Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,827
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,574
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,529
More...
Showing results 1 to 25 of 469
Search took 0.40 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 29-05-2016, 02:07 PM
Replies: 8
Views: 779
Posted By nwa
up... ada 1 lagi stok

up... ada 1 lagi stok
Forum: Official News, Current Issues 18-05-2016, 03:42 PM
Replies: 105
Views: 6,001
Posted By nwa
sama jela mana2pun....tetap kerja bang.ang dan...

sama jela mana2pun....tetap kerja bang.ang dan bo.doh
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 06-05-2016, 11:56 AM
Replies: 51
Views: 2,884
Posted By nwa
banyak yang jual balik tu...kalo ada yang mmg...

banyak yang jual balik tu...kalo ada yang mmg direct dengan organiser sedap sket
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 06-05-2016, 10:28 AM
Replies: 51
Views: 2,884
Posted By nwa
sapa ada lubang or tapak2 bazar kat kl ni yang...

sapa ada lubang or tapak2 bazar kat kl ni yang nak let go?ada tak?
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 27-04-2016, 10:15 AM
Replies: 55
Views: 5,766
Posted By nwa
akiu syak TT ni macam taxi driver yang nak...

akiu syak TT ni macam taxi driver yang nak dapatkan maklumat je dalam ni..hehe...lain macam ayat2 dia
Forum: Electrics, Electronics, DIY 30-03-2016, 12:44 PM
Replies: 86
Views: 4,226
Posted By nwa
washer dengan washing machine sama ke tak ni?????...

washer dengan washing machine sama ke tak ni?????

jilaker kompius n noob betul aku
Forum: Religious Talk 28-03-2016, 04:04 PM
Replies: 11,876
Views: 1,615,755
Posted By nwa
KAH KAH KAH:eek::eek:

KAH KAH KAH:eek::eek:
Forum: Historical, Myth, Legend 28-03-2016, 09:30 AM
Replies: 404
Views: 24,553
Posted By nwa
perkongsian sape lagi ******* ke

perkongsian sape lagi ******* ke
Forum: Historical, Myth, Legend 28-03-2016, 09:29 AM
Replies: 404
Views: 24,553
Posted By nwa
woi...gambar bukan dari nasa je...angkasawan...

woi...gambar bukan dari nasa je...angkasawan rusia,china sume tu pun ambil gambar dari angkasa gak...setakat ni takde yang leper:eek::eek:
Forum: Official News, Current Issues 02-02-2016, 09:14 AM
Replies: 306
Views: 28,800
Posted By nwa
ada sesapa penah naik tak?share sket pengalaman

ada sesapa penah naik tak?share sket pengalaman
Forum: Official News, Current Issues 14-11-2015, 11:03 AM
Replies: 22
Views: 2,786
Posted By nwa
we will see,what we WANT to see

we will see,what we WANT to see
Forum: General Stuff & Products 06-11-2015, 11:31 AM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
sebab adik aku dapat bonus dalam bentuk gift card...

sebab adik aku dapat bonus dalam bentuk gift card macam ni.Haram punya bos...haha
Forum: General Stuff & Products 03-11-2015, 10:24 AM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
solddddddd!!! as expected,voucher2 macam ni...

solddddddd!!!
as expected,voucher2 macam ni akan dibeli oleh chinese tanpa banyak soal...hihu..
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 05:09 PM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
boleh beli minyak bro:D

boleh beli minyak bro:D
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:52 PM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
di zaman kegawatan ni,jimat RM30 pun dah kira...

di zaman kegawatan ni,jimat RM30 pun dah kira baekk tu bro.Kalau amek 3 dah jimat RM90.
WOW:))
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:51 PM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
ok done.:D

ok done.:D
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:45 PM
Replies: 16
Views: 743
Posted By nwa
RM300 Petronas Voucher untuk dijual!

Salam

Saya ada Voucher barangan Petronas bernilai RM300.Ada 3 Set semuanya.Nak jual pada harga hanya RM270 SAHAJA.

Jimat RM30 TU BROOO:D

Sapa nak boleh wasap/call 0126350064 ya,tq

COD...
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 20-10-2015, 10:12 AM
Replies: 1,562
Views: 234,709
Posted By nwa
sapa kata dia takde bisnes? bisnes dia ialah...

sapa kata dia takde bisnes?

bisnes dia ialah JUAL AIR LIUR!!1

:eek::eek:
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 19-10-2015, 10:40 AM
Replies: 10
Views: 541
Posted By nwa
rate sewa situ berapa?

rate sewa situ berapa?
Forum: Santai, Others 26-09-2015, 11:14 AM
Replies: 67
Views: 4,444
Posted By nwa
cukup2 duit sebab apa?sebab beli kereta...

cukup2 duit sebab apa?sebab beli kereta dulu?sebab beli rumah dulu?ke sebab bayar personal loan dulu?:eek:
Forum: Official News, Current Issues 26-09-2015, 11:10 AM
Replies: 55
Views: 4,897
Posted By nwa
Selalunya yang beria2 pukul tu pun bukan elok...

Selalunya yang beria2 pukul tu pun bukan elok sangat perangainya!!
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 25-09-2015, 09:37 AM
Replies: 89
Views: 8,144
Posted By nwa
aku baru je sebulan dua ni start biz hantar nasi...

aku baru je sebulan dua ni start biz hantar nasi lemak ke cafe2 n kedai2....dari 20 sehari skang bolehla dah sampai 50-60 sehari...targer awal ni nak sampaikan 100 bungkus sehari.

Apa yang aku...
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 01:26 PM
Replies: 49
Views: 3,172
Posted By nwa
Kalau selekoh bang.ang camni pun tak lepas ha...

Kalau selekoh bang.ang camni pun tak lepas ha eloklah jgn bg lulus....

Kat kl ni lagi banyak bukit/selekoh maut daripada yg ni
Forum: Santai, Others 28-07-2015, 01:18 PM
Replies: 165
Views: 11,314
Posted By nwa
Poligami poligami poligami...potong je la ko.nek...

Poligami poligami poligami...potong je la ko.nek tu .....asal ek,binik engkorang ni dah xlawo ke..tu la len kali kawin dgn yg lawo2,jgn asal kawin jeee
Forum: Official News, Current Issues 16-07-2015, 09:03 AM
Replies: 88
Views: 5,152
Posted By nwa
oooo ko ni la yang slalu cucuk2 orang ek?nak...

oooo ko ni la yang slalu cucuk2 orang ek?nak tunjuk power sangat ke bro?tukar lorong lagi 2km nak masuk simpang?salah ke?bagus la tu tak nyusahkan orang...ko ni mesti yg tukar lorong last minit...
Showing results 1 to 25 of 469

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:58 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE