Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,753
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,694
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,783
More...
Showing results 1 to 25 of 481
Search took 0.30 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Today, 01:21 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By eday84
sempat lagi gaduh tu kat 4 perenggan terakhir

sempat lagi gaduh tu kat 4 perenggan terakhir
Forum: Santai, Others Today, 01:20 PM
Replies: 89
Views: 2,928
Posted By eday84
banyak nye duit cam 10-15k jgk tu

banyak nye duit cam 10-15k jgk tu
Forum: Official News, Current Issues Today, 01:18 PM
Replies: 2
Views: 289
Posted By eday84
kena tipuk smpi seluar tinggal seluar cerut je

kena tipuk smpi seluar tinggal seluar cerut je
Forum: Automotive Today, 10:24 AM
Replies: 33
Views: 2,196
Posted By eday84
bump utk starex jgk dgn harapan akan dapat...

bump utk starex jgk
dgn harapan akan dapat pakai nanti hehe
Forum: Official News, Current Issues 23-05-2015, 10:13 AM
Replies: 12
Views: 454
Posted By eday84
Takde org nak ckp ke kat erdogan yg news tu fake...

Takde org nak ckp ke kat erdogan yg news tu fake (perli)
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 11:31 PM
Replies: 12
Views: 454
Posted By eday84
Kat fb kata erdogan dah terima diorang

Kat fb kata erdogan dah terima diorang
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 05:40 PM
Replies: 17
Views: 1,088
Posted By eday84
rumah aku tiba2 xde letrik petang tu rupanya...

rumah aku tiba2 xde letrik petang tu
rupanya kena curi
nakharom btul penyangak
Forum: Automotive 22-05-2015, 04:35 PM
Replies: 27
Views: 1,254
Posted By eday84
google2 jumpa lak yg ni ...

google2 jumpa lak yg ni

https://c4.staticflickr.com/8/7368/13157815615_a8b44aaf55_b.jpg

https://c4.staticflickr.com/8/7451/12604517584_da130206f5_b.jpg

rupa2nya ada charade sedan ek
igtkn...
Forum: Gossip, Celebrities 22-05-2015, 04:28 PM
Replies: 45
Views: 2,856
Posted By eday84
dia gaduh apa dgn bapa dia

dia gaduh apa dgn bapa dia
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 04:25 PM
Replies: 8
Views: 662
Posted By eday84
ttdi jaya ke ni tajuk kat shah alam

ttdi jaya ke ni
tajuk kat shah alam
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 04:19 PM
Replies: 21
Views: 1,698
Posted By eday84
ni cam games of thrones episod kelmarin tu

ni cam games of thrones episod kelmarin tu
Forum: Automotive 22-05-2015, 12:20 PM
Replies: 27
Views: 1,254
Posted By eday84
ni ke yg bezza dulu tu atau yg lepas perodua...

ni ke yg bezza dulu tu
atau yg lepas perodua bezza ada lg satu
Forum: Automotive 22-05-2015, 10:54 AM
Replies: 42
Views: 2,760
Posted By eday84
ok jgk 8.5, persona aku 7.9 pun dah kira tinggi ...

ok jgk 8.5, persona aku 7.9 pun dah kira tinggi
sbb ada turbo tinggi sket kot
nak cuba cara jadi 5.9 tapi xtau camne
mmg jimat kalau gitu
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 10:04 AM
Replies: 36
Views: 1,940
Posted By eday84
bole gulung punya xde ke bole bwk jalan2

bole gulung punya xde ke
bole bwk jalan2
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 10:02 AM
Replies: 30
Views: 2,414
Posted By eday84
sempat lak keluarkan sblm bercumbu takut dua2...

sempat lak keluarkan sblm bercumbu
takut dua2 meletup la tu
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2015, 09:59 AM
Replies: 23
Views: 2,189
Posted By eday84
dah takde duit membunuh plak adui

dah takde duit membunuh plak
adui
Forum: Santai, Others 21-05-2015, 02:59 PM
Replies: 38
Views: 1,520
Posted By eday84
bukan 169.80 - 137.60 ke? 31.80 - 7.80 dapat...

bukan 169.80 - 137.60 ke?
31.80 - 7.80 dapat 24
24 ringgit la dia save kan?
Forum: Official News, Current Issues 21-05-2015, 02:11 PM
Replies: 50
Views: 3,432
Posted By eday84
myanmar sekutu kuat us ke china china lebih kot...

myanmar sekutu kuat us ke china
china lebih kot
dia pun buat donno je
Forum: Santai, Others 21-05-2015, 02:09 PM
Replies: 100
Views: 5,989
Posted By eday84
geng phytoscience ke ni kaya betul camne nak...

geng phytoscience ke ni
kaya betul
camne nak join hihi

mmg boleh kena saman ek
wife aku kereta pernah rosak kat jalan kuching
risau aku hari tu nasib baik dah ada org tlg tolak
Forum: Official News, Current Issues 21-05-2015, 12:36 PM
Replies: 53
Views: 1,921
Posted By eday84
bukan makkah hilton ke tu

bukan makkah hilton ke tu
Forum: Official News, Current Issues 21-05-2015, 09:55 AM
Replies: 8
Views: 388
Posted By eday84
ermm kat myeg ada tunjuk ke waran tangkap ni eh?

ermm
kat myeg ada tunjuk ke waran tangkap ni eh?
Forum: Official News, Current Issues 21-05-2015, 09:38 AM
Replies: 2
Views: 113
Posted By eday84
aik bina aprtment ke bukan yang kat tepi jalan...

aik bina aprtment ke
bukan yang kat tepi jalan jerangau jabor tu ke
Forum: Official News, Current Issues 20-05-2015, 09:45 PM
Replies: 27
Views: 2,463
Posted By eday84
wat sambil berjalan di halaman rumah tu

wat
sambil berjalan di halaman rumah tu
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 20-05-2015, 06:01 PM
Replies: 24
Views: 1,591
Posted By eday84
lama tak mkn dah xnaik flight dah rindu plak

lama tak mkn
dah xnaik flight dah rindu plak
Forum: Official News, Current Issues 20-05-2015, 05:57 PM
Replies: 31
Views: 1,859
Posted By eday84
nak tulis cabai kot haha cabai untuk customer ...

nak tulis cabai kot haha
cabai untuk customer
ayam pedas tu
Showing results 1 to 25 of 481

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:35 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE