Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,285
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,518
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,307
More...
Showing results 1 to 25 of 485
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: proincm
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 02:31 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
biar btul.. 11/jun punya cerita :o ...

biar btul.. 11/jun punya cerita :o
...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:12 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
Aku harap sangat di Burma(rohingya) pun bangun.....

Aku harap sangat di Burma(rohingya) pun bangun.. kat sana pun lagi teruk penderitaan Islam dari puak2 budha yg melampau..

Hundreds of thousands of Rohingya Muslims have fled their homes, their...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:20 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
Macam Zombie.. Merebak sampai Pakistan dah ...

Macam Zombie.. Merebak sampai Pakistan dah


A more probable risk is that small pockets of Pakistani jihadists declare their allegiance to the Islamic State and adopt an even more extreme...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 05:55 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
Syrian and Turkish Kurds unite: ‘We shoot Isis...

Syrian and Turkish Kurds unite:
‘We shoot Isis fighters like sheep, but next day double the number return’

'It’s like they’re on drugs ... they charge at you in groups of 300'
AllahuAkhbar
...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:10 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
FSA buat lawak agaknyr :)) :eek: Briged...

FSA buat lawak agaknyr :)) :eek:

Briged tentera pembebasan Syria di Aleppo telah berjaya memusnahkan sebuah jentolak milik tentera bashaar di perkampungan Tel Sya'ir.
Semoga Allah memberkatimu...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 10:51 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
peergh.. 1 lawan 5+ kumpulan.. ape jadi...

peergh.. 1 lawan 5+ kumpulan..
ape jadi xtaulaa.. semoga allah membantu mereka..
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 08:29 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
TAKBBBBEEEEEEEEEERRRRRRRRR! ALLAHU AKBAR...

TAKBBBBEEEEEEEEEERRRRRRRRR!

ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR!!

‪#‎Aleppo‬ Airport _ Kwers. UPDATE: ‪#‎ISIS‬ battle: Airport bunker buster is very strong, Nusayri aircrafts...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 02:41 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
Allah’s Messenger (sallallāhu ‘alayhi wa sallam)...

Allah’s Messenger (sallallāhu ‘alayhi wa sallam) said

“You will invade the Arabian Peninsula, and Allah will enable you to conquer it.
You will then invade Persia, and Allah will...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 01:50 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
FSA dah join ngan basyar terang2.. apelaa...

FSA dah join ngan basyar terang2..
apelaa ustaz2 malaysia nak cakap nanti
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 01:12 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
dah nampak dahhhhh.. terang lagi bersuluh...

dah nampak dahhhhh..
terang lagi bersuluh lampu spotlight 3000 watt :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-07-2014, 12:57 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
waaaa.. makin terselah kebencian dia tu ...

waaaa.. makin terselah kebencian dia tu

puak2 camni memang lahanat bro..
ko ckp dia kapir KELLING pun selambajer dia, sbb dia dah xde maruah..
klu KELLING mintak bontot pun dia bagijer asal...
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-07-2014, 05:29 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
aku tengok yg menentangni dari berbagai...

aku tengok yg menentangni dari berbagai kumpulan..
dahlaa kapir barua pun tentang abis2an, puak syiah lagi
pastu puak2 pakar typing.. memang patutla org islam yg kena bunuh dulu, buang virus2 kekal
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 27-07-2014, 04:21 PM
Replies: 32
Views: 2,141
Posted By proincm
baguss sangat cina bunuh sama sendiri.. CINA...

baguss sangat cina bunuh sama sendiri..
CINA semua tu kasi MAMPOSSS!! :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 05:11 PM
Replies: 20
Views: 1,188
Posted By proincm
lahh sampai camtu skali.. inilah klu negara dah...

lahh sampai camtu skali.. inilah klu negara dah kapir hancur semua dah tunggang tebalik ikut nafsu
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 04:43 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
bagus2.. nampaknye kau pun dah memahami...

bagus2.. nampaknye kau pun dah memahami pentingnya berbaiah dgn daulah islam.. tahniah2 :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 04:08 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
syria care tu acc maybank dah kena block.. masyuk...

syria care tu acc maybank dah kena block.. masyuk laa tuu, sayang ooo juta2 dlm acc :))

aku dulu time pahang banjir pun sama jugak,
org ramai bagi baju dpt 1 lori.. datang puak2 yg uruskan...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 04:00 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
di Palestin lagi power bro.. Dapat Bom2 torpedo...

di Palestin lagi power bro.. Dapat Bom2 torpedo FREE :))

pastu nk suh aku sokong hamas.. memang kena komplen laa
dahlaa x nampak operasi kegiatan dia yg rahsialah sangattttt..

ada jet peribadi...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 01:47 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
kepelesuan dia hanya pada teori2 dongeng "kau and...

kepelesuan dia hanya pada teori2 dongeng "kau and the geng" jer bro.. xde result reality kau bawak dlm ni

semua pendengki pakar teori/analisist hantam kromo :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 12:47 AM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
x betul ni bro.. fake, belakon jer ni.. :)) ...

x betul ni bro.. fake, belakon jer ni.. :))

Allahuakhbar :)cgrock
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 11:57 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
yg masaalahnyer, ustz tu sendiri x berani nk...

yg masaalahnyer, ustz tu sendiri x berani nk cakap baik/buruk pasal isis.. dia hanya buat statement agak2 :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 11:46 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
kau tengok ustaz tu ckp.. pasal isis terang2...

kau tengok ustaz tu ckp..
pasal isis terang2 satu pun dia xtau, pastu buat tuduhan dgn kata2.. sengal :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 11:40 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
dalam sebulan ko dah expect nk tawan israel? ...

dalam sebulan ko dah expect nk tawan israel?
kalau setahun dah kena sampai malaysia laa camtu
abang hamas kau tu dah berabad.. tapi org palestin tetap kena tibai
time diaorg xdiserang xde plak...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 09:13 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
dalil terbaru detected on july 2014 Daulah...

dalil terbaru detected on july 2014
Daulah Islam : Sengal :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 08:42 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
memang pelik klu agen2 mosad/israel/cia buang...

memang pelik klu agen2 mosad/israel/cia buang duit menghancurkan tempat2 syrik, banteras maksiat/dadah tutup aurat dll..

itu keperluan penting untuk kekuatan tentera islam..
kekuatan bala tentera...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 05:48 PM
Replies: 7,019
Views: 301,619
Posted By proincm
Allahuakhbar.. awal bulan puasa aritu cam...

Allahuakhbar.. awal bulan puasa aritu cam dongengjer IS nk tawan baghdad
Kini.. diaorg dah berada di dalam! :)cgrock
Showing results 1 to 25 of 485

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:57 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE