Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,906
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,633
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,594
More...
Showing results 1 to 25 of 488
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets Yesterday, 05:14 PM
Replies: 12
Views: 212
Posted By eday84
k3 note, a7000 plus 2 ni je spec yg aku cr 2gb ...

k3 note, a7000 plus
2 ni je spec yg aku cr 2gb
tp skrg ada lg baru nak keluar 3gb
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 05:07 PM
Replies: 6
Views: 355
Posted By eday84
alamak had umur dh terlebih lak utk sarjana

alamak had umur dh terlebih lak utk sarjana
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 03:10 PM
Replies: 21
Views: 1,526
Posted By eday84
wau slambe jual bdk2 skrg nak duit cepat ni...

wau slambe jual bdk2 skrg
nak duit cepat ni jual org
apa la nasib bdk2 pmpn kne jual ni
kat siam dah agaknya
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 03:08 PM
Replies: 174
Views: 8,914
Posted By eday84
Bole setaraf vios ke ni tunggu enjin 1.5

Bole setaraf vios ke ni
tunggu enjin 1.5
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 20-07-2016, 05:33 PM
Replies: 9
Views: 462
Posted By eday84
Bole guna beli internet tak ttt ni

Bole guna beli internet tak ttt ni
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 05:24 PM
Replies: 6
Views: 491
Posted By eday84
Tembus mana EKVE ni bole smbung smpi ulu yam -...

Tembus mana EKVE ni
bole smbung smpi ulu yam - genting ke
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 20-07-2016, 05:15 PM
Replies: 29
Views: 939
Posted By eday84
umobile prepaid boleh ke upgrade ke hero ni?

umobile prepaid boleh ke upgrade ke hero ni?
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 04:13 PM
Replies: 13
Views: 955
Posted By eday84
Viagra mmg mahal tapi ok la tu dulu sekotak...

Viagra mmg mahal
tapi ok la tu
dulu sekotak rm 120, ada 4 biji (2002)
skrg xnaik ke
Pfizer boleh la kempen naikkan huhu
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 03:49 PM
Replies: 20
Views: 1,674
Posted By eday84
Kalau dalam kastam ada bahagian cakap alat...

Kalau dalam kastam ada bahagian cakap alat sembahyang dikecuali cukai
Mungkin kurma boleh juga kot sbg bahan beribadah. Sunnah dan ibadah.
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 20-07-2016, 03:35 PM
Replies: 16
Views: 741
Posted By eday84
Selalu je restart.. Kalau pc mungkin lg stabil kot

Selalu je restart.. Kalau pc mungkin lg stabil kot
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 02:59 PM
Replies: 131
Views: 15,002
Posted By eday84
Apsal dlm gmbr tu mcm pakai tudung mangsa tu

Apsal dlm gmbr tu mcm pakai tudung mangsa tu
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 11:54 AM
Replies: 28
Views: 1,895
Posted By eday84
Peminjam lama camne? Huhuh Loan rumah 30 thun...

Peminjam lama camne? Huhuh
Loan rumah 30 thun lg ni
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 11:42 AM
Replies: 113
Views: 5,223
Posted By eday84
Bdk skrg blaja hafazan kan kat aulad2 tu Isteri...

Bdk skrg blaja hafazan kan kat aulad2 tu
Isteri aku dah sound2 nak masuk tadika genius2 ni
silap2 mau ot smpi jam 10 mlm huhu
anak baru 2 tahun, sorg lg on the way

Dulu aku tadika pasti je...
Forum: Automotive 20-07-2016, 11:34 AM
Replies: 32
Views: 2,640
Posted By eday84
1.2 tsi turbo harga trendline la huhu yg lain...

1.2 tsi turbo harga trendline la huhu
yg lain spec bwh2 xde turbo
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 11:09 AM
Replies: 80
Views: 5,786
Posted By eday84
uncle seekers dgr dah main forex huhu tapi ali...

uncle seekers dgr dah main forex huhu
tapi ali ni ada kaitan dgn lawyer hisyam dan uncle seekers ke
Forum: Official News, Current Issues 20-07-2016, 11:05 AM
Replies: 74
Views: 6,211
Posted By eday84
Pakai seluar pendek je huhu tgk topgear pun...

Pakai seluar pendek je huhu
tgk topgear pun full body suit dgn pegang meter radiasi huhu
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 05:42 PM
Replies: 40
Views: 2,520
Posted By eday84
Lembu ni malam tidur atas jalan sbb panas Apa...

Lembu ni malam tidur atas jalan sbb panas
Apa kata tokei lembu tar kan je jalan kat kandang tu bagi tidur ramai2
simen mmg ada tapi sejuk..
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 12:21 PM
Replies: 78
Views: 3,249
Posted By eday84
biasanya parking ada per entry contoh sblh...

biasanya parking ada per entry
contoh sblh wisma central tu rm 10 dulu pastu naik rm 11.60 sbb gst kot huhu
skrg naik lg xtau brp la.. nak cr season pass pun dh penuh.. season pass pun murah sikit...
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 05:36 PM
Replies: 102
Views: 5,158
Posted By eday84
oo patut la aku xleh login dah dah kne banned...

oo patut la aku xleh login dah
dah kne banned kot huhu
Forum: Gossip, Celebrities 18-07-2016, 05:16 PM
Replies: 50
Views: 3,789
Posted By eday84
belakon cite apa eh

belakon cite apa eh
Forum: Santai, Others 18-07-2016, 04:13 PM
Replies: 73
Views: 5,164
Posted By eday84
8 anak tu huhu 2 anak 1 isteri pun pening kepala

8 anak tu huhu
2 anak 1 isteri pun pening kepala
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 03:55 PM
Replies: 33
Views: 2,407
Posted By eday84
jangan ikut jalan kunyit

jangan ikut jalan kunyit
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 10:52 AM
Replies: 44
Views: 2,253
Posted By eday84
Johor kan bnyk duit takkan tak boleh buka pusat...

Johor kan bnyk duit takkan tak boleh buka pusat penyulingan
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 10:11 AM
Replies: 81
Views: 4,359
Posted By eday84
dah agak mesti ada thread ni beli sate ayam...

dah agak mesti ada thread ni
beli sate ayam minggu lepas, kedai tepi jalan je
tapi rm 0.80 secucuk huhu
aku order rm 8 kakak jual muka masam tu tgk atas bwh je huhu
dah tak mampu tapi nak merasa...
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 10:00 AM
Replies: 102
Views: 5,158
Posted By eday84
oo ye ke skrg account trainer club dh mcm xleh...

oo ye ke
skrg account trainer club dh mcm xleh login plak
Showing results 1 to 25 of 488

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:45 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE