Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,404
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,581
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,377
More...
Showing results 1 to 25 of 450
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: ss_izal
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Services Offered 16-07-2014, 06:11 PM
Replies: 26
Views: 641
Posted By ss_izal
custom made x guna kain sedia ada harga lain?

custom made x guna kain sedia ada harga lain?
Forum: Services Offered 16-07-2014, 05:59 PM
Replies: 26
Views: 641
Posted By ss_izal
yg illustration baju yg pertama tu, gambar real...

yg illustration baju yg pertama tu, gambar real dia yang mana satu? normal kain f1 panas, panas tak ni?
Forum: Santai, Others 13-07-2014, 11:21 AM
Replies: 151
Views: 4,539
Posted By ss_izal
Yg mana biasanya dibeli 434 ni

Yg mana biasanya dibeli 434 ni
Forum: General Stuffs & Products 12-07-2014, 03:20 PM
Replies: 491
Views: 10,731
Posted By ss_izal
Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, ...

Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, mahal lg postagr dlm sabah ya?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-07-2014, 01:12 AM
Replies: 1,995
Views: 131,711
Posted By ss_izal
Bro nokia e7 ada x?

Bro nokia e7 ada x?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 05-07-2014, 10:57 AM
Replies: 321
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 41,870
Posted By ss_izal
korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg...

korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg tak best tu, aspek yg paling kena tengok
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 02-07-2014, 11:17 AM
Replies: 321
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 41,870
Posted By ss_izal
beli dari directd or satu gadget apa depa bagi?...

beli dari directd or satu gadget apa depa bagi? ada earphone tak set diorang ni?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 02-07-2014, 09:38 AM
Replies: 320
Views: 29,630
Posted By ss_izal
yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke

yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 01-07-2014, 01:12 PM
Replies: 320
Views: 29,630
Posted By ss_izal
macam mana nak membeli?

macam mana nak membeli?
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-06-2014, 01:21 AM
Replies: 51
Views: 3,195
Posted By ss_izal
agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila...

agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila dah budak ni surrender , berapa ramai yg datang nak belasah?
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-05-2014, 07:08 AM
Replies: 112
Views: 2,502
Posted By ss_izal
Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu?...

Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu? Itulah dia pengkeranian. Cerita dia bulan semata-mata netbook, kan dia berterima kasih bg tu. Dan bukan juga samada diorang xnak buat apa disuruh. Tp...
Forum: Electrics, Electronics, DIY 24-05-2014, 04:48 PM
Replies: 306
Views: 21,950
Posted By ss_izal
Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq

Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 16-04-2014, 08:18 AM
Replies: 18
Views: 838
Posted By ss_izal
Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp...

Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp bro.. Sensor lebih sikit no org yg berurusan ngan hang, tak cukup satu je bro.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-03-2014, 03:42 PM
Replies: 1,335
Views: 57,854
Posted By ss_izal
perlukan top up celcom 100. available tak?

perlukan top up celcom 100. available tak?
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-03-2014, 03:22 PM
Replies: 192
Views: 11,319
Posted By ss_izal
dah makan duit orang beribu ribu dah dia ni....

dah makan duit orang beribu ribu dah dia ni. jangan terjebak plak
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 24-03-2014, 04:08 PM
Replies: 1,364
Views: 36,964
Posted By ss_izal
No celcom boleh x amik package ni?

No celcom boleh x amik package ni?
Forum: Gossip, Celebrities 23-03-2014, 08:59 AM
Replies: 8
Views: 812
Posted By ss_izal
dah tak sensitif spin pulak salahkan orang ramai

dah tak sensitif spin pulak salahkan orang ramai
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 07-03-2014, 07:00 PM
Replies: 472
Views: 20,112
Posted By ss_izal
Dealer b boleh recruit orang masih percuma ke?

Dealer b boleh recruit orang masih percuma ke?
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-02-2014, 03:27 PM
Replies: 368
Views: 15,574
Posted By ss_izal
bos aku nak 2 line, tapi line takde lagi. hehehe...

bos aku nak 2 line, tapi line takde lagi. hehehe . aku beli dulu no la. beli simpack, boleh terus convert? kalau no maxis boleh convert terus juga? ke ada waktu menunggu?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 27-02-2014, 10:41 AM
Replies: 23
Views: 835
Posted By ss_izal
Saya subscribe.

Saya subscribe.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 26-02-2014, 10:59 PM
Replies: 573
Views: 21,956
Posted By ss_izal
Oooo pm bos detail.

Oooo pm bos detail.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 26-02-2014, 10:53 PM
Replies: 85
Views: 5,828
Posted By ss_izal
Kenapa orang kata c1m terbaik antara semua? ...

Kenapa orang kata c1m terbaik antara semua? Istanet etc etc
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 26-02-2014, 04:39 PM
Replies: 573
Views: 21,956
Posted By ss_izal
bos pm bos

bos pm bos
Forum: Vehicles Sale/Rent 25-02-2014, 11:46 AM
Replies: 3,375
Views: 134,903
Posted By ss_izal
kalau duk sabah, promo terpakai tak? hehe

kalau duk sabah, promo terpakai tak? hehe
Forum: Other Classifieds 25-02-2014, 10:41 AM
Replies: 3
Views: 164
Posted By ss_izal
perlu video production team untuk documentary di sabah

salam semua

aku perlukan team untuk video production untuk documentary video dalam lingkungan 20-30minit di area sabah. korang ada tak contact number untuk company yang begini.

tq
Showing results 1 to 25 of 450

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:55 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE