Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,854
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,467
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,447
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 12:06 AM
Replies: 13
Views: 635
Posted By Prisoner
ni cerita yang topik ducati tu kan?? buat...

ni cerita yang topik ducati tu kan??

buat komen lebih lebih.. nanti banyak pulak yang sensitifnya..
pandai2 la kita jadikan tauladan dengan video yang ada tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:53 PM
Replies: 36
Views: 1,263
Posted By Prisoner
pernah dengar2.. kedai mamak yang ada nama maju2...

pernah dengar2.. kedai mamak yang ada nama maju2 belakangnya ni bukan muslim pun tokei nya..
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 11:49 PM
Replies: 24
Views: 1,163
Posted By Prisoner
tak ada makwe pasal tabiat buruk asyik...

tak ada makwe pasal tabiat buruk asyik terkentut..

macam ni punya skrip pun ada producer nak buat cerita..
Forum: Santai, Others Yesterday, 11:46 PM
Replies: 21
Ask/Help : Jiran
Views: 654
Posted By Prisoner
laser kan jer la.. tengok ada berani tak?

laser kan jer la..
tengok ada berani tak?
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 08:13 PM
Replies: 64
Views: 2,866
Posted By Prisoner
Jadi kira-kira nya yang sebenarnya macam mana? ...

Jadi kira-kira nya yang sebenarnya macam mana?
dari minyak mentah.. process.. pengankutan.. margin keuntungan.. macam mana nak kira base dari harga crude oil tu??
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:42 AM
Replies: 68
Views: 4,668
Posted By Prisoner
pengajur tak jangka sambutan hebat macam ni kut..

pengajur tak jangka sambutan hebat macam ni kut..
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-11-2014, 04:41 PM
Replies: 151
Views: 6,570
Posted By Prisoner
Skrg market dunia minyak terendah pun dadah quot...

Skrg market dunia minyak terendah pun dadah quot 2.27.. Kalau naik nanti berapa plak harga...
Lepas tu mcm mana kiraan minyak seliter dgn harga minyak semasa..?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 21-11-2014, 08:22 AM
Replies: 38
Views: 2,074
Posted By Prisoner
1st time tengok mmg berderau darah.. sekali ada...

1st time tengok mmg berderau darah..
sekali ada hero datang..
Forum: Gossip, Celebrities 21-11-2014, 08:21 AM
Replies: 21
Views: 1,638
Posted By Prisoner
aku tengok video tu.. mmg kerek budak tu.. tapi...

aku tengok video tu.. mmg kerek budak tu..
tapi yang pompuan ni pun merepek repek jugak..

nak rejek.. rejek jer la..
dok bebel2 lagi pi melayan buat apa..
Forum: Info, Debate 20-11-2014, 07:01 PM
Replies: 55
Views: 2,542
Posted By Prisoner
apa buruk sangat warna kipas tu..

apa buruk sangat warna kipas tu..
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 12:55 AM
Replies: 26
Views: 1,595
Posted By Prisoner
paling top yang murah kedai mamak.. teh tarik...

paling top yang murah kedai mamak..
teh tarik secawan.. unlimited.. :D :D :D
Forum: Gossip, Celebrities 19-11-2014, 11:01 AM
Replies: 50
Views: 3,267
Posted By Prisoner
Tok lan tampal kad ajaib x kat isteri? X. Pa la.....

Tok lan tampal kad ajaib x kat isteri? X. Pa la.. Lepas ni boleh fokus bisness kad tampal maha ajab tu
Forum: Gossip, Celebrities 19-11-2014, 10:57 AM
Replies: 17
Views: 1,027
Posted By Prisoner
Geng byk job awal2 ni mmg slow la.. X sempat cari...

Geng byk job awal2 ni mmg slow la.. X sempat cari bahan..
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 18-11-2014, 12:59 AM
Replies: 81
Views: 3,571
Posted By Prisoner
tu mamak jual cendol tu senang boleh buat role...

tu mamak jual cendol tu senang boleh buat role model bisness macam ni..
aku tengok paling sikit 3 orang jugak pekerja dia boleh bayar gaji.
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-11-2014, 06:14 PM
Replies: 35
Views: 1,640
Posted By Prisoner
Pergh.. laggingnya.. ke duduk planet lain...

Pergh.. laggingnya..

ke duduk planet lain sebelum ni?
Forum: Gossip, Celebrities 17-11-2014, 11:14 AM
Replies: 25
Views: 2,502
Posted By Prisoner
peminat dia marah pasal main pakai kondom..

peminat dia marah pasal main pakai kondom..
Forum: Santai, Others 17-11-2014, 09:34 AM
Replies: 142
Views: 10,542
Posted By Prisoner
usahawan betul2 berjaya.. dia bergambar depan...

usahawan betul2 berjaya..
dia bergambar depan meja dalam pejabat dia jer..

tapi kalau bergambar depan kereta besar2 macam ni..
geng2 makan duit orang jer yang possing macam ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-11-2014, 08:01 AM
Replies: 32
Views: 1,716
Posted By Prisoner
tak guna punya manusia

tak guna punya manusia
Forum: Antivirus, Firewall, Security Tools 14-11-2014, 08:37 PM
Replies: 21
Views: 553
Posted By Prisoner
sebelum ni pakai nod32.. tapi sejak avast...

sebelum ni pakai nod32..

tapi sejak avast ada free version ni.. berpuas hati la.. asalkan jangan buat yang pelik2.. insyaAllah selamat la PC
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-11-2014, 08:03 PM
Replies: 11
Views: 410
Posted By Prisoner
Dulu masa awal2 orang dok complaint.. buat aduan...

Dulu masa awal2 orang dok complaint.. buat aduan semua di bakul sampahkan..

bila dah melarat.. dah macam2 bala baru nak terhegeh hegeh buat kerja..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-11-2014, 02:14 PM
Replies: 31
Views: 1,746
Posted By Prisoner
Kang bayar kang.. Dep culik lagi.. Tau dah...

Kang bayar kang.. Dep culik lagi.. Tau dah kerajaan akan bayar..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 13-11-2014, 10:28 AM
Replies: 53
Views: 2,467
Posted By Prisoner
Intel inside...

Intel inside...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-11-2014, 08:29 AM
Replies: 82
Views: 5,479
Posted By Prisoner
Samub tu yer.. Tp rogol tu rasa mcm metro ni...

Samub tu yer.. Tp rogol tu rasa mcm metro ni tambah bagi sdap je..
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-11-2014, 10:02 PM
Replies: 95
Views: 4,879
Posted By Prisoner
Nak buat macam mana kak.. Rakyat Hakim Negara...

Nak buat macam mana kak..
Rakyat Hakim Negara katanya..
Forum: Gossip, Celebrities 05-11-2014, 10:20 PM
Replies: 17
Views: 987
Posted By Prisoner
smlm ada jugak tengok drama dia ni kat tv9.. ...

smlm ada jugak tengok drama dia ni kat tv9..
yang tu macam real la skit.. character ala-ala kerek..
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:03 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE