Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 8,828
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 10,597
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,902
More...
Showing results 1 to 25 of 462
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Automotive 24-07-2015, 04:08 PM
Replies: 190
Views: 9,732
Posted By sajul
ya..masih ada balance lagi..sbb terengganu bukan...

ya..masih ada balance lagi..sbb terengganu bukan kuala terengganu..

penang ke jertih ja..jarak dlm 340KM saje
Forum: Gossip, Celebrities 20-07-2015, 10:22 PM
Replies: 50
Views: 3,671
Posted By sajul
giler nk dpt perhatian AA ni

giler nk dpt perhatian AA ni
Forum: Santai, Others 15-07-2015, 10:36 AM
Replies: 85
Views: 3,052
Posted By sajul
ni bukan masalah berkira bro..klu TT tak wujudkan...

ni bukan masalah berkira bro..klu TT tak wujudkan thread ni..aku sendiri pun tak tau benda ni ada khilaf

so dpt tambah ilmu sini walaupun mmg kita akn p solat jumaat tu
Forum: Santai, Others 15-07-2015, 08:50 AM
Replies: 85
Views: 3,052
Posted By sajul
harap TT quote kan jawapan2 yg berserta dalil2 n...

harap TT quote kan jawapan2 yg berserta dalil2 n video2 yg forumer lain jawab dlm ni

sbb 1st impressions aku tgk tajuk ni ckp dlm hati " ala,xkan xtau yg mana wajib and mana sunat kot"

tapi...
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 13-07-2015, 02:03 PM
Replies: 35
Views: 1,656
Posted By sajul
episod 2 dah kuar ..layan ...

episod 2 dah kuar ..layan

http://cartoons8.tv/watch/70826/dragon-ball-super-2015/episode-2
Forum: Official News, Current Issues 13-07-2015, 02:00 PM
Replies: 308
Views: 21,543
Posted By sajul
maksud die telus la tu.sbb akaun die pun lebih...

maksud die telus la tu.sbb akaun die pun lebih kurang tu gak masyuk duitnye.. :))
Forum: Official News, Current Issues 12-07-2015, 02:22 PM
Replies: 870
Views: 71,996
Posted By sajul
isu2 kalau kena tang pembangkang..mcm kes liwat...

isu2 kalau kena tang pembangkang..mcm kes liwat anwar..klu di pikir logik...mmg dah nmpk mcm fitnah

mana mungkin org muda leh biarkan je org tua meliwat..

tapi TV3 suku n media2 pro BN berjaya...
Forum: Official News, Current Issues 10-07-2015, 11:47 AM
Replies: 308
Views: 21,543
Posted By sajul
mmg klu nak base pada gambar ni semata2 xleh nk...

mmg klu nak base pada gambar ni semata2 xleh nk caya sgt..

harap polis leh siasat skali nga BNM pasal transaksi tu..jgn org yg bagi bukti plak yg kena siasat :)):))
Forum: Official News, Current Issues 10-07-2015, 11:31 AM
Replies: 308
Views: 21,543
Posted By sajul
yg IC roslan tu xde dlm record plak..ke aku salah...

yg IC roslan tu xde dlm record plak..ke aku salah search IC die
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 07-07-2015, 12:48 PM
Replies: 12,585
Views: 402,378
Posted By sajul
anime 700 r ni, duk syok2 lawan doflamingo, p...

anime 700 r ni, duk syok2 lawan doflamingo, p flash back plak

dh r manga part law ni aku skip,haha
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 07-07-2015, 12:41 PM
Replies: 12,585
Views: 402,378
Posted By sajul
adoi, flash back pasal law plak,

adoi, flash back pasal law plak,
Forum: Official News, Current Issues 06-07-2015, 02:34 PM
Replies: 59
Views: 3,545
Posted By sajul
betul gak..aku pun xtau..maybe sama kot implement...

betul gak..aku pun xtau..maybe sama kot implement die dengan kad TnG biasa klu rosak

baru check website JPN, ni apa yg die tulis
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 06-07-2015, 11:39 AM
Replies: 46
Views: 2,547
Posted By sajul
menarik..die datang lagi

menarik..die datang lagi
Forum: Official News, Current Issues 06-07-2015, 11:22 AM
Replies: 59
Views: 4,539
Posted By sajul
xtau gak tuan..tu pun cedok gambar google, ayat2...

xtau gak tuan..tu pun cedok gambar google, ayat2 mcm dari indon ja..

try buka thread ty benda ni..mcm tak syok plak sembang kat thread ni..lari topik :">
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 06-07-2015, 11:09 AM
Replies: 35
Views: 1,656
Posted By sajul
anime episode 1 dah ada..layan ... ...

anime episode 1 dah ada..layan ...

http://cartoons8.com/watch/70444/dragon-ball-super-2015/episode-1
Forum: Official News, Current Issues 06-07-2015, 10:27 AM
Replies: 59
Views: 4,539
Posted By sajul
maksud die seat belt yg ni kot ...

maksud die seat belt yg ni kot

http://tokokecilaja.com/3058-4488-large/kids-safety-belt-sabuk-motor-anak.jpg
...
Forum: Santai, Others 05-07-2015, 10:58 AM
Replies: 38
Views: 3,074
Posted By sajul
baru tau..org nogori upenye rosmah ni..haha ...

baru tau..org nogori upenye rosmah ni..haha

mmg gangster tol die..hbs adik bradik die buang klu ikut pada video tu la..

realiti xtau betul ke tak ni
Forum: Official News, Current Issues 03-07-2015, 05:13 PM
Replies: 59
Views: 3,545
Posted By sajul
aku pernah guna.. yg mykad ada logo TnG kat blkg...

aku pernah guna.. yg mykad ada logo TnG kat blkg tu

p topup mcm biasa ja
Forum: Santai, Others 02-07-2015, 09:58 AM
Replies: 54
Views: 2,357
Posted By sajul
sama mcm kes aku ni.. aku jadi anak bongsu smpai...

sama mcm kes aku ni.. aku jadi anak bongsu smpai umur 12 tahun (darjah 6) baru dapat adik..

tapi pglan aku sebelum tu fmly duk pgl adik, lepas dah dpt adik pun still lekat lagi pangilan tu

adik...
Forum: PC Softwares, Applications 01-07-2015, 03:29 PM
Replies: 75
Views: 12,650
Posted By sajul
nak tanya..klu yes fizz tu leh lepas tak...

nak tanya..klu yes fizz tu leh lepas tak streaming channel hdtv ni?
Forum: Networks, Broadbands 30-06-2015, 11:05 AM
Replies: 256
Views: 13,603
Posted By sajul
hmm..maybe ada something wrong somewhere la kot,...

hmm..maybe ada something wrong somewhere la kot, klu still nga magic sim tu..boleh gak set kuota yg kat hp tu, tgk tally ke dari segi data graf kuota hp dengan kuota yg celcom telan

klu tak sama,...
Forum: Networks, Broadbands 30-06-2015, 10:48 AM
Replies: 256
Views: 13,603
Posted By sajul
aku sokong bro, kasi bukti tang mana die telan...

aku sokong bro, kasi bukti tang mana die telan kuota byk..

mcm bini aku guna onexox.. xdan smpai sebulan ..hbs terus 1.5GB rm29.99,

duk asyik kena topup ja, kira2 jatuh kerugi plak, duk guna...
Forum: Official News, Current Issues 25-06-2015, 09:42 AM
Replies: 45
Views: 3,522
Posted By sajul
persoalan ni byk kali aku duk tanya..tapi xde...

persoalan ni byk kali aku duk tanya..tapi xde jawapan

mcm mana die leh sorok time mengadung 9 bulan tu smpai famly tak perasan
Forum: Automotive 23-06-2015, 12:59 PM
Replies: 190
Views: 9,732
Posted By sajul
pm send, bertuah org utara gak ni :)cgrock

pm send, bertuah org utara gak ni :)cgrock
Forum: Automotive 23-06-2015, 09:09 AM
Replies: 190
Views: 9,732
Posted By sajul
pasang dekat pokok sena, alor star cikgu...

pasang dekat pokok sena, alor star

cikgu giat mara yg pasang, die buat time weekend ja,
Showing results 1 to 25 of 462

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:37 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE