Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 7,493
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 9,782
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,048
More...
Showing results 1 to 25 of 471
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 09-06-2015, 12:32 PM
Replies: 75
Views: 3,568
Posted By nwa
saya dapat tapak kat lrt ampang n lrt bukit...

saya dapat tapak kat lrt ampang n lrt bukit jalil...rm600 setapak....ok tak agak2 harga tu?
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 28-05-2015, 01:37 PM
Replies: 109
Views: 6,033
Posted By nwa
ni lagi 1 mentaliti entah apa2...skit2 salahkan...

ni lagi 1 mentaliti entah apa2...skit2 salahkan FAM...dah DRB Hicom punya masalah pun disalahkan FAM...
takde kena mengena kot:mad:
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 26-05-2015, 01:24 PM
Replies: 8,057
Views: 1,390,885
Posted By nwa
korang pegi la tgk cite Interstellar...hantu tak...

korang pegi la tgk cite Interstellar...hantu tak wujud broooo ...hehehe

-abeslaa kena bash pasni-
Forum: Santai, Others 25-05-2015, 01:47 PM
Replies: 100
Views: 4,432
Posted By nwa
Ada juga tu yang acah2 nak bekap...****wnyeeee...

Ada juga tu yang acah2 nak bekap...****wnyeeee engkau ni brooo...kau ****w bro,kau ****wwww
Forum: Gossip, Celebrities 05-05-2015, 11:34 AM
Replies: 73
Views: 5,237
Posted By nwa
emma ni tak lawa puns benanya...tak caya ko tgk...

emma ni tak lawa puns benanya...tak caya ko tgk cite dia belakon kat chanel HD...belopak2 muka
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 30-04-2015, 08:40 AM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
sold!!!!tqvm

sold!!!!tqvm
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 27-04-2015, 02:49 PM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
last call last call...

last call last call...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 27-04-2015, 08:26 AM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
lai lai...

lai lai...
Forum: Internet Business Discussion 25-04-2015, 06:32 PM
Replies: 50
Views: 3,295
Posted By nwa
Posting umpan niii...haha..goodluxk

Posting umpan niii...haha..goodluxk
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 25-04-2015, 06:30 PM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
Bump utk hari gajiii

Bump utk hari gajiii
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 23-04-2015, 08:18 AM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
Bump...nego nego nego...give me your price

Bump...nego nego nego...give me your price
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 22-04-2015, 12:42 PM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
.....................

.....................
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-04-2015, 08:37 AM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
Nego until let gooo!!!

Nego until let gooo!!!
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 20-04-2015, 03:49 PM
Replies: 7
Views: 390
Posted By nwa
Full Set Dell Optiplex 780 + LCD 20" RM399

Saya ada 1 Full Set Del Optiplex 780 (2nd) untuk dijual.

Specs:
Processor: Intel Pentium Dual Core 2.7Ghz-Core 2
Duo 2.93Ghz
RAM: 2GB DDR3
Storage Controller: SATA
Hard Drive: 160 GB SATA
...
Forum: Info, Debate 04-03-2015, 11:46 AM
Replies: 348
Views: 19,870
Posted By nwa
aku pernah isi tahun 2012 n 2013...silap isi yg...

aku pernah isi tahun 2012 n 2013...silap isi yg part bercerai tu...boleh lak aku tick...pastu silap isi part potongan kwsp...
aku try g lhdn kat jln duta...mak ai ramai gila...pastu dia bagi borang...
Forum: Info, Debate 23-02-2015, 11:05 PM
Replies: 40
Debate : Kompaun DBKL
Views: 3,147
Posted By nwa
Aku ada 29 saman dbkl since 2008.Aritu 1 surat...

Aku ada 29 saman dbkl since 2008.Aritu 1 surat peringatan datang.Tawaran kompaun.Aku byr la 1 samab ni.Pastu datang lagi surat untuk 3 saman.

Soalan:ada x sesapa yang alami benda camni?nak bia ke...
Forum: Official News, Current Issues 08-12-2014, 01:23 PM
Replies: 195
Views: 14,346
Posted By nwa
ki.mak punya player malaysia....main macam taik...

ki.mak punya player malaysia....main macam taik fan vietnam yang kena bantai....woi hooligan,g la bantai player msia yg main cam haram tu
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 08-12-2014, 01:08 PM
Replies: 8,237
Views: 360,786
Posted By nwa
yang patut kena belasah bukan penyokong vietnam...

yang patut kena belasah bukan penyokong vietnam tu...tapi drang patut belasah player malaysia....
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 02-12-2014, 11:16 AM
Replies: 279
Views: 7,477
Posted By nwa
ni ori ke? Xiaomi redmi note boleh pakai tak ni?

ni ori ke?
Xiaomi redmi note boleh pakai tak ni?
Forum: General Stuffs & Products 29-11-2014, 12:26 PM
Replies: 77
Views: 2,413
Posted By nwa
dah berapa hari sembuh bro?anak aku ada ecxema...

dah berapa hari sembuh bro?anak aku ada ecxema ni...doktor pakar cakap memang sampai tua ada....cuma kita boleh manage la cane...

tapi bila TT ckp boleh sembuh ni,bia betul?kalo baru seminggu dua...
Forum: Official News, Current Issues 29-11-2014, 12:23 PM
Replies: 63
Views: 2,323
Posted By nwa
puas dah aku baca takde pun cakap turun 3...

puas dah aku baca

takde pun cakap turun 3 sen?

TT scam ke :(scam
Forum: Loans, Credit Cards 27-11-2014, 04:30 PM
Replies: 1,920
Views: 79,141
Posted By nwa
nak swastaaaaaa

nak swastaaaaaa
Forum: Loans, Credit Cards 27-11-2014, 09:06 AM
Replies: 2,347
Views: 173,190
Posted By nwa
bro reply kosong je ni#:-S

bro reply kosong je ni#:-S
Forum: Loans, Credit Cards 26-11-2014, 01:16 PM
Replies: 2,347
Views: 173,190
Posted By nwa
Cek pm boss

Cek pm boss
Forum: Santai, Others 26-11-2014, 09:15 AM
Replies: 71
Views: 2,767
Posted By nwa
perghh aku baru buat piping baru semalam...cara...

perghh aku baru buat piping baru semalam...cara ko cakap ni bro sebijik cara budak sabah tu buat semalam...memang dia pasang sink trap....

btw aku kena rm300 je...siap tebuk sume

aku malas nak...
Showing results 1 to 25 of 471

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:04 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE