kat rumah besar ala english house tuke
Forum: Automotive 28-08-2014, 04:52 PM
Replies: 10
Views: 518
Posted By eday84
rm 20k ke ni

rm 20k ke ni
Forum: Santai, Others 28-08-2014, 04:51 PM
Replies: 42
Views: 1,601
Posted By eday84
haha terkangkang tu yg tak tahan tu

haha terkangkang tu yg tak tahan tu
Forum: Automotive 28-08-2014, 03:45 PM
Replies: 21
Views: 1,159
Posted By eday84
Wau, best jgk bentuk dia hurmm

Wau, best jgk bentuk dia
hurmm
Forum: Gossip, Celebrities 28-08-2014, 10:31 AM
Replies: 100
Views: 10,393
Posted By eday84
Kalau tgk dari jauh mcm kelopak bunga ros ke...

Kalau tgk dari jauh mcm kelopak bunga ros
ke mmg itu efek yg dikehendaki?
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:28 AM
Replies: 22
Views: 1,286
Posted By eday84
Tgk kat utube bole kaya raya pmpn sana tu Lgpun...

Tgk kat utube bole kaya raya pmpn sana tu
Lgpun undang2 memihak org sendiri kan
Kalau dtg sini keje hotel gaji dah bnyk dah
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:25 AM
Replies: 60
Views: 2,139
Posted By eday84
Balik kena renovet rumah la ye huhu

Balik kena renovet rumah la ye huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:24 AM
Replies: 41
Views: 2,357
Posted By eday84
Kesian.. Ada lagi diskriminasi mcm ni

Kesian.. Ada lagi diskriminasi mcm ni
Forum: Santai, Others 27-08-2014, 04:49 PM
Replies: 2,711
Views: 235,195
Posted By eday84
nak update hehe.. gif terbaik ni ...

nak update hehe..
gif terbaik ni

http://hugelolcdn.com/i/304687.gif
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-08-2014, 12:49 PM
Replies: 40
Views: 1,834
Posted By eday84
Bukan sbb global recession ke Ramai kat...

Bukan sbb global recession ke
Ramai kat whatsapp kena retrenched.
Pernec, Maxis, Courts SG, etc.
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-08-2014, 12:42 PM
Replies: 105
Views: 6,067
Posted By eday84
This is spartaaa haha

This is spartaaa haha
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-08-2014, 09:50 AM
Replies: 55
Views: 1,663
Posted By eday84
Diorang pny union ni nanti kuat ni workers union

Diorang pny union ni nanti kuat ni
workers union
Showing results 1 to 25 of 486

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:16 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE