Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,374
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,097
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,257
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: JeBaRT DuRHaKe
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Santai, Others 30-09-2014, 05:05 PM
Replies: 71
Views: 3,044
Posted By JeBaRT DuRHaKe
package tu... bersangka baik...

package tu... bersangka baik...
Forum: General Stuffs & Products 05-09-2014, 05:08 PM
Replies: 348
Views: 20,720
Posted By JeBaRT DuRHaKe
Bos stok ado lagi ke...

Bos stok ado lagi ke...
Forum: Networks, Broadbands 03-09-2014, 04:36 PM
Replies: 246
Views: 21,363
Posted By JeBaRT DuRHaKe
bos pm teman bos...

bos pm teman bos...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 11:23 AM
Replies: 14
Views: 1,146
Posted By JeBaRT DuRHaKe
gif tak de ke...

gif tak de ke...
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-08-2014, 10:08 AM
Replies: 33
Views: 1,525
Posted By JeBaRT DuRHaKe
saman jururawat tu la der... pastu transfer ke...

saman jururawat tu la der...
pastu transfer ke sabah ke sarawak ke...
pastu curah air panas kat anunye tu... baru pueh hati...
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-08-2014, 10:33 AM
Replies: 29
Views: 1,102
Posted By JeBaRT DuRHaKe
budak2 skang banyak menipu dari betul nye...

budak2 skang banyak menipu dari betul nye...
Forum: Santai, Others 15-06-2014, 11:26 AM
Replies: 74
Views: 3,247
Posted By JeBaRT DuRHaKe
Sebab tu la anak2 skang semua kuang ajaq... nak...

Sebab tu la anak2 skang semua kuang ajaq...
nak jentik pon da tak boleh...
nak ajaq camna kalau da jadi buluh...
donia donia...
Forum: Others Interest 28-05-2014, 10:22 PM
Replies: 14,863
Views: 792,452
Posted By JeBaRT DuRHaKe
barang da sampei... :D teeerrbaaeeek bos......

barang da sampei... :D

teeerrbaaeeek bos... :))

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 27-05-2014, 10:34 AM
Replies: 14,863
Views: 792,452
Posted By JeBaRT DuRHaKe
tak ley nego sket ke bro... kalau cantek...

tak ley nego sket ke bro...

kalau cantek semua saya nak tu... :D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 26-05-2014, 07:44 PM
Replies: 14,863
Views: 792,452
Posted By JeBaRT DuRHaKe
cer bos pm tengok dulu camne.. :D klu kene...

cer bos pm tengok dulu camne.. :D

klu kene rege den beli..

flavour pe yg ade bos...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Others Interest 23-05-2014, 10:32 PM
Replies: 14,863
Views: 792,452
Posted By JeBaRT DuRHaKe
geng... ade seller COI (cloud of icarus) tak...

geng...
ade seller COI (cloud of icarus) tak...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 23-05-2014, 08:59 PM
Replies: 1,130
Views: 72,954
Posted By JeBaRT DuRHaKe
pakai 4.2.2 bos... tapi jumlah kat storage...

pakai 4.2.2 bos...
tapi jumlah kat storage masih tak merge la bos...
kire still tulis 8gb jugak... :-?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 22-05-2014, 09:15 PM
Replies: 1,130
Views: 72,954
Posted By JeBaRT DuRHaKe
da bole on setelah claim warranty.. hhehehe seb...

da bole on setelah claim warranty..
hhehehe seb baik tak kantoi...
bos setelah root automatic phone storage merge ngan sd card atau kene ada software??? :D
Forum: Santai, Others 19-05-2014, 07:09 PM
Replies: 64
Views: 2,541
Posted By JeBaRT DuRHaKe
bro apsal bile click donload tu dok hang kat...

bro apsal bile click donload tu dok hang kat preparing donload
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 06-05-2014, 10:22 PM
Replies: 1,130
Views: 72,954
Posted By JeBaRT DuRHaKe
saya da try donload software kat google play, ...

saya da try donload software kat google play,
tapi masih tak merge la bos...
skang masalah baru...
hp tak leh boot... ~X(
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 05-05-2014, 03:47 PM
Replies: 1,130
Views: 72,954
Posted By JeBaRT DuRHaKe
warga grand, saya da try root, da ikut semua...

warga grand,

saya da try root, da ikut semua tip2 yang diberi,
tapi bile check storage masih ada 2, 1phone 1lagi sd card,
macamana mahu merge kedua2 storage tersebut,
perlu ke saya setting @...
Forum: Movies, TV, Music 20-03-2014, 09:32 AM
Replies: 147
Views: 12,315
Posted By JeBaRT DuRHaKe
300-rise of an empire... ado tak movie ni...

300-rise of an empire... ado tak movie ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-02-2014, 11:41 AM
Replies: 23
Views: 1,244
Posted By JeBaRT DuRHaKe
patut la anak2 sekarang banyak yg kurang ajar... ...

patut la anak2 sekarang banyak yg kurang ajar...
nak sentuh anak pon da tak boleh... konon nye moden...
perbandingan orang dulu dan skang...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-02-2014, 10:04 AM
Replies: 26
Views: 1,683
Posted By JeBaRT DuRHaKe
hahaha.. kurang ilmu betul la... dah terkene...

hahaha.. kurang ilmu betul la... dah terkene pusing plak janji diri sendiri nampak betul.. tak leh ngaku kesalahan sendiri..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 25-02-2014, 06:36 PM
Replies: 50
Views: 2,230
Posted By JeBaRT DuRHaKe
jawapan terbaaeek...

jawapan terbaaeek...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 18-02-2014, 04:49 PM
Replies: 199
New : Kedai Tutup
Views: 8,274
Posted By JeBaRT DuRHaKe
contoh terbaeek untuk peniaga melayu... sebab...

contoh terbaeek untuk peniaga melayu...
sebab tu kaum kite tak boleh maju...
meniaga macam nak pi mekah...
tapi tak pi2 pon..
Forum: Services Offered 04-02-2014, 09:28 PM
Replies: 387
Views: 12,545
Posted By JeBaRT DuRHaKe
bos try check ni link ni... ...

bos try check ni link ni...

http://www.amazon.com/Velocity-Archery-VEL-XB-380-Raven-Package/dp/B00EK8ZAJO/ref=sr_1_231?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1391520020&sr=1-231&keywords=crossbow
...
Forum: Automotive 15-01-2014, 06:49 PM
Replies: 78
Views: 6,228
Posted By JeBaRT DuRHaKe
TT beli keto lain... sattle terus...

TT beli keto lain...
sattle terus...
Forum: Others Interest 26-12-2013, 08:59 PM
Replies: 2,006
Views: 127,567
Posted By JeBaRT DuRHaKe
Bump untuk trusted seller... ...

Bump untuk trusted seller...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Santai, Others 18-12-2013, 11:10 PM
Replies: 9
Views: 432
Posted By JeBaRT DuRHaKe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:33 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE