Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,589
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,445
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,294
More...
Showing results 1 to 25 of 454
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Movies, TV, Music 14-02-2015, 09:53 PM
Replies: 1,717
Views: 85,978
Posted By sajul
baru lepas tgk citer Kingsman: The Secret...

baru lepas tgk citer

Kingsman: The Secret Service

terbaik habaq hg..rating kasi 10/10

rating imdb 8.3/10

pembuka citer action paling best 2015
Forum: Movies, TV, Music 05-02-2015, 08:58 AM
Replies: 108
Views: 7,596
Posted By sajul
kamen rider jepun dah melalut ja..tak best ...

kamen rider jepun dah melalut ja..tak best

last2 aku layan kamen rider indon..terbaik gak..style suria baja hitam gitu story die

bima satria garuda

http://bima-satriagaruda.blogspot.com/
Forum: Bank, ATM, Internet Banking 15-01-2015, 03:14 PM
Replies: 20
Views: 746
Posted By sajul
TT ni nama ja Print_screen.. mana print screen...

TT ni nama ja Print_screen.. mana print screen gambar m2u baru tu? :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-01-2015, 10:44 AM
Replies: 36
Views: 1,548
Posted By sajul
kuat ganu nga kes2 gini..aritu rasa kat ganu gak...

kuat ganu nga kes2 gini..aritu rasa kat ganu gak yg adik ipar p cangkul kepala abg ipar kes dadah gak
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-01-2015, 04:49 PM
Replies: 38
Views: 2,745
Posted By sajul
perghh..stahun duk minum air mayat..

perghh..stahun duk minum air mayat..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-01-2015, 07:43 AM
Replies: 16
Views: 1,068
Posted By sajul
aku baca tajuk mula2 igt kena tangkap nga pemuda...

aku baca tajuk mula2 igt kena tangkap nga pemuda berusia 9 tahun.. :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 03:57 PM
Replies: 89
Views: 5,051
Posted By sajul
spin p mai..majer ni gak yg kena sbb kena akta...

spin p mai..majer ni gak yg kena sbb kena akta dlm tentera bab ni..hampeh..isu dakwat kekal nga sprm tak telus kira terlepas r ni dlm perbicaraan..#:-S
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 09:36 AM
Replies: 42
Views: 1,663
Posted By sajul
hihi kira satu pihak je kecam, rakyat yg bukan...

hihi kira satu pihak je kecam, rakyat yg bukan pro kerjaan..yg geng2 mufti menteri n geng2 berpengaruh semua diam ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 09:26 AM
Replies: 42
Views: 1,663
Posted By sajul
apsal gambar ni dulu xde kecaman dari pelbagai...

apsal gambar ni dulu xde kecaman dari pelbagai pihak?
semua wat xtau ja, padahal benda sama ja ni...

antara dua darjat :D
...
Forum: Loans, Credit Cards 08-01-2015, 10:23 AM
Replies: 229
Views: 7,910
Posted By sajul
salam TT nak kasi testi sikit, bulan lepas...

salam TT

nak kasi testi sikit, bulan lepas ada buat balance tranfer nga TT, senang ja procedure..

bagi form n statment cc, tup2 TT update kata dah approve..fuhh..service mantap dari TT

sape2...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-01-2015, 03:06 PM
Replies: 1,388
Views: 169,987
Posted By sajul
ni rakaman pilot nga ATC maybe nk sangkal...

ni rakaman pilot nga ATC

maybe nk sangkal pasal menteri indo ckp AA ni berlepas tanpa kebenaran
Forum: Movies, TV, Music 06-01-2015, 08:51 PM
Replies: 47
Views: 3,163
Posted By sajul
subtitle dah ada ke bro? duk cari xde lagi.. tgn...

subtitle dah ada ke bro? duk cari xde lagi.. tgn dah terketar2 nk layan ni..:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-01-2015, 08:16 AM
Replies: 28
Views: 1,272
Posted By sajul
kenapa tak bagi sumbangan pakaian seragam sekolah...

kenapa tak bagi sumbangan pakaian seragam sekolah ja kat mangsa2 banjir ni? pelik aku
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-12-2014, 03:35 PM
Replies: 4,198
Views: 370,566
Posted By sajul
nak highlight ayat tu:D:D pasal geng depa...

nak highlight ayat tu:D:D

pasal geng depa xde turun, klu turun..kompom buletin tv3 suku akan tayang 30minit non-stop pasal banjir ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-12-2014, 03:25 PM
Replies: 4,198
Views: 370,566
Posted By sajul
serabut betul aku klu baca komen nk kaitkan pasal...

serabut betul aku klu baca komen nk kaitkan pasal hal parti plak

dah jadi becana alam gini, semua pihak terlibat, bukan duk cari salah pihak2 tertentu..****** betul..
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 05:07 PM
Replies: 16
Views: 1,959
Posted By sajul
yup bro..mmg kos2 yg kritikal 4 tahun, mcm eng,...

yup bro..mmg kos2 yg kritikal 4 tahun, mcm eng, farmasi semua tu..

cuma dari pengalaman aku..kos sains komputer, sains matematik, asal 3tahun..bila status USM nak dapatkan status APEX ni

terus...
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 03:19 PM
Replies: 16
Views: 1,959
Posted By sajul
aku graduate dari USM Ni...course asal 3...

aku graduate dari USM Ni...course asal 3 tahun(Sains komputer), tapi di jadikan 4 tahun, sebab nk turuti apex punya silibus
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 15-12-2014, 09:50 AM
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By sajul
penulis xmo buat sambungan jengking merah ni dah...

penulis xmo buat sambungan jengking merah ni dah ke..aku minat giler nga komik ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 09:08 AM
Replies: 16
Views: 1,959
Posted By sajul
pelajar jadi mangsa gara2 APEX ni..tak pasal2...

pelajar jadi mangsa gara2 APEX ni..tak pasal2 jadi experimen silibus2 ***** depa..last2 tak jadi gak status APEX
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-12-2014, 11:39 AM
Replies: 10
Views: 1,469
Posted By sajul
ooo..menampan tu maksudnya menahan tangan dengan...

ooo..menampan tu maksudnya menahan tangan dengan kaki kat dinding..

1st time dengar ayat menampan :">:">
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-12-2014, 08:30 AM
Replies: 5
Views: 251
Posted By sajul
geng kicap ni biasa ekzos kuat2

geng kicap ni biasa ekzos kuat2
Forum: Movies, TV, Music 09-12-2014, 10:25 AM
Replies: 10
Views: 811
Posted By sajul
apek dah hbs kontrak ka... zizan lak jadi...

apek dah hbs kontrak ka...

zizan lak jadi cicak ni, tak brapa nk cicak sgt ja rasa..haha
Forum: Santai, Others 09-12-2014, 10:22 AM
Replies: 35
Views: 2,248
Posted By sajul
aritu ada terbaca mcm TT develop utk solat.. ...

aritu ada terbaca mcm TT develop utk solat..

then ada forumer yg suggest TT develop utk yg forver alone ni..:D

TT just develop je..bukan TT yg forever alone..

pada TT..thumbs up..:)cgrock
Forum: Santai, Others 08-12-2014, 05:42 PM
Replies: 21
Views: 1,382
Posted By sajul
boleh adjust brightness kot :)):))

boleh adjust brightness kot :)):))
Forum: Forex Signals 03-12-2014, 06:14 PM
Replies: 976
Views: 27,065
Posted By sajul
akhirnye..khatam gak semua page oil ni..makesih...

akhirnye..khatam gak semua page oil ni..makesih byk2 master don, kasi share ilmu n sgnal..
Showing results 1 to 25 of 454

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:29 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE