Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,384
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,561
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,357
More...
Showing results 1 to 25 of 348
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: Abdullah
The search index was updated 53 seconds ago.
Forum: General Stuffs & Products 21-07-2014, 02:09 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
lai2 bump utk ari nih

lai2 bump utk ari nih
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:50 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
lai2 , satu lagi pasang kasut utk orang tua sya ,...

lai2 , satu lagi pasang kasut utk orang tua sya , fluorescent mesh black , size 42 eur/8 uk .

RM140 siap pos laju .
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:10 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
alang ngn uteh dah ada kasut baru , 5 pasang ko...

alang ngn uteh dah ada kasut baru , 5 pasang ko tahu wakakakaka
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:08 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
bump utk mlm ni .....

bump utk mlm ni .....
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 02:47 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
lai2 .... barang masih ada lagi

lai2 .... barang masih ada lagi
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 12:21 PM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
lai2 , puma ferrari drift cat black - red size 6...

lai2 , puma ferrari drift cat black - red size 6 UK RM120 jerrr , replica pun x dpt harga ni wo ....
Forum: Religious Talk 20-07-2014, 09:25 AM
Replies: 50
Views: 1,860
Posted By Abdullah
pengikut abu syafiq dan zamihan al-ghari? kah kah...

pengikut abu syafiq dan zamihan al-ghari? kah kah kah kah kah kah kah kah kah , mcm lah hang kenal sangat ngn dia kah kah kah kah kah kah kah kah
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 09:23 AM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
bump , barang masih ada lai2 RM120 ajerrr

bump , barang masih ada lai2 RM120 ajerrr
Forum: Religious Talk 20-07-2014, 06:07 AM
Replies: 50
Views: 1,860
Posted By Abdullah
ak kenal sapa yg punya tulisan nih, kwn ak...

ak kenal sapa yg punya tulisan nih, kwn ak wakakkaka . Latar belakang beliau? senang cerita guru beliau merupakan sheikhul hadis . full stop :)
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 05:47 AM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
Nibong Tebal

Nibong Tebal
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 03:52 AM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
size 6 tuan :D

size 6 tuan :D
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 03:02 AM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
bump! rm120 only, pm for details

bump! rm120 only, pm for details
Forum: General Stuffs & Products 20-07-2014, 12:23 AM
Replies: 15
Views: 847
Posted By Abdullah
Kasut PUMA Ferrari - Murah!!

Salam semua rakan2 CG,

Asalnya nak buat surprise kat ayah dan adik bongsu saya untuk raya nie, skali sampai dorang x bper berkenan sebab size dan rupa .

Jadi kat sini saya nak tolak murah2
...
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-06-2014, 02:57 PM
Replies: 176
Views: 8,527
Posted By Abdullah
habislah johor hahahahaha

habislah johor hahahahaha
Forum: General Stuffs & Products 06-06-2014, 11:10 AM
Replies: 1
Views: 156
Posted By Abdullah
lai lai lai bump

lai lai lai bump
Forum: General Stuffs & Products 05-06-2014, 04:49 PM
Replies: 1
Views: 156
Posted By Abdullah
Beg Kaki Alpinestars - RM40 Jerrr

Salam semua,

Beg Kaki Alpinestars
- Material Oxford Nylon
- Water resistant
- Warna hitam

- Boleh buh 4 kotak rokok doonhil hehehe

Harga : RM40 , COD Seberang Perai, Penang
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 10-05-2014, 03:22 PM
Replies: 2,384
Views: 87,846
Posted By Abdullah
tt, tumpang tanya, bper ketepatan lokasi gps ni?...

tt, tumpang tanya, bper ketepatan lokasi gps ni? tq
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-04-2014, 02:03 AM
Replies: 713
Views: 65,824
Posted By Abdullah
murahnya maruah student skang ni ekk? hahahaah

murahnya maruah student skang ni ekk? hahahaah
Forum: General Stuffs & Products 22-03-2014, 08:41 PM
Replies: 135
Views: 4,934
Posted By Abdullah
Adakah minyak hitam lain tidak ada tribology?

Adakah minyak hitam lain tidak ada tribology?
Forum: Other Classifieds 22-03-2014, 03:06 AM
Replies: 523
Views: 13,970
Posted By Abdullah
tumpang tanya , tribologi tu apa yer? ...

tumpang tanya , tribologi tu apa yer?

kedua, apakah yang buatkannya berbeza dengan minyak sintetik?
Forum: General Stuffs & Products 21-03-2014, 02:36 PM
Replies: 135
Views: 4,934
Posted By Abdullah
maaf, tumpang tanya tribologi tu apa ekk?

maaf, tumpang tanya tribologi tu apa ekk?
Forum: General Stuffs & Products 31-01-2014, 01:40 AM
Replies: 116
Views: 8,015
Posted By Abdullah
tt, delta boots to kasut original ka?

tt, delta boots to kasut original ka?
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-12-2013, 04:12 PM
Replies: 49
Views: 4,561
Posted By Abdullah
Sultan johor lagi , memang dah tingall bper kerat...

Sultan johor lagi , memang dah tingall bper kerat jer yg respek kat sultan kekekeke
Forum: Automotive 27-12-2013, 07:24 PM
Replies: 1,749
Views: 148,189
Posted By Abdullah
Nak murah dan terbaik dari jenis mineral pakai...

Nak murah dan terbaik dari jenis mineral pakai Penzoil Long Life Gold RM95 7 Liter atau Caltex Delo Silver 15w-40 RM65 5 Liter (ada dijual di petrol pump) .

Nak yg harga sederhana , terbaik dari...
Forum: Automotive 27-12-2013, 07:13 PM
Replies: 1,749
Views: 148,189
Posted By Abdullah
beli skotak 12 botol terus bro , murah lah bro ,...

beli skotak 12 botol terus bro , murah lah bro , lebih rm2 jer dari castrol power 1 semi :D .

Ak dah 9 botol guna exl , memang puas hati, so far kat jentera fz ak , ak dah guna shell ax3 , ax5 ,...
Showing results 1 to 25 of 348

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:50 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE