Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,417
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,663
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,445
More...
Showing results 1 to 25 of 466
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities 28-07-2014, 06:06 PM
Replies: 24
Views: 1,595
Posted By Prisoner
Lantak pi dia laaaa...

Lantak pi dia laaaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-07-2014, 05:55 PM
Replies: 10
Views: 801
Posted By Prisoner
Ni tradisional punya komuniti ni,. Aku...

Ni tradisional punya komuniti ni,.
Aku bayangkan misai melentik.. pakai kain lipat tinggi ngan parang sabit melengkung.. :D
Forum: Santai, Others 26-07-2014, 12:24 AM
Replies: 32
Views: 1,233
Posted By Prisoner
tunggu jer kat tol JB tu. ada la yang membuang...

tunggu jer kat tol JB tu. ada la yang membuang resit nanti..
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-07-2014, 09:46 PM
Replies: 102
Views: 5,841
Posted By Prisoner
Aku lagi sanggup di panggil lelaki bacul pasal...

Aku lagi sanggup di panggil lelaki bacul pasal tangankan isteri untuk kasi pengajaran

dari di panggil bacul+dayus bila bini main kayu tiga macam ni
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 25-07-2014, 01:03 AM
Replies: 7,267
Views: 430,544
Posted By Prisoner
pirate 1 - boleh main DVD sahaja pirate 2 -...

pirate 1 - boleh main DVD sahaja

pirate 2 - tak boleh main DVD, kena main game yang di simpan dalam hardisk sahaja

pirate 3- dedua boleh main DVD & hardisk

cuba tanya seller balik.. yang...
Forum: Internet World 24-07-2014, 09:53 PM
Replies: 5
Views: 338
Posted By Prisoner
kalau nak shotdown kena kasi tembak la satu kali..

kalau nak shotdown kena kasi tembak la satu kali..
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-07-2014, 04:16 PM
Replies: 3,725
Views: 298,902
Posted By Prisoner
Sesuatu yg menarik.. Macam mana la agaknya najib...

Sesuatu yg menarik.. Macam mana la agaknya najib nak umumkan hasil siasatan.. Sapa yg tembak...
Forum: Santai, Others 19-07-2014, 05:21 PM
Replies: 78
Views: 5,683
Posted By Prisoner
yang pakai spek tu pandai.. nak kena pukul...

yang pakai spek tu pandai..

nak kena pukul helmet kasi tanggal.. hahaha
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-07-2014, 12:36 PM
Replies: 3,725
Views: 298,902
Posted By Prisoner
kalau tengok berita semalam pun.. mmg di sahkan...

kalau tengok berita semalam pun.. mmg di sahkan pesawat ni di suruh terbang rendah skit dari paras sepatutnya...
Forum: Santai, Others 19-07-2014, 11:40 AM
Replies: 43
Views: 1,494
Posted By Prisoner
Suasana hari Raya.. ..

Suasana hari Raya.. ..
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-07-2014, 08:29 PM
Replies: 3,725
Views: 298,902
Posted By Prisoner
https://www.facebook.com/photo.php?v=1020336305735...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10203363057350720
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-07-2014, 02:29 PM
Replies: 3,725
Views: 298,902
Posted By Prisoner
Mcm biasa... yang tak faham buat2 mcm faham..lol..

Mcm biasa... yang tak faham buat2 mcm faham..lol..
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 04:41 PM
Replies: 42
Views: 3,460
Posted By Prisoner
mesti masuk air rakyat dia.. pi mai pi mai...

mesti masuk air rakyat dia..

pi mai pi mai muka tu jerr
Forum: Internet World 16-07-2014, 11:57 PM
Replies: 14
Views: 320
Posted By Prisoner
hantar pakai apa? kalau ada tracking code /...

hantar pakai apa? kalau ada tracking code / register kod untuk pos tu wajib update kat detail transaction tu.. supaya buyer boleh monitor dan ada bukti barang dah sampai atau belim..

tapi kena tau...
Forum: Internet World 16-07-2014, 11:52 PM
Replies: 14
Views: 320
Posted By Prisoner
pasal tu dia orang lebih percaya kan paypal.. ...

pasal tu dia orang lebih percaya kan paypal..
peluang seller nak scam duit tu tipis..

nak cepat duit dari paypal release, kena settle cepat-cepat la hantar barang.
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 15-07-2014, 11:55 AM
Replies: 35
Views: 2,291
Posted By Prisoner
naik KLM ke jakarta memang berbaloi baloi.. ...

naik KLM ke jakarta memang berbaloi baloi..

kalau dari kl ni flight kul 4 petang so yang ada cuma minum petang.. ( air ngan sandwich vager) tapi memang jauh lagi best la dari air asia. boleh layan...
Forum: Gossip, Celebrities 14-07-2014, 01:23 PM
Replies: 54
Views: 3,506
Posted By Prisoner
Memang la baju melayu tu sama... Yg dia cakap,kat...

Memang la baju melayu tu sama... Yg dia cakap,kat situ.. Org bubuh tag aeron kat baju melayu yg bukan keluaran jackel.. Tag yg sama mcm yg dia orang jual kat jackel.. Padahal bkn barang dr jackel
Forum: Automotive 13-07-2014, 11:09 AM
Replies: 23
Views: 5,426
Posted By Prisoner
kalau harga macam yang di canangkan tu.. tak...

kalau harga macam yang di canangkan tu..
tak murah dah lah demak ni..
Forum: Networks, Broadbands 12-07-2014, 05:43 AM
Replies: 200
Views: 20,346
Posted By Prisoner
Ceh... Meh pm kalau real

Ceh... Meh pm kalau real
Forum: Programming, Web Development 11-07-2014, 10:28 PM
Replies: 310
Views: 16,906
Posted By Prisoner
kena beli android jugak la nampaknya

kena beli android jugak la nampaknya
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 11-07-2014, 03:53 PM
Replies: 169
Views: 4,432
Posted By Prisoner
Kalau postpaid nak mnp ke altel prepaid boleh ke?

Kalau postpaid nak mnp ke altel prepaid boleh ke?
Forum: Consumer Complaints 11-07-2014, 11:06 AM
Replies: 205
Views: 6,871
Posted By Prisoner
hahaha.. mentaliti kalau pergi buffet.....

hahaha..

mentaliti kalau pergi buffet.. mesti makan puas puas.. kalau boleh mesti makan lebih dari harga yang bayar...

kalau boleh bungkus.. bungkus bawak balik.. :D :D :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-07-2014, 10:02 AM
Replies: 141
Views: 5,329
Posted By Prisoner
20k tu ko beli tools.. bukak bengkel sendiri...

20k tu ko beli tools.. bukak bengkel sendiri lagi bagus sengal
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-07-2014, 06:12 PM
Replies: 129
Views: 7,375
Posted By Prisoner
Ramai dah lupa dia ni pernah jadi freelancer...

Ramai dah lupa dia ni pernah jadi freelancer dulu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-07-2014, 03:46 PM
Replies: 24
Views: 1,563
Posted By Prisoner
Kalau ada syarikat buat filem . Boleh beli tmpt...

Kalau ada syarikat buat filem
. Boleh beli tmpt mcm ni.. Buat lokasi cerita2 lama..
Showing results 1 to 25 of 466

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:23 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE