Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,740
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,948
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,717
More...
Showing results 1 to 25 of 484
Search took 0.16 seconds.
Search: Posts Made By: pazil
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 01:01 AM
Replies: 19
Views: 517
Posted By pazil
selangkah ke alam 1ASIA1MY.. international...

selangkah ke alam 1ASIA1MY..
international bro..
penduduk negara mana yang belum ada ye?
boleh usulkan untuk kemasukkan.. :))
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Today, 12:48 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Usahawan Topup PAKEJ GOLD RM10

Ramadhan bakal meninggalkan kita..
Ini bermakna <Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10> juga bakal meninggalkan kita pada harga baru..
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi..

yuk!...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 10:59 PM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - GOLD RM10

Ramadhan bakal meninggalkan kita..
Ini bermakna <Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10> juga bakal meninggalkan kita pada harga baru..
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi..

yuk!...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 06:18 PM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Usahawan Topup PAKEJ GOLD RM10

Ramadhan bakal meninggalkan kita..
Ini bermakna <Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10> juga bakal meninggalkan kita pada harga baru..
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi..

yuk!...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:00 PM
Replies: 36
Views: 1,672
Posted By pazil
nak pekena pihak hotel sekali kot ni faiz...

nak pekena pihak hotel sekali kot ni
faiz faiz..
kau kejisss..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:51 PM
Replies: 36
Views: 2,291
Posted By pazil
ada bran.. itu baru semangat jantan yang...

ada bran..
itu baru semangat jantan yang berkokok :D
Forum: Santai, Others Yesterday, 12:45 PM
Replies: 60
Views: 3,401
Posted By pazil
patutlah marah sangat.. cameraman blur kan pic...

patutlah marah sangat..
cameraman blur kan pic rakan senegara yg lain.. :))
Forum: Santai, Others Yesterday, 12:13 PM
Replies: 14
Views: 732
Posted By pazil
luahkan luahkan luahkan.. sempoi baq ang...

luahkan luahkan luahkan..
sempoi baq ang lenggok suara dia.. :D
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 12:05 PM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Usahawan Topup PAKEJ GOLD RM10

Ramadhan bakal meninggalkan kita..
Ini bermakna <Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10> juga bakal meninggalkan kita pada harga baru..
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi..

yuk!...
Forum: PC Hardwares Yesterday, 06:12 AM
Replies: 78
Views: 1,445
Posted By pazil
hat ni memang aku setuju sangat.. kena ambik...

hat ni memang aku setuju sangat..
kena ambik kira pasal outdated ni
kalau desktop boleh upgrade (depend atas kemampuan board) :)
Forum: Santai, Others Yesterday, 06:07 AM
Replies: 58
Views: 1,547
Posted By pazil
hahaha.. maafkan.. k = j agak-agak akaun...

hahaha..
maafkan..
k = j

agak-agak akaun KJ dan cecah 1j belum eh?*tetiba :))
Forum: Santai, Others Yesterday, 06:05 AM
Replies: 163
Views: 5,651
Posted By pazil
malam sejuk.. ok lagi kot..(kot) paling idak...

malam sejuk..
ok lagi kot..(kot)
paling idak berembun..
dan bab asap rokok tu memang tak sesuai ah..

tengah-tengah hari buta bawak gi sure heboh@seumpamanya itu lagi aku pelik..
dengan sound...
Forum: Santai, Others Yesterday, 05:55 AM
Replies: 58
Views: 1,547
Posted By pazil
poyo tu idak.. tapi risau bila dah bebetul ada...

poyo tu idak..
tapi risau bila dah bebetul ada 1k nanti takut lupa niat suci murni inih.. :))

apa-apa pun mari doakan angan-angan ini dengan usaha yang kita lakukan mampu untuk jadi kenyataan....
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 04:16 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Assalamualaikum; Selamat bangun sahur.. ...

Assalamualaikum;
Selamat bangun sahur..
Selamat bersahur.. :D
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 03:11 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

Ramadhan bakal meninggalkan kita..
Ini bermakna <Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10> juga bakal meninggalkan kita pada harga baru..
Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi..

yuk!...
Forum: Blogger Yesterday, 02:59 AM
Replies: 4
Views: 238
Posted By pazil
lawa tt.. gudluck!

lawa tt..
gudluck!
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 02:03 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

Assalamualaikum;
Jom Berjimat!

Detail Pakej (http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=19736039&postcount=1)Testimoni Rakan CG ...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:44 AM
Replies: 131
Views: 4,149
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

kutipan tabung RM5k kalau salurkan ke Palestin..wow!

dan untuk kes Kiki ni..
perlu ke? :-?
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:41 AM
Replies: 30
Views: 2,993
Posted By pazil
depan belakang bro.. lampu depan bila motor...

depan belakang bro..

lampu depan bila motor berada di belakang kita sebagai pemandu tak perasan..
bila dah berhenti tetiba udah berdentum kena langgar di belakang..
bila nak masuk simpang atau...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:32 AM
Replies: 74
Views: 2,842
Posted By pazil
kebaikkan viral bila digunakan dengan betul -...

kebaikkan viral bila digunakan dengan betul - memasing jaga adab dan tingkah laku dan nilai kemanusian.. :D
Forum: Prepaids, Dealers, Agents Yesterday, 01:00 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

Assalamualaikum;
Jom Berjimat!

Detail Pakej (http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=19736039&postcount=1)Testimoni Rakan CG ...
Forum: Info, Debate 24-07-2014, 01:33 PM
Replies: 126
Views: 10,887
Posted By pazil
kompem ke takde benda bergoyang der? :D

kompem ke takde benda bergoyang der? :D
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 24-07-2014, 12:51 PM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

Assalamualaikum;
Jom Berjimat!

Detail Pakej (http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=19736039&postcount=1)Testimoni Rakan CG ...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 24-07-2014, 05:32 AM
Replies: 794
Views: 22,768
Posted By pazil
Tawaran Ramadhan - Pakej Dealer Topup GOLD RM10

Assalamualaikum;
Jom Berjimat!

Detail Pakej (http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=19736039&postcount=1)Testimoni Rakan CG ...
Forum: Santai, Others 24-07-2014, 03:15 AM
Replies: 16
Views: 499
Posted By pazil
area GENGsta! baru bajet nak masuk sana ambik...

area GENGsta!
baru bajet nak masuk sana ambik muruku stok raya..
Showing results 1 to 25 of 484

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:19 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE