Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,085
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,690
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,056
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 10 minutes ago.
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying Yesterday, 11:27 PM
Replies: 47,345
Views: 1,552,926
Posted By IstiqamahGOLD
haaa sudahh.. jadi tempat promote pulak dah sini....

haaa sudahh.. jadi tempat promote pulak dah sini. :D:D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 22-09-2014, 12:45 AM
Replies: 3,055
Views: 239,577
Posted By IstiqamahGOLD
http://www.hargaemas.com.my/

http://www.hargaemas.com.my/
Forum: Gold Market 20-09-2014, 05:06 AM
Replies: 39
Views: 5,027
Posted By IstiqamahGOLD
Dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan :D

Dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan :D
Forum: Loans, Credit Cards 20-09-2014, 05:05 AM
Replies: 128
Views: 11,438
Posted By IstiqamahGOLD
PM lah den jika betul berminat nak buat loan. SMS...

PM lah den jika betul berminat nak buat loan. SMS pun boleh.

THanks.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 20-09-2014, 02:58 AM
Replies: 336
Views: 12,021
Posted By IstiqamahGOLD
restart dahhh... kasi repost balik apa aku tulis...

restart dahhh... kasi repost balik apa aku tulis 2 minggu lalu :

https://www.youtube.com/watch?v=rdLUjJsKusg
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 18-09-2014, 08:41 PM
Replies: 3,055
Views: 239,577
Posted By IstiqamahGOLD
Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9...

Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9 pulak :D
Forum: Gold Market 17-09-2014, 08:47 PM
Replies: 39
Views: 5,027
Posted By IstiqamahGOLD
Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt...

Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt arrahnu untuk jual dengan saya supaya saya leh bayar hutang kt ar rahnu tu.. kalau biarkan lelong sikit je nanti dapat dah la emas tengah turun skrg :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 15-09-2014, 11:05 PM
Replies: 483
Views: 18,316
Posted By IstiqamahGOLD
Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni...

Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni bro.. :D

Ada yang dah mula PH beberapa jam setelah daftar.. critical mode betul ni.. :D :)cgrock
Forum: Gold Market 09-09-2014, 03:16 PM
Replies: 39
Views: 5,027
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa...

Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa berminat boleh PM . TQ
Forum: Loans, Credit Cards 09-09-2014, 03:15 PM
Replies: 128
Views: 11,438
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka...

Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka semula. Semua buat bawah DEPB. Tq.
Forum: Gold Market 09-09-2014, 12:20 AM
Replies: 22
Views: 1,679
Posted By IstiqamahGOLD
Tolong PM harga. Thanks.

Tolong PM harga. Thanks.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:36 PM
Replies: 336
Views: 12,021
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:35 PM
Replies: 483
Views: 18,316
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:45 AM
Replies: 110
Views: 4,763
Posted By IstiqamahGOLD
Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti...

Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti klimaks.. nak nipu jer kerja nyaaaa.. tak pasal2 terbang duit semata2 join konon nak support member buat program ni....haiiishhh... #:-S
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:43 AM
Replies: 16
Views: 1,663
Posted By IstiqamahGOLD
Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas...

Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas owner ads4buck tu owner fxunited ni? dengar cerita dorang cuma Master IB je buat training.. mana betul ni.. :-?
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:33 AM
Replies: 8
Views: 846
Posted By IstiqamahGOLD
haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.....

haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.. ingon.com tak bawak masuk malaysia ke bro? :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 25-08-2014, 03:34 AM
Replies: 336
Views: 12,021
Posted By IstiqamahGOLD
Sape nak jadi upline aku boleh PM. Nak bukak...

Sape nak jadi upline aku boleh PM.

Nak bukak cawangan baru la plak... MMM Indo dah masalah.. harap Malaysia boleh bertahan macam di Indon :)
Forum: Gold 25-08-2014, 03:31 AM
Replies: 5,976
Views: 490,025
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan......

Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan... good :)
Forum: HYIP 25-08-2014, 03:22 AM
Replies: 7,298
Views: 310,896
Posted By IstiqamahGOLD
Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke?...

Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke? :)
Forum: Forex Brokers 16-08-2014, 06:02 PM
Replies: 2,668
Views: 128,445
Posted By IstiqamahGOLD
Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena...

Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena scam ngan OKT bukak la thread baru.. baru best bincang sana :D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 15-08-2014, 11:15 PM
Replies: 3,055
Views: 239,577
Posted By IstiqamahGOLD
Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM...

Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM me. Nak tau detail. :)
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:30 PM
Replies: 70
Views: 7,215
Posted By IstiqamahGOLD
ha ha ha.. adoi macam2 hal

ha ha ha.. adoi macam2 hal
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:21 PM
Replies: 72
Views: 7,037
Posted By IstiqamahGOLD
Yang penting memang benar lah apa yang dikata.....

Yang penting memang benar lah apa yang dikata.. Malaysia dengan Yahudi ni memang dah sebati.. Company yahudi kontroversi Rothchild tu sebagai penasihat tu... :D
Forum: Forex Brokers 03-08-2014, 02:36 PM
Replies: 81,287
Views: 3,089,956
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool...

Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool sekarang :)
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:44 PM
Replies: 545
Views: 41,825
Posted By IstiqamahGOLD
HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan...

HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam...
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:20 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE