Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 4,353
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 7,657
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 31,900
More...
Showing results 1 to 25 of 480
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 25 seconds ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2015, 02:49 PM
Replies: 120
Views: 5,320
Posted By eday84
Jangan sombong sgt menteri, sakit dan mati tu...

Jangan sombong sgt menteri,
sakit dan mati tu boleh datang bila2 je
Forum: Santai, Others 24-04-2015, 02:38 PM
Replies: 213
Views: 7,848
Posted By eday84
budak tu kena ambil duit dan distribute makanan...

budak tu kena ambil duit dan distribute makanan luar pagar sekolah,
nanti tak kena la.. bila dah masuk beg masing2 takde la cikgu nak cek
cikgu plak jgn kantoi jual shaklee haha

sekolah aku dulu...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2015, 12:26 PM
Replies: 52
Views: 3,317
Posted By eday84
mula2 ratus2 juta usd last2 tinggal 17juta usd...

mula2 ratus2 juta usd
last2 tinggal 17juta usd je
itu pun 26 akaun bnyk tuu

macammana la sarawak report tu bole dpt maklumat camni detail
Forum: Info, Debate 24-04-2015, 11:16 AM
Replies: 23
Views: 1,624
Posted By eday84
Aku pun pernah kena taknak ckp kaum nnt org ckp...

Aku pun pernah kena
taknak ckp kaum nnt org ckp racist
tapi aku tgh tukar tayar kereta
kereta tak kunci
dia senyum2 senyap2 sebat hp ngan beg ofis aku
tau2 dah hilang

igtkn nak tolong org
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2015, 10:45 AM
Replies: 33
Views: 3,262
Posted By eday84
Oh my kalau camtu banyak la alasan kempunan...

Oh my
kalau camtu banyak la alasan kempunan pasni huhu
Sepupu sepapat semua kena sapu
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-04-2015, 09:43 AM
Replies: 6
Views: 1,142
Posted By eday84
Dia buat line dot2 tu mmg smart

Dia buat line dot2 tu mmg smart
Forum: Santai, Others 24-04-2015, 09:23 AM
Replies: 13
Views: 1,065
Posted By eday84
ahaha kalau mcm tu laju ar hari2 bangun pkl 5...

ahaha
kalau mcm tu laju ar hari2 bangun
pkl 5 dah terpacak
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2015, 09:18 AM
Replies: 30
Views: 2,348
Posted By eday84
bole ke jual brg lain selain barang airline tu ...

bole ke jual brg lain selain barang airline tu
20 juta kena cukai je dah 6 juta haha
byr lawyer lg
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-04-2015, 09:16 AM
Replies: 77
Views: 5,514
Posted By eday84
dia azan tu tak terbakar ke syaitan keliling tu

dia azan tu tak terbakar ke syaitan keliling tu
Forum: Santai, Others 24-04-2015, 09:12 AM
Replies: 121
Views: 4,843
Posted By eday84
takkan nak tegur solat kena hulur rm 50 dulu...

takkan nak tegur solat kena hulur rm 50 dulu bulan2
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 05:37 PM
Replies: 10
Views: 681
Posted By eday84
mmg gay kot tapi sorok2

mmg gay kot tapi sorok2
Forum: General Stuffs & Products 23-04-2015, 12:21 PM
Replies: 33
Views: 1,228
Posted By eday84
lama tak main camping2 hehe dulu ada tent 6 org...

lama tak main camping2 hehe
dulu ada tent 6 org pun dah ckup luas
10 org xtau lak luas mana
utk mangsa banjir ok kot
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 11:12 AM
Replies: 44
Views: 1,355
Posted By eday84
baru 2 hari, dia pny waktu survey 2 minggu ...

baru 2 hari, dia pny waktu survey 2 minggu
nanti hujung 2 minggu kenyataan lain plak haha
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 11:08 AM
Replies: 21
Views: 951
Posted By eday84
Berapa la sangat dapat kat mangsa tu rompak...

Berapa la sangat dapat kat mangsa tu
rompak smpi 4 org, nak bahagi2 pun tak banyak
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 09:57 AM
Replies: 35
Views: 1,639
Posted By eday84
rasanya dah tak boleh mengharap menteri jaga...

rasanya dah tak boleh mengharap menteri jaga keselamatan kita
dan pegawai keselamatan pun tak berapa boleh harap sangat
datanglah kita kepada keputusan menjaga keselamatan sendiri dan keluarga
Forum: PC Hardwares 23-04-2015, 09:47 AM
Replies: 4
Views: 180
Posted By eday84
harga ada murah ke hehe 128gb mmg best

harga ada murah ke hehe
128gb mmg best
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 09:38 AM
Replies: 26
Views: 1,156
Posted By eday84
betul la tu kerajaan kurang educate awam, iklan...

betul la tu
kerajaan kurang educate awam, iklan je lebih
sepupu aku dtg tny kastam diorang pun xtau
dia kata ada company lain yang tukang laksanakan gst
dan tukang educate.. mmg outsource la tu
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 09:34 AM
Replies: 21
Views: 989
Posted By eday84
ahaha mcm2 hal la panas ati sgt kot

ahaha mcm2 hal la
panas ati sgt kot
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-04-2015, 09:32 AM
Replies: 40
Views: 1,715
Posted By eday84
beli la panty pakai buang tu utk ibu ngandung...

beli la panty pakai buang tu utk ibu ngandung ahaha
murah jek
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:44 AM
Replies: 68
Views: 3,566
Posted By eday84
best ke wechat ni install dulu cam tak best je

best ke wechat ni
install dulu cam tak best je
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:43 AM
Replies: 78
Views: 3,922
Posted By eday84
eh bole eh setiap tahun igtkn sekali je boleh ...

eh bole eh setiap tahun
igtkn sekali je boleh
rumah yang sama je kot
kalau rumah lain2 tak leh kan
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:42 AM
Replies: 78
Views: 3,922
Posted By eday84
bole la kiranya pencarum kwsp ni jadikan simpanan...

bole la kiranya pencarum kwsp ni jadikan simpanan utk selepas kematian je.. simpanan pewaris haha.. sbb tak merasa la
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:39 AM
Replies: 107
Views: 5,947
Posted By eday84
oo baru aku tau design lengkuk tu mahal patut...

oo baru aku tau design lengkuk tu mahal
patut la banyak model proton baru ni kurang lengkuk
saga, preve dgn iriz
banyak line lurus

mmg lawa la kereta yg di design ni
macam subaru yg latest pun...
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:33 AM
Replies: 20
Views: 1,294
Posted By eday84
ini kawen nak bagi kad hijau ke apa ni mcm bkn...

ini kawen nak bagi kad hijau ke apa ni
mcm bkn local je
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-04-2015, 09:30 AM
Replies: 50
Views: 2,605
Posted By eday84
ok la tu freelance di rumah je dah ada anak ni...

ok la tu freelance di rumah je
dah ada anak ni rasa mcm nak cari income lepak rumah je
Showing results 1 to 25 of 480

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:00 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE