Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 6,043
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,881
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,966
More...
Showing results 1 to 25 of 498
Search took 0.30 seconds.
Search: Posts Made By: dhiaperfumes
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: Forex Brokers 29-05-2015, 12:38 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
rasa ada masalah setting kut.. kat server...

rasa ada masalah setting kut.. kat server instaforex.. bukan masalah streaymx provider.. kalau x kenapa tiba tiba ok pulak..
Forum: Forex Brokers 29-05-2015, 02:02 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
masalah connection dah selesai dah dah boleh dah...

masalah connection dah selesai dah dah boleh dah buat connection mengunakan streaymx...:)cgrock
Forum: Forex Brokers 29-05-2015, 02:01 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
Info terkini.. Masalah mengenai connection...

Info terkini..

Masalah mengenai connection mengunakan streamyx dah selesai. Semua penguna streamyx dah boleh buat connection dengan mengunakan MT4 ke server instaforex.
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 08:14 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
server takde masalah pun... semua server ok.....

server takde masalah pun... semua server ok.. tetapi streamyx yang dah block untuk buat connection to server...jadi pelanggan streamyx takleh nak buat connection.. kena guna free vpn kalau nak...
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 08:12 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
paling mudah pakai free vpn... takde masalah dah...

paling mudah pakai free vpn... takde masalah dah untuk connection
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 01:55 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
ip streamyx kat malaysia ini dynamic ip..ip yang...

ip streamyx kat malaysia ini dynamic ip..ip yang tetap bagi setiap individu...kecuali yang langgan pakej streamyx yang ada unique ip biasa office jer pakai... .. alternative lain pakai free VPN dgn...
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 10:58 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
kemungkinan jugak sbb hanya ip streamyx yang...

kemungkinan jugak sbb hanya ip streamyx yang problem..
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 10:55 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
pakai streamyx ker bro .. kalau pakai broadbadn...

pakai streamyx ker bro .. kalau pakai broadbadn mmg takde masalah nak aksess MT4 server instaforex.. ramai pelanggan streamyx hadapai masalah untuk connection...
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 05:44 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
kepada pelanggan streaymx untuk membuat...

kepada pelanggan streaymx untuk membuat connection ke MT4 sila gunakan VPN... anda boleh cari free VPN untuk memboleh anda buat connection ke MT4 search jer kat google......
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 05:43 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
kalau auto trade kat instaforex dikenali...

kalau auto trade kat instaforex dikenali forexcopy... kita copy trade orang lain ... ini yang sama digunakan di fxunited

kalau pamm pula kita masuk dana dalam pool.. org lain trade
Forum: Forex Brokers 28-05-2015, 04:03 AM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
pamm dan forexcopy adalah benda berbeza..

pamm dan forexcopy adalah benda berbeza..
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 09:04 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
yang pelik hanya instaforex jer problem.. other...

yang pelik hanya instaforex jer problem.. other broker ok jer...takan streamyx pandai pilih broker lak nak block huhuhu
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 08:34 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
updates terkini Dear Client, If the...

updates terkini

Dear Client,

If the problem with internet connection, you may confirm this matter to the internet provider, whether they have an issue with the connection for trading or not.
...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 07:37 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
InstaTrader version 4.00 build 830 (25 may...

InstaTrader
version 4.00 build 830
(25 may 2015)

pun takde connection setelah di updates version MT4
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 07:26 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
version terminal terkini Metatrade 4 version...

version terminal terkini Metatrade 4 version 4.00 build 825 (22 may 2015)

connection juga masih tidak boleh buat bila guna streamyx
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 07:25 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
isu connection pun masih belum selesai .. mcm...

isu connection pun masih belum selesai .. mcm mana nak trade oooo... kesian kat client yang guna streamyx... takleh nak buat connection...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 06:45 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
instaforex seolah olah meletakkan kesalahan...

instaforex seolah olah meletakkan kesalahan connection kepada client instaforex malaysia sbb tiada connection sedang sebelum ini masih connection ok jer.. masalah ini timbul bila quotes men upgrade...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 06:44 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
Dear Client, Please help to check if any...

Dear Client,

Please help to check if any firewall or antiviral software may block this terminal connection.


If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.
Thank...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 06:14 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
Lagi email daripada instaforex Dear Client,...

Lagi email daripada instaforex

Dear Client,

We suggest to you to uninstall your current trading terminal.
And re-download the latest version of MT4 platform within this link...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 05:59 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
info terkini daripada instaforex russia Dear...

info terkini daripada instaforex russia

Dear Client,

We are really sorry for the current situation. Our specialists are already working on it to fix the problem as soon as possible. We kindly...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 05:44 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
fixed la dulu masalah connection to MT4.. isu...

fixed la dulu masalah connection to MT4.. isu besor nee.. client instaforex malaysia.. nak terus kekal dgn broker atau berpindah ke broker lain...kalau isu tak selesai mungkin client boleh memilih...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 05:30 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
harap pihak ib dapat selesaikan masalah tiada...

harap pihak ib dapat selesaikan masalah tiada connection melibat penguna streamyx... isu besar ini
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 05:27 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
nak lepas peluang mcm mana isu connection masih...

nak lepas peluang mcm mana isu connection masih belum selesai lagi...harap boleh instaforex selesaikan masalah ini secepat mungkin..
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 05:26 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
isu tiada connection kat MT4 masih belum...

isu tiada connection kat MT4 masih belum diselesaikan oleh instaforex... bagi penguna streamyx dah beberapa kali aduan dibuat tetapi masih belum selesai .. mungkin IB boleh bertindak untuk...
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 01:51 PM
Replies: 90,560
Views: 3,488,540
Posted By dhiaperfumes
alternative kalau nak trade sila guna terminal...

alternative kalau nak trade sila guna terminal webtrader kat www.instaforex.com
Showing results 1 to 25 of 498

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:34 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE