Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 7,787
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 9,921
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,227
More...
Showing results 1 to 25 of 481
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Santai, Others Yesterday, 06:46 PM
Replies: 57
Views: 1,439
Posted By Prisoner
apa la lurus bendul pergi percaya orang tu...

apa la lurus bendul pergi percaya orang tu berkumur saja2 jer..
Forum: Automotive 04-07-2015, 02:40 AM
Replies: 2,834
Views: 210,143
Posted By Prisoner
Radio on/off ni kalau radio standard myvi tu...

Radio on/off ni kalau radio standard myvi tu antara penyakit biasa myvi selain bearing tayar ngan motor kipas... dah time la tu..

bunyi enjin tu timing tinggi jugak ker? stering ada mengeletar?
Forum: Official News, Current Issues 02-07-2015, 04:47 PM
Replies: 38
Views: 2,965
Posted By Prisoner
alahaii.. apa la yang berat sangat masaalah...

alahaii..
apa la yang berat sangat masaalah sampai ambik jalan ni.. ..
Forum: Services Offered 02-07-2015, 04:22 PM
Replies: 21
Views: 694
Posted By Prisoner
pergi pagi balik petang ker?

pergi pagi balik petang ker?
Forum: Gossip, Celebrities 01-07-2015, 04:01 PM
Replies: 27
Views: 2,255
Posted By Prisoner
bapok tua ni kalau tak ada kontroversi kat...

bapok tua ni kalau tak ada kontroversi kat twitter..
apa lagi yang dia ada untuk orang ingat dan perasan kewujudan dia kat bumi ni?
Forum: Ask To Buy Items, Services 01-07-2015, 03:28 PM
Replies: 3
Views: 173
Posted By Prisoner
try call.. kalau tak dapat jugak.. move forward...

try call.. kalau tak dapat jugak.. move forward kata orang.. barang yang lepas jangan di kenang..
Forum: Gossip, Celebrities 30-06-2015, 05:38 PM
Replies: 44
Views: 2,593
Posted By Prisoner
yang kat facebook yang update2 page tu mmg...

yang kat facebook yang update2 page tu mmg original dia ni ker?

boleh tahan jugak..
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 02:21 PM
Replies: 39
Views: 2,766
Posted By Prisoner
nampaknya england pun tengah tak ada duit ni..

nampaknya england pun tengah tak ada duit ni..
Forum: Info, Debate 30-06-2015, 12:40 AM
Replies: 36
Views: 1,736
Posted By Prisoner
Orang KL pasrah jer la dengan jalan jem ni.. ...

Orang KL pasrah jer la dengan jalan jem ni..
tak ada solution dah pun.. kalau ada pun sure ada yang tak kena..

public transport kalau di perbaiki macam mana pun sure tak akan bagi puas hati...
Forum: Official News, Current Issues 28-06-2015, 01:25 PM
Replies: 31
Views: 2,405
Posted By Prisoner
yang kepit celah ketiak dia tu apa? senjata...

yang kepit celah ketiak dia tu apa?
senjata yang membunuh??

macam cerita badul plak.. :D
Forum: Info, Debate 28-06-2015, 01:10 PM
Replies: 146
Views: 8,927
Posted By Prisoner
caj lewat tak tepat la... tapi penambahan...

caj lewat tak tepat la... tapi penambahan tempoh..
kalau kata nak buat setahun.. pergi renew lewat.. dia terus buat 2 tahun..

tempoh ikut tarikh lahir.. jadi kalau tarikh lahir 28/6.. tapi renew...
Forum: Official News, Current Issues 27-06-2015, 11:19 PM
Replies: 49
Views: 2,850
Posted By Prisoner
Jgn FAM atau mana2 badan kacau.. sekurang...

Jgn FAM atau mana2 badan kacau.. sekurang kurangnya biarlah kita dapat tengok Malaysia ada main main kat world cup under 17 untuk kali ke 2..
Forum: Official News, Current Issues 27-06-2015, 06:18 PM
Replies: 48
Views: 3,558
Posted By Prisoner
dalam kelam kabut tu aku rasa ada jer yang ter...

dalam kelam kabut tu aku rasa ada jer yang ter mendahalui imam..
Forum: Official News, Current Issues 27-06-2015, 05:58 PM
Replies: 22
Views: 1,642
Posted By Prisoner
pasal ni la agaknya kerajaan ingat rakyat dia...

pasal ni la agaknya kerajaan ingat rakyat dia kaya raya..
senang2 jer bagi orang lain cari rezeki..
Forum: Official News, Current Issues 25-06-2015, 01:23 AM
Replies: 4
Views: 584
Posted By Prisoner
sekali paypal hold duit 1.5M tu.. apa pun tak...

sekali paypal hold duit 1.5M tu..
apa pun tak dapat..
Forum: Others Interest 25-06-2015, 01:11 AM
Replies: 1,480
Views: 65,833
Posted By Prisoner
Hari ni tengok company2 naga tengah buang harga.....

Hari ni tengok company2 naga tengah buang harga.. IPV4 pun dah bawah 300.00.. rasanya batch ni last production dari kilang. so cepat2 la yang kaki buat collection tu

Liquid ni plak terpulang laa...
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 25-06-2015, 12:26 AM
Replies: 12
Views: 615
Posted By Prisoner
tengok patung Lord Murugan jer kat batu caves..

tengok patung Lord Murugan jer kat batu caves..
Forum: Gossip, Celebrities 24-06-2015, 06:34 PM
Replies: 79
Views: 5,893
Posted By Prisoner
yang paling paling menjengkelkan dalam kes2 macam...

yang paling paling menjengkelkan dalam kes2 macam ni caption ngan hastag tu..

setakat selfie jer.. ok lagi..
Forum: Official News, Current Issues 24-06-2015, 12:43 PM
Replies: 118
Views: 4,774
Posted By Prisoner
Akak ni baik sangat siott.. sangat2 membantu.....

Akak ni baik sangat siott..
sangat2 membantu.. isi borang ke atau apa2 yang pertanya kita dia boleh jawap dia jawap..

Aku yakin sangat.. akak tu bagi ah so tu pakai kain batik atas niat nak...
Forum: Official News, Current Issues 23-06-2015, 01:52 PM
Replies: 27
Views: 1,295
Posted By Prisoner
angkat berat wanita? baling tukul wanita?

angkat berat wanita?
baling tukul wanita?
Forum: Internet Business Discussion 23-06-2015, 01:48 PM
Replies: 2,641
Views: 167,102
Posted By Prisoner
China post..

China post..
Forum: Santai, Others 23-06-2015, 01:45 PM
Replies: 39
Views: 2,334
Posted By Prisoner
Smlm area chow kit ada buat.. tapi tengok tak ada...

Smlm area chow kit ada buat.. tapi tengok tak ada hasil.. dari kedai.. sampai ke indon yang kerja.. semua dah cabut awal2..

power betul info dia orang..
mmg tak tunggu dah walaupun berita hoax..
Forum: Internet Business Discussion 22-06-2015, 09:14 PM
Replies: 31
Views: 557
Posted By Prisoner
unfollow unfollow dulu biar sampai puluh2 ribu.. ...

unfollow unfollow dulu biar sampai puluh2 ribu..
nak follow pun biarlah user yang recent.. yang idup time tu..
Forum: Official News, Current Issues 22-06-2015, 08:12 PM
Replies: 9
Views: 679
Posted By Prisoner
Teingat cerita John Woo.. tak ada insurans tak...

Teingat cerita John Woo..
tak ada insurans tak ada rawatan..

macam tu la nak buat kat Malaysia ni..
kompeni ubat dan insurand boleh kaya..

yang untung negara yang tak ada hasil bumi tu la..
...
Forum: Official News, Current Issues 21-06-2015, 09:19 AM
Replies: 25
Views: 2,404
Posted By Prisoner
tapi pesanan dia tu mendatangkan persoalan jugak...

tapi pesanan dia tu mendatangkan persoalan jugak kat aku ni pasal " tak boleh jumpa di sana"
Showing results 1 to 25 of 481

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:08 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE