Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,080
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,635
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,209
More...
Showing results 1 to 25 of 458
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: anakemak
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Sports Talk : Soccer (Overseas) 14-07-2014, 03:10 AM
Replies: 1,868
Views: 75,043
Posted By anakemak
sape ade link streming, mohon share:D

sape ade link streming, mohon share:D
Forum: Santai, Others 04-07-2014, 08:23 PM
Replies: 43
Santai : Tolong bagi idea
Views: 1,178
Posted By anakemak
khalifah car rental

khalifah car rental
Forum: Automotive 01-07-2014, 03:41 PM
Replies: 25
Views: 682
Posted By anakemak
Ade lebih x tt, bole testi kt kete aku, byk Sgt...

Ade lebih x tt, bole testi kt kete aku, byk Sgt calar ni, tt dok mana?:)
Forum: Properties Discussions 11-06-2014, 01:05 AM
Replies: 246
Views: 12,404
Posted By anakemak
Nk tnye gak Loan & snp bole letak 2 name...

Nk tnye gak

Loan & snp bole letak 2 name x?
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-03-2014, 11:41 PM
Replies: 22
Views: 891
Posted By anakemak
rakyat terus menderita, tukarlah kerajaan

rakyat terus menderita, tukarlah kerajaan
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-02-2014, 01:03 AM
Replies: 111
Views: 5,911
Posted By anakemak
Sedih nye meningal cara mcm ni

Sedih nye meningal cara mcm ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2014, 11:19 AM
Replies: 152
Views: 6,228
Posted By anakemak
xtibai balik ke cikgu ni, panas lak aku...

xtibai balik ke cikgu ni, panas lak aku dengar:mad:
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-01-2014, 11:59 PM
Replies: 26
Views: 1,185
Posted By anakemak
Cari balik

Cari balik
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-01-2014, 04:27 PM
Replies: 10
Views: 804
Posted By anakemak
kicap 1 malaysia

kicap 1 malaysia
Forum: Services Offered 15-01-2014, 11:34 PM
Replies: 1,152
Views: 23,645
Posted By anakemak
samsung s3 tmpat nk cucuk charge rosak, sbb penah...

samsung s3 tmpat nk cucuk charge rosak, sbb penah kene air, bile sumbat charger, dia msk n xmsk, brape kos?
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-12-2013, 11:22 AM
Replies: 4
Views: 314
Posted By anakemak
Kes msk tv cpt la kot, pape syukur dpt bantuan cpt

Kes msk tv cpt la kot, pape syukur dpt bantuan cpt
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-11-2013, 01:00 PM
Replies: 66
Views: 5,602
Posted By anakemak
Stress kot gula naik harga

Stress kot gula naik harga
Forum: General Stuffs & Products 16-11-2013, 12:48 AM
Replies: 23
Views: 1,156
Posted By anakemak
Kamon2 tt xsaba nk tgk pic ori

Kamon2 tt xsaba nk tgk pic ori
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-11-2013, 04:34 PM
Replies: 150
Views: 8,871
Posted By anakemak
Moga di murah kn rezeki pak cik ni. Ade sorang lg...

Moga di murah kn rezeki pak cik ni. Ade sorang lg pak cik kt stesen bhp titiwangsa.bln lepas 2x aku tgk pak cik tu duduk kt tepi bhp tu.tiap kali aku jmpe pakcik tu aku blikan air kotak ngan roti....
Forum: General Stuffs & Products 12-11-2013, 07:42 PM
Replies: 2,528
Views: 75,440
Posted By anakemak
adoi tergugat lak, paking dlu~X(~X(~X(~X(~X(

adoi tergugat lak, paking dlu~X(~X(~X(~X(~X(
Forum: Gossip, Celebrities 12-11-2013, 04:20 PM
Replies: 74
Views: 4,999
Posted By anakemak
Rambut botak tgh bole agak2 sangkut jugak x...

Rambut botak tgh bole agak2 sangkut jugak x interview:eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-10-2013, 12:38 PM
Replies: 15
Views: 1,137
Posted By anakemak
dorang percaye kelahiran semula ke?

dorang percaye kelahiran semula ke?
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-09-2013, 02:03 PM
Replies: 177
Views: 16,311
Posted By anakemak
adoi pendek nye akal

adoi pendek nye akal
Forum: Automotive 13-08-2013, 01:47 PM
Replies: 5,389
Views: 204,098
Posted By anakemak
da bole stanby duit da tu,klu kong trs call je...

da bole stanby duit da tu,klu kong trs call je runner baterry:D:D:D:D
Forum: Automotive 13-08-2013, 01:14 PM
Replies: 5,389
Views: 204,098
Posted By anakemak
bateri kete aku akhirnya kong jugak da 3 taun...

bateri kete aku akhirnya kong jugak da 3 taun pakai,aku dapat bateri kering harga 240 brand century, ok x harga tu,mohon pendapat otai2:)cgrock
Forum: Santai, Others 12-08-2013, 10:31 AM
Replies: 101
Views: 3,873
Posted By anakemak
lawan2............

lawan2............
Forum: PC Games 05-08-2013, 08:27 PM
Replies: 515
Views: 11,908
Posted By anakemak
game ni kene pakai duit betul ke,sory...

game ni kene pakai duit betul ke,sory newbie:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-08-2013, 11:23 PM
Replies: 40
Views: 2,774
Posted By anakemak
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Forum: Automotive 28-07-2013, 10:34 PM
Replies: 5,389
Views: 204,098
Posted By anakemak
mungkin sbb bateri ke lampu cek engine tu...

mungkin sbb bateri ke lampu cek engine tu menyala:-?:-?:-?:-?:-?:-?
Forum: Automotive 28-07-2013, 10:10 PM
Replies: 5,389
Views: 204,098
Posted By anakemak
:)cgrock:)cgrock:)cgrocktolong2, kete den lampu...

:)cgrock:)cgrock:)cgrocktolong2, kete den lampu cek engine manyala pulak,ade otai2 kt sini penah kene x,aku xanta lg ke sc utk cek,duit xde,takut lak ade bende yg mahal2 rosak,aku target sbb bateri...
Showing results 1 to 25 of 458

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:03 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE