Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,602
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,705
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,255
More...
Showing results 1 to 25 of 467
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 05:07 PM
Replies: 16
Views: 1,830
Posted By sajul
yup bro..mmg kos2 yg kritikal 4 tahun, mcm eng,...

yup bro..mmg kos2 yg kritikal 4 tahun, mcm eng, farmasi semua tu..

cuma dari pengalaman aku..kos sains komputer, sains matematik, asal 3tahun..bila status USM nak dapatkan status APEX ni

terus...
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 03:19 PM
Replies: 16
Views: 1,830
Posted By sajul
aku graduate dari USM Ni...course asal 3...

aku graduate dari USM Ni...course asal 3 tahun(Sains komputer), tapi di jadikan 4 tahun, sebab nk turuti apex punya silibus
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 15-12-2014, 09:50 AM
Replies: 9
Views: 415
Posted By sajul
penulis xmo buat sambungan jengking merah ni dah...

penulis xmo buat sambungan jengking merah ni dah ke..aku minat giler nga komik ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 09:08 AM
Replies: 16
Views: 1,830
Posted By sajul
pelajar jadi mangsa gara2 APEX ni..tak pasal2...

pelajar jadi mangsa gara2 APEX ni..tak pasal2 jadi experimen silibus2 ***** depa..last2 tak jadi gak status APEX
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-12-2014, 11:39 AM
Replies: 10
Views: 1,376
Posted By sajul
ooo..menampan tu maksudnya menahan tangan dengan...

ooo..menampan tu maksudnya menahan tangan dengan kaki kat dinding..

1st time dengar ayat menampan :">:">
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-12-2014, 08:30 AM
Replies: 5
Views: 229
Posted By sajul
geng kicap ni biasa ekzos kuat2

geng kicap ni biasa ekzos kuat2
Forum: Movies, TV, Music 09-12-2014, 10:25 AM
Replies: 8
Views: 473
Posted By sajul
apek dah hbs kontrak ka... zizan lak jadi...

apek dah hbs kontrak ka...

zizan lak jadi cicak ni, tak brapa nk cicak sgt ja rasa..haha
Forum: Santai, Others 09-12-2014, 10:22 AM
Replies: 35
Views: 1,988
Posted By sajul
aritu ada terbaca mcm TT develop utk solat.. ...

aritu ada terbaca mcm TT develop utk solat..

then ada forumer yg suggest TT develop utk yg forver alone ni..:D

TT just develop je..bukan TT yg forever alone..

pada TT..thumbs up..:)cgrock
Forum: Santai, Others 08-12-2014, 05:42 PM
Replies: 21
Views: 1,109
Posted By sajul
boleh adjust brightness kot :)):))

boleh adjust brightness kot :)):))
Forum: Forex Signals 03-12-2014, 06:14 PM
Replies: 920
Views: 22,087
Posted By sajul
akhirnye..khatam gak semua page oil ni..makesih...

akhirnye..khatam gak semua page oil ni..makesih byk2 master don, kasi share ilmu n sgnal..
Forum: Forex Signals 02-12-2014, 10:43 PM
Replies: 920
Views: 22,087
Posted By sajul
terbaik... crude oil nga brent crude oil...

terbaik...

crude oil nga brent crude oil lebih kurang sama ja ka masta Don?

level 2 ni kat mana nak tgk? cari google tak jumpa plak meter depth tu
Forum: Forex Signals 02-12-2014, 10:25 PM
Replies: 920
Views: 22,087
Posted By sajul
adeh..1st time dengar ni..maklum lah..baru...

adeh..1st time dengar ni..maklum lah..baru berjinak2 nga Commodities ni..:">

google sat..

mahal ilmu masta Don ni..setahun cari gali pasal level 2 market dept ni #:-S
Forum: Forex Signals 02-12-2014, 10:12 PM
Replies: 920
Views: 22,087
Posted By sajul
kat mana nk baca pasal org beli org jual ni masta...

kat mana nk baca pasal org beli org jual ni masta Don?
Forum: Automotive 02-12-2014, 12:39 PM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
tu r ty geng2 cg kot2 tau sensor meter tu cmne,...

tu r ty geng2 cg kot2 tau sensor meter tu cmne, brapa duit, sng nk p cari
Forum: Automotive 02-12-2014, 12:39 PM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
dh lama ke bro punya problem ni duk menyala?

dh lama ke bro punya problem ni duk menyala?
Forum: Automotive 02-12-2014, 12:04 PM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
nak wat b o d oh tak brani, main nga enjin ni,...

nak wat b o d oh tak brani, main nga enjin ni, kot2 major problem, naya ja nk jalan jauh2

kebtulan menyala time balik terengganu dari penang, mau die wat hal atas bukit gerik nangis wooo
Forum: Automotive 02-12-2014, 12:01 PM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
meter RPM ni tak perasan plak..biasa time motong...

meter RPM ni tak perasan plak..biasa time motong mmg tekan minyak rapat..meter ni kompom naik smpai 6 7 rasanye..

tak fokus tang meter dah time motong..hehe
Forum: Automotive 02-12-2014, 11:59 AM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
lupa nak mention, kete Gen 2 auto.. menyala...

lupa nak mention, kete Gen 2 auto..

menyala time tekan minyak masa motong, lepas tu tak padam2 dah..kena off enjin, tunggu 5 - 10 minit on baru tak nyala dah CEL tu
Forum: Automotive 02-12-2014, 11:37 AM
Replies: 16
Views: 644
Posted By sajul
Check Engine Light (CEL) Gen 2

Salam semua warga CG

sabtu lepas ada p check kat bengkel kete yg ada device leh baca error code CEL ni

brader workshop tu ckp problem sensor meter , minor problem

tang mana sensor meter tu?...
Forum: Santai, Others 20-11-2014, 09:55 AM
Replies: 2,479
Views: 134,692
Posted By sajul
lama tak jenguk sini..dah ada 3 topik baru.. ...

lama tak jenguk sini..dah ada 3 topik baru..

7 minit hadap terus hbs..adeh..tak puas ni TT..nak lagi nak lagi..heheh
Forum: Forex Indicators 04-11-2014, 10:02 AM
Replies: 30
Views: 2,640
Posted By sajul
apa lagi..p serbu grup bukit katil tu..sbb ada...

apa lagi..p serbu grup bukit katil tu..sbb ada indi trial smpai 8 Nov dlm grup tu..

limit leh guna kat GJ dan GOLD ja utk indi trial ni..

aku baru ja donwload ..tgk backtest cun ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 03:24 PM
Replies: 45
Views: 1,878
Posted By sajul
ada tak spycam yg bateri leh tahan 1 hari? ...

ada tak spycam yg bateri leh tahan 1 hari?

nak kena berjaga2 ni..dah r anak aku pun hantar kat taska gak

skrg mcm dah jadi tren plak dera budak kat taska ni, byk isu timbul sejak dua menjak ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 11:59 AM
Replies: 9
Views: 350
Posted By sajul
mana gambirnye..?

mana gambirnye..?
Forum: News, Current Issues, Rumours 03-10-2014, 08:44 AM
Replies: 13
Views: 773
Posted By sajul
tv3 suku mlm tadi kata arwah ni main sepak...

tv3 suku mlm tadi kata arwah ni main sepak takraw..lepas tu bola naik atas syiling..

tapi mcm pelik ja..xkan tinggi bonar bola sepak takraw leh naik masuk syiling..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 01-10-2014, 06:24 PM
Replies: 374
Views: 25,974
Posted By sajul
lupa la plak..rasa mcm kejap je..

lupa la plak..rasa mcm kejap je..
Showing results 1 to 25 of 467

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:17 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE