Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 33,165
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 32,100
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 55,593
More...
Showing results 1 to 25 of 484
Search took 0.33 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 11:18 PM
Replies: 69
Views: 2,253
Posted By eday84
pekerja2 tu pun nnt ada ketirisan jgk 10% mesti...

pekerja2 tu pun nnt ada ketirisan jgk
10% mesti pergi lari sektor lain
10% buka kedai runcit dan kedai komputer (yg ada kemahiran IT)
10% pun cr cara jd bos
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 11:02 PM
Replies: 28
Views: 1,968
Posted By eday84
buat rantai ala2 gengster tu ada jgk buat...

buat rantai ala2 gengster tu
ada jgk buat tangkal
Forum: Official News, Current Issues 09-02-2016, 09:42 PM
Replies: 28
Views: 1,968
Posted By eday84
kuku ada jgk org ambik tapak tgn rimau mcm2...

kuku ada jgk org ambik
tapak tgn rimau
mcm2 la skrg org ambik
Forum: Official News, Current Issues 09-02-2016, 09:36 PM
Replies: 44
Views: 2,901
Posted By eday84
imigresen pg mana? pergi cuti la haha mesti...

imigresen pg mana? pergi cuti la haha
mesti diorang tau tu
Forum: Official News, Current Issues 09-02-2016, 08:39 PM
Replies: 41
Views: 2,428
Posted By eday84
mana nak cr bas cuti skolah ni semua mesti...

mana nak cr bas cuti skolah ni
semua mesti fully booked
lagi2 esok nak keje
Forum: Official News, Current Issues 05-02-2016, 03:55 PM
Replies: 86
Views: 7,322
Posted By eday84
dah sudah siapa plak nk hantar bdk2 ni pergi...

dah sudah siapa plak nk hantar bdk2 ni pergi sekolah
org2 mcm ni taknak hantar jemput sendiri
dah ada org tolong dibunuhnye pulak
Forum: Official News, Current Issues 05-02-2016, 02:41 PM
Replies: 21
Views: 1,754
Posted By eday84
masyukk kot hehe

masyukk kot hehe
Forum: Official News, Current Issues 05-02-2016, 02:40 PM
Replies: 25
Views: 2,317
Posted By eday84
326 ke 301? sebab ramai2 pukul 326 kot

326 ke 301?
sebab ramai2 pukul 326 kot
Forum: Official News, Current Issues 03-02-2016, 10:06 PM
Replies: 107
Views: 7,803
Posted By eday84
siap ada bom tangan tu esok2 jgn pelik tiba2...

siap ada bom tangan tu
esok2 jgn pelik tiba2 kena guling
Forum: Official News, Current Issues 03-02-2016, 09:14 PM
Replies: 31
Views: 2,463
Posted By eday84
tak faham plak skrg apa yg 8%, bkn turun 3% ke?...

tak faham plak skrg
apa yg 8%, bkn turun 3% ke?
caruman majikan 11% minimum kan, kalau lebih kira benefit dr majikan la kan
camne bole 15% plak tu
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 26-01-2016, 08:51 PM
Replies: 51
Views: 6,927
Posted By eday84
30cm 10 inci je ke pak arab ni 15 kot haha

30cm 10 inci je ke
pak arab ni 15 kot haha
Forum: Santai, Others 25-01-2016, 12:39 PM
Replies: 140
Views: 7,217
Posted By eday84
ok terima kasih tuan

ok terima kasih tuan
Forum: Official News, Current Issues 25-01-2016, 12:38 PM
Replies: 76
Views: 6,403
Posted By eday84
Kontraktor rumah meeti kaya jgk sbb buat rumah...

Kontraktor rumah meeti kaya jgk
sbb buat rumah org camtu besar
Forum: Santai, Others 25-01-2016, 11:54 AM
Replies: 140
Views: 7,217
Posted By eday84
Kilang sy kerja baru tutup skrg tgh cr keje...

Kilang sy kerja baru tutup
skrg tgh cr keje baru
itulah tindakan saya tahun ini
cari kerja baru sbb duit dah habis
Forum: Official News, Current Issues 22-01-2016, 04:41 PM
Replies: 43
Views: 3,359
Posted By eday84
beli pastu jual aset sikit2 slow2 huhu

beli pastu jual aset sikit2 slow2 huhu
Forum: Official News, Current Issues 22-01-2016, 04:39 PM
Replies: 15
Views: 901
Posted By eday84
segi ke ni mcm bgnn segi je

segi ke ni mcm bgnn segi je
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 04:23 PM
Replies: 44
Views: 4,858
Posted By eday84
ni grup baru tu ke? nyah buskers hahah

ni grup baru tu ke? nyah buskers hahah
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 02:39 PM
Replies: 23
Views: 1,863
Posted By eday84
murah ambil mold putih ni takyah ada MOQ huhu ...

murah ambil mold putih ni
takyah ada MOQ huhu
tukar warna cap je
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 01:52 PM
Replies: 60
Views: 4,721
Posted By eday84
i need to install bee talk app haha

i need to install bee talk app
haha
Forum: Official News, Current Issues 20-01-2016, 12:55 PM
Replies: 34
Views: 1,646
Posted By eday84
Kalau air kurg bole tayamum debu bawak debu...

Kalau air kurg bole tayamum debu
bawak debu sket la sebotol huhu
Forum: Official News, Current Issues 20-01-2016, 10:21 AM
Replies: 5
Views: 383
Posted By eday84
Igtkn britain nk follow je amarika

Igtkn britain nk follow je amarika
Forum: Official News, Current Issues 20-01-2016, 10:19 AM
Replies: 35
Views: 1,863
Posted By eday84
satu lab enzyme tech yg aku attach dulu hantar ke...

satu lab enzyme tech yg aku attach dulu hantar ke space ikut sheikh muzapar la, tapi ikut module jaxa, jepun pny nasa.. member ada lg kat jepun xbalik2 lg..
Forum: Official News, Current Issues 19-01-2016, 04:51 PM
Replies: 20
Views: 1,045
Posted By eday84
bkn graduan jurutera je ke tu

bkn graduan jurutera je ke tu
Forum: Official News, Current Issues 19-01-2016, 04:50 PM
Replies: 42
Views: 2,100
Posted By eday84
bnyk jgk duit diorang ek

bnyk jgk duit diorang ek
Forum: Internet World 19-01-2016, 10:59 AM
Replies: 28
Views: 1,488
Posted By eday84
aduu baru byr 3 tahun utk mak ayah dan isteri...

aduu baru byr 3 tahun
utk mak ayah dan isteri aku plak tu
Showing results 1 to 25 of 484

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:54 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE