Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 11,096
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 12,321
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,651
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: rosdi80
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 29-08-2015, 01:35 AM
Replies: 89
Views: 2,243
Posted By rosdi80
takdop testi yg dah guna ke?

takdop testi yg dah guna ke?
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 27-08-2015, 02:36 PM
Replies: 2,002
Views: 94,025
Posted By rosdi80
bos buka thread tahun 2011, semua filehost 2011...

bos buka thread tahun 2011, semua filehost 2011 ada yg dah melingkup,ada yg tak bayar ahli yg promote link.

Sekarang ni ada update filehost terbaru utk tahun 2015?

Cuba pm harga bos.
Forum: Forex Trading Styles 26-08-2015, 09:53 AM
Replies: 4,968
Views: 403,779
Posted By rosdi80
Nampaknya kes baru makin panas di fb.... ...

Nampaknya kes baru makin panas di fb....

Rm340k katanya exness block duit dia...

Tunggu dan lihat apa tindakan IB2 exness.....

Entah betul entah tidak....
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 04-08-2015, 08:16 PM
Replies: 246
Views: 10,751
Posted By rosdi80
Salam apa beza produk ni dgn [WTS] Premium...

Salam apa beza produk ni dgn
[WTS] Premium ~Download Service~ (No Expiry) (Torrent Seedbox Double 2x)
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 14-03-2015, 09:45 PM
Replies: 18
Views: 1,089
Posted By rosdi80
setahu aku coaching dengan rash rm470 kalau tak...

setahu aku coaching dengan rash rm470 kalau tak silap....
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 13-01-2015, 11:19 AM
Replies: 350
Views: 11,279
Posted By rosdi80
pm detail tuan

pm detail tuan
Forum: General Stuffs & Products 03-01-2015, 11:28 PM
Replies: 147
Views: 3,204
Posted By rosdi80
pm detail pakej 4gb dan 9gb TT...... TQ..

pm detail pakej 4gb dan 9gb TT......
TQ..
Forum: Forex e-Market 09-12-2014, 05:16 PM
Replies: 90
Views: 4,147
Posted By rosdi80
Pm ambe bos.....

Pm ambe bos.....
Forum: Forex e-Market 09-12-2014, 05:06 PM
Replies: 250
Views: 19,007
Posted By rosdi80
Macam best jerr.... Dah berapa lama bos...

Macam best jerr....

Dah berapa lama bos guna indicator untuk trade?

Kalau boleh beri nama indi tu, boleh tgk review keberkesanan indi tu.

Banyak indi ni repaint,lagging arrow signal dan ada...
Forum: Forex Brokers 14-10-2014, 02:39 AM
Replies: 8,836
Views: 333,787
Posted By rosdi80
ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...

ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...
Forum: HYIP 15-09-2014, 01:50 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))

:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))
Forum: HYIP 04-09-2014, 06:06 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0V5LbnhKuMJ7zZofX9I9OCE9IIb_W0QS-tNt4f9s2Lfcf2DSa

Kayuh2.... layan sajer....:eek::eek::eek::eek:
Forum: HYIP 03-09-2014, 11:47 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di...

:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di FB fadino ni?

Buat program pun jenis Forex bertopengkan HYIP, sampai masa cabut lari....:D

Semua nak lepas tangan jer...

:eek::eek: Aku tak...
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:09 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:08 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:06 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:05 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
Suruh repot polis.... Ni sorang dah buat...

Suruh repot polis....

Ni sorang dah buat repot...

http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=348969&page=691
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:49 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
Perintis aponyo.... Kalau KARKOS yg jadi...

Perintis aponyo....

Kalau KARKOS yg jadi TUKANG PENGAJAR.....:eek::eek:

Ada yg tak kenal KARKOS KE?:))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:43 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian...

Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian dohh.....:)):))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:42 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya...

[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya bila tengok org dah mula tampal poster report polis tu semua :eek: hari yang dinanti makin tiba :)paid habis la depa, ceq dah lama pendam geram...
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:31 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
kalau legal oleh BNM... Kenapa BNM tak...

kalau legal oleh BNM...

Kenapa BNM tak melabur dalam GWG boleh untong 120% setahun..:))

Boleh dapat Aventador lagi...:eek:

:eek::eek:
Forum: HYIP 31-08-2014, 08:29 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli...

:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli ewallet...

Post dalam group GWG kena delete dengan Owner Group GWG...:eek:

Dah sampai masa nak bungkus jerr....:)):))
Forum: HYIP 30-08-2014, 08:27 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
Ramai ahli gwg ni buat loan $10k :D

Ramai ahli gwg ni buat loan $10k :D
Forum: HYIP 30-08-2014, 07:44 PM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
Kan dah nampak permainannya..... Lepas ni...

Kan dah nampak permainannya.....

Lepas ni ramai ahli nak jumpa DATO2 gwgfx ni.:eek::eek::eek:..
Forum: HYIP 29-07-2014, 07:32 AM
Replies: 7,551
Views: 398,757
Posted By rosdi80
:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex.... ...

:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex....

GWGFX = SKIM Kelepek Duit Orang


Tunggu masa nak baham tanoh.

:)):)) Ramai duk jual point murah2...

Nak withdrawal jangan harap nak...
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:11 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE