Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,000
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,559
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,127
More...
Showing results 1 to 25 of 454
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Santai, Others Yesterday, 03:24 PM
Replies: 142
Views: 3,994
Posted By nwa
kalo dah keturunan pemalas tu memang...

kalo dah keturunan pemalas tu memang pemalas...tak kira la dia cikgu ke sape ke..ustaz yang pemalas pun ada kalo dah dia memang jenis pemalas!!
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 18-08-2014, 08:55 AM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
solddddd!!!

solddddd!!!
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-08-2014, 09:11 AM
Replies: 64
Views: 3,496
Posted By nwa
haha pandai dia kelentong....padahal mula2 mmg...

haha pandai dia kelentong....padahal mula2 mmg rela hati hantar gambar tu...lepas dah kantoi,cakap la kena ugut culik la apa la...trick lama ni
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-08-2014, 08:53 AM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
cek pm boss

cek pm boss
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-08-2014, 08:52 AM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
dah pm bro

dah pm bro
Forum: Info, Debate 12-08-2014, 03:53 PM
Replies: 43
Views: 2,646
Posted By nwa
merapuuuu jerr...

merapuuuu jerr...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-08-2014, 09:19 AM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
bump thread

bump thread
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 11-08-2014, 04:25 PM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
Up petang....nego2...ada 3 yang bertanya...saya...

Up petang....nego2...ada 3 yang bertanya...saya ambil yang paling tinggi
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 11-08-2014, 09:51 AM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
negooo sampai letgooo...terdesak nak jual ni...

negooo sampai letgooo...terdesak nak jual ni brooooo....nak pakai duetttttt
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 09-08-2014, 06:41 PM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
bump...nego sampai letgooooo

bump...nego sampai letgooooo
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 06-08-2014, 01:35 PM
Replies: 37
Views: 4,793
Posted By nwa
bukan senang aku nak nangis siot...adoi...sedih...

bukan senang aku nak nangis siot...adoi...sedih gila
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 06-08-2014, 12:50 PM
Replies: 12
Views: 448
Posted By nwa
SOLD!!! Laptop ASUS A45V Intel Core i7 RM1500

Salam

saya ada 1 Laptop yang ingin di jual iaitu ASUS A45V Intel Core i7 - 3630QM,2.4GHz.

Reason nak jual sebab nak pakai duit emergency.Beli tahun lepas pada harga RM2550.Nak jual pada harga...
Forum: General Stuffs & Products 04-08-2014, 04:40 PM
Replies: 89
Views: 5,072
Posted By nwa
boleh order crab stick sekarang...boleh jamu...

boleh order crab stick sekarang...boleh jamu tetamu beraya atau makan sambil tengok tv :)cgrock:)cgrock
Forum: Santai, Others 02-08-2014, 08:21 AM
Replies: 15
Views: 472
Posted By nwa
tepat sekali...semua kaum pun rasis...jangan nak...

tepat sekali...semua kaum pun rasis...jangan nak poyo sangat la perjuangkan hak semua kaum...puihh..padahal dia nak perjuangkan hak kaum dia...

sahol ni pun satu...cukup2 la tu dari kecik aku...
Forum: Services Offered 02-08-2014, 05:54 AM
Replies: 662
Views: 13,956
Posted By nwa
pm bossssss

pm bossssss
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-07-2014, 12:27 PM
Replies: 55
Views: 4,077
Posted By nwa
dah bro...sbb tu aku brani cakap... ada ke...

dah bro...sbb tu aku brani cakap...

ada ke isteri korang yang tak suka sex...hahaha

kalo ada memang kesian laa..huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-07-2014, 09:10 AM
Replies: 55
Views: 4,077
Posted By nwa
mustahil pempuan tak suka sex.. ni mesti kes...

mustahil pempuan tak suka sex..

ni mesti kes pempuan tu tak selera dengan laki tu
Forum: JV / Partnership / Investor 21-07-2014, 08:53 AM
Replies: 4,065
Views: 243,594
Posted By nwa
sabar2...kalo takde pape gak lepas raya kang kita...

sabar2...kalo takde pape gak lepas raya kang kita letup k
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-07-2014, 04:57 PM
Replies: 85
Views: 3,617
Posted By nwa
ni mesti hari2 baca thread ekstrimis2 kat CG ni...

ni mesti hari2 baca thread ekstrimis2 kat CG ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:43 PM
Replies: 85
Views: 5,131
Posted By nwa
bila pegi bazar je cakap berjiwa rakyat....pelik...

bila pegi bazar je cakap berjiwa rakyat....pelik la

kalo betul berjiwa rakyat kena merempuh jem sama2...baru berjiwa rakyat
Forum: Insurance Offers, Agents 17-07-2014, 01:41 PM
Replies: 715
Views: 32,433
Posted By nwa
mana 1 no ko ni bro...

mana 1 no ko ni bro...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:39 PM
Replies: 36
Views: 1,379
Posted By nwa
cuba tengok di fb pempuan ni...macam takde tanda...

cuba tengok di fb pempuan ni...macam takde tanda penyesalan yang ikhlas.Siap menganjing2 lagi.Yang ni ustaz tak nak bagi hukum ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:37 PM
Replies: 36
Views: 1,379
Posted By nwa
ustaz zaharudin ni kalau dia post kat wall fb dia...

ustaz zaharudin ni kalau dia post kat wall fb dia camni

'haram untuk rosmah tidak memakai tudung'

baru aku nak dengar dan respek apa dia cakap.Buat hukuman utk benda2 yg dia rasa save dan...
Forum: Insurance Offers, Agents 17-07-2014, 10:17 AM
Replies: 715
Views: 32,433
Posted By nwa
kenapa no TT semuanya tak boleh dihubungi ek?

kenapa no TT semuanya tak boleh dihubungi ek?
Forum: Info, Debate 16-07-2014, 05:10 PM
Replies: 61
Views: 3,824
Posted By nwa
bukan pasal takde bayang2...tapi bendera tu...

bukan pasal takde bayang2...tapi bendera tu berkibar....kan kat ruang angkasa keadaan ialah vakum...takde angin langsung
Showing results 1 to 25 of 454

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE