Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,552
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,415
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,260
More...
Showing results 1 to 25 of 390
Search took 0.60 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-02-2015, 10:36 AM
Replies: 23
Views: 1,004
Posted By boblynn02
Yang menangkap tu solat Jumaat ke dok sbb mesti...

Yang menangkap tu solat Jumaat ke dok sbb mesti kena tangkap ketika tak solat. Ke pompuan atau non muslim yg tangkapkan.
Forum: Automotive 20-02-2015, 08:32 AM
Replies: 105
Views: 7,457
Posted By boblynn02
Tak best la exora... Berat je time bawak. harap...

Tak best la exora... Berat je time bawak. harap body je besar. Pakai lama skit engin pun bunyi mengaum bising.
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 16-02-2015, 11:53 PM
Replies: 25
Views: 694
Posted By boblynn02
Doraemon tu mcm mana? Yg episod2 dlm tv tu ke?...

Doraemon tu mcm mana? Yg episod2 dlm tv tu ke? Bahasa melayu? Sy berminat la.
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-02-2015, 12:55 PM
Replies: 51
Views: 3,397
Posted By boblynn02
Hotel bajet... gi la hotel mahal skit... xde duit...

Hotel bajet... gi la hotel mahal skit... xde duit lak... wakakkaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-02-2015, 07:56 AM
Replies: 24
Views: 1,189
Posted By boblynn02
Try buat kat Malaysia... Mengamuk dan meroyan la...

Try buat kat Malaysia... Mengamuk dan meroyan la mak bapak... Biar anak jahat xpe.
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-01-2015, 12:20 PM
Replies: 90
Views: 6,102
Posted By boblynn02
Apa kata JPJ? JPJ menafikan kisah ni. Skrg ni JPJ...

Apa kata JPJ? JPJ menafikan kisah ni. Skrg ni JPJ buat la apa pun... Dah mmg rakyat benci dgn JPJ... JPJ bagi saman free pun org still menyampah dgn JPJ. Antara sbbnya bila JPJ dah pandai2 buat keje...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-01-2015, 12:16 PM
Replies: 7
Views: 1,691
Posted By boblynn02
Giler.... Xde nya aku nak berselfie pasal semua...

Giler.... Xde nya aku nak berselfie pasal semua tu...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-01-2015, 12:11 PM
Replies: 29
Views: 2,872
Posted By boblynn02
Waduh waduhhhh.. hisa.. bisa badannnn.... Kena gi...

Waduh waduhhhh.. hisa.. bisa badannnn.... Kena gi spa kalau bisa badan ni... Wakakaa
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-01-2015, 12:07 PM
Replies: 9
Views: 1,689
Posted By boblynn02
Alaaa... Senang je tu... Dlm CG ni ramai leh...

Alaaa... Senang je tu... Dlm CG ni ramai leh buat.... Errr... Bukan aku la.. hahahaha..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-01-2015, 12:00 PM
Replies: 28
Views: 3,375
Posted By boblynn02
Kalau guna silikon.... Ermmm... Pecah rasanya......

Kalau guna silikon.... Ermmm... Pecah rasanya... Hahaha
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-01-2015, 11:59 AM
Replies: 31
Views: 5,203
Posted By boblynn02
Aku penah pos gmbr ni dulu... Xsilap aku 25 tahun...

Aku penah pos gmbr ni dulu... Xsilap aku 25 tahun lepas... Hehehe
Forum: Santai, Others 24-01-2015, 11:55 AM
Replies: 69
Views: 2,464
Posted By boblynn02
Kebetulan tul aku sdg tggu org basuh kereta ni....

Kebetulan tul aku sdg tggu org basuh kereta ni. Layan CG la...
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 24-01-2015, 08:32 AM
Replies: 41
Views: 3,102
Posted By boblynn02
Aku pun ada satu citer lawak..pada satu hari,...

Aku pun ada satu citer lawak..pada satu hari, selepas waktu bekerja semua pekerja kilang masing2 pulang ke rumah.

semua pekerja kilang perempuan naik satu bas khas kilang yang disediakan untuk...
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 18-01-2015, 10:32 PM
Replies: 11
Views: 1,019
Posted By boblynn02
Wakakakaka.... Mmg lawak yg ni..

Wakakakaka.... Mmg lawak yg ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-01-2015, 09:02 AM
Replies: 37
Views: 2,501
Posted By boblynn02
Korg yg komen pucuk muda la apa la tu sedar tak?...

Korg yg komen pucuk muda la apa la tu sedar tak? Itu kan dah jodoh dia. Kawen muda salah.. kawen tua salah. kawen sama umur pun ada kes kena pukul. Nak ingatkan juga.. Nabi kita pun muda masa kawen...
Forum: Gossip, Celebrities 07-01-2015, 05:38 PM
Replies: 37
Views: 4,717
Posted By boblynn02
Anak dia sorg selalu jemaah subuh kat masjid...

Anak dia sorg selalu jemaah subuh kat masjid indera mahkota. Respekkk...
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-01-2015, 10:35 AM
Replies: 5
Views: 251
Posted By boblynn02
Betul la tu...

Betul la tu...
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-01-2015, 10:36 AM
Replies: 32
Views: 1,081
Posted By boblynn02
Wakakkaka... Apa citer ni wehhhh.....

Wakakkaka... Apa citer ni wehhhh.....
Forum: News, Current Issues, Rumours 01-01-2015, 08:45 AM
Replies: 84
Views: 7,081
Posted By boblynn02
Boleh tuan jelaskan. Saya kurang faham. Ada link...

Boleh tuan jelaskan. Saya kurang faham. Ada link utk sy baca lagi bagus. Tq tuan.
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-12-2014, 08:17 PM
Replies: 41
Views: 4,904
Posted By boblynn02
Mamposssss... Satu keje lak kena soal siasat...

Mamposssss... Satu keje lak kena soal siasat...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 09:19 AM
Replies: 58
Views: 4,870
Posted By boblynn02
Alhamdulillah. Barakallah.. kawen.muda... Kalau...

Alhamdulillah. Barakallah.. kawen.muda... Kalau jd apa2 pun agaknya yg komen negatif tu tolong apa2 tak? Doakan yg terbaik dah la.
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 12:31 PM
Replies: 44
Views: 3,246
Posted By boblynn02
Apa masalahnya dgn keyless?

Apa masalahnya dgn keyless?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 01:04 AM
Replies: 37
Views: 4,256
Posted By boblynn02
Pelik gak aku komen mamat tu kan? mcm tak...

Pelik gak aku komen mamat tu kan? mcm tak bersambung je sel otak dia. Kah kah kah
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 01:02 AM
Replies: 37
Views: 4,256
Posted By boblynn02
[QUOTE=syahrizam;21137284]Pompuan tu tak sengaja...

[QUOTE=syahrizam;21137284]Pompuan tu tak sengaja pun nak pukul laki tu dgn kasut dia. Sepatutnya, laki tu boleh pi report kat penganjur yg pompuan tu mungkin dah 'cross the line' dan automatik...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 12:59 AM
Replies: 37
Views: 4,256
Posted By boblynn02
Padan muka pompuan tu. Dah lama org sabar. "rude...

Padan muka pompuan tu. Dah lama org sabar. "rude person and spitting in peoples faces, hitting them etc the guy got fed up and socked her."
Showing results 1 to 25 of 390

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:55 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE