Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 4,353
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 7,657
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 31,900
More...
Showing results 1 to 25 of 232
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: yluz
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Forex Journal 18-04-2015, 08:52 AM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
jumaat 17/4/2015

sikit-sikit lama2 jadi bukit
Forum: Forex Journal 15-04-2015, 10:06 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
13/4/2015 hingga 15/4/2015

alhamdulillah semua ploat dah clear... mendebarkan sungguh...
teknik lapis atas bawah kena ubah jadi teknik lapis sahaja... so skrg misi untuk mengurangkan dan membuang semua ploat
Forum: Forex Journal 12-04-2015, 10:30 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
10/4/2015

float yang agak mengerikan.. 11usd... harap2 ada reversal utk gu n gj next week
Forum: Forex Journal 09-04-2015, 11:37 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
bagi masa sbln dua... tgk performen dia... kalau...

bagi masa sbln dua... tgk performen dia... kalau cun boleh laa ajar
Forum: Forex Journal 09-04-2015, 10:56 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
Terima kasih bang... belum masta lagi... masih...

Terima kasih bang... belum masta lagi... masih bereksperiment
Forum: Forex Journal 09-04-2015, 10:47 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
ss 9/04/2015

trade saya pada hari ini Khamis (9/4/2015)
Forum: Forex Journal 09-04-2015, 10:44 PM
Replies: 12
Views: 614
Posted By yluz
Jurnal Trading Yluz (Projek LABP)

Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum kepada Semua Trader dalam Carigold

Tujuan tread ini dibuka adalah sebagai diari permulaan dari saya...
newbies trader

Tarikh mula : 1...
Forum: Forex Journal 30-03-2015, 09:18 PM
Replies: 46
Views: 1,761
Posted By yluz
best jugak buat jurnal ni yer....gud luck my pren

best jugak buat jurnal ni yer....gud luck my pren
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 11-08-2014, 07:33 PM
Replies: 521
Views: 40,699
Posted By yluz
Salamn bro boleh pm no wasap tak... Senang nak...

Salamn bro boleh pm no wasap tak... Senang nak story mory.... Dok berapa faham lagi
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 27-10-2013, 12:12 PM
Replies: 2,440
Views: 74,155
Posted By yluz
PM price kat saya

PM price kat saya
Forum: Saving Investments 03-08-2013, 03:13 AM
Replies: 198
Views: 12,656
Posted By yluz
Saya ada loan ASB.... tp mmg saya tak ikut pun...

Saya ada loan ASB.... tp mmg saya tak ikut pun tread ikeda tu... tapi saya buat perkiraan sendiri... janji ada untung... duit yang saya kuarkan dari gaji saya dapat balik kat saya.... lantak laa Bank...
Forum: Bank, ATM, Internet Banking 30-07-2013, 01:35 AM
Replies: 23
Views: 1,259
Posted By yluz
Introducer utk LASB tak der apa2 ker... heheheh

Introducer utk LASB tak der apa2 ker... heheheh
Forum: Santai, Others 29-07-2013, 10:49 AM
Replies: 91
Views: 5,314
Posted By yluz
Sorry yer.... bukan nak kutuk bangsa sendiri... ...

Sorry yer.... bukan nak kutuk bangsa sendiri...
kenapa bangla boleh jadi tokey....
sebab org melayu tak nak jadi tokey....

kenapa bangla boleh berniaga...
kerana org melayu tak nak berniaga......
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 22-07-2013, 08:05 PM
Replies: 21
Views: 2,351
Posted By yluz
kondom pun leh buat jadi mcm tu... kreatif gak

kondom pun leh buat jadi mcm tu... kreatif gak
Forum: Info, Debate 22-07-2013, 08:02 PM
Replies: 250
Views: 15,267
Posted By yluz
Thanks TT... hebak ahh

Thanks TT... hebak ahh
Forum: Santai, Others 20-07-2013, 12:41 AM
Replies: 55
Views: 2,593
Posted By yluz
Rasanya tgk TV ari tu Tun Dr. M... ada sebut...

Rasanya tgk TV ari tu Tun Dr. M... ada sebut pasal nie... n dia nasihat jangan sign....
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2013, 12:33 AM
Replies: 37
Views: 2,011
Posted By yluz
mesti ada dalang.... nak tahu gak budak tu umur...

mesti ada dalang.... nak tahu gak budak tu umur berapa... kalau 12 tahun keatas... mmg patut pun... bagi pengajaran... menghina nabi Muhammad S.A.W... ibarat menghina seluruh umat islam.... kalau tak...
Forum: Santai, Others 12-07-2013, 08:29 PM
Replies: 63
Views: 2,735
Posted By yluz
Kat semenyih tak best... tak der kuih favorite .....

Kat semenyih tak best... tak der kuih favorite .. badak berendam...
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-07-2013, 10:52 AM
Replies: 74
Views: 3,379
Posted By yluz
Nasihat saya... Tak payah laa mintak jadi...

Nasihat saya... Tak payah laa mintak jadi cikgu... Kalau tak minat betul2... Lagipun skrg nie dah tak der jaminan kuar maktab terus jadi cikgu... tak salah saya mulai tahun ini maktab gunakan sistem...
Forum: Programming, Web Development 08-07-2013, 11:14 AM
Replies: 11
Views: 772
Posted By yluz
saya pun nak tahu jugak

saya pun nak tahu jugak
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 06-06-2013, 01:23 AM
Replies: 63
Views: 6,178
Posted By yluz
Tanya bangla jual ais krim kat mana diaorg amik...

Tanya bangla jual ais krim kat mana diaorg amik dry ice...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-04-2013, 01:24 PM
Replies: 7,329
Views: 464,620
Posted By yluz
salam.... saya nak mintak tolong... xbox saya tak...

salam.... saya nak mintak tolong... xbox saya tak boleh on.. lampu on menyala.. tapi tk der connection dgn controler... ada sesiapa dpt tlg...
Forum: Internet World 14-04-2013, 12:10 AM
Replies: 178
Views: 14,557
Posted By yluz
saya dah pakai wechat ngan whatapps.... wechat...

saya dah pakai wechat ngan whatapps....
wechat nie berat sikit cepat audio dia di simpan dalam memori phone... kalau memori phone tak besar akan timbul masalah....
wechat sesuai utk android dan...
Forum: Info, Debate 30-03-2013, 09:40 PM
Replies: 145
Views: 6,194
Posted By yluz
aku pun dah dapat.... ramai jugak yang seangkatan...

aku pun dah dapat.... ramai jugak yang seangkatan rupanya....
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 30-03-2013, 07:36 PM
Replies: 599
Views: 142,118
Posted By yluz
thanks tt... nanti torai

thanks tt... nanti torai
Showing results 1 to 25 of 232

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:58 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE