Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 10,890
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 12,117
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,461
More...
Showing results 1 to 25 of 462
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 44 seconds ago.
Forum: Networks, Broadbands Today, 10:22 AM
Replies: 25
Views: 221
Posted By sajul
selected area ja ko boh? ke semua area buleh?

selected area ja ko boh? ke semua area buleh?
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 04:47 PM
Replies: 108
Views: 7,009
Posted By sajul
oh yg ni kan duk viral ckp najib kencing ahli...

oh yg ni kan duk viral ckp najib kencing ahli umno ni.. xde telor lagi berani dari yg ada telor..
Forum: Electrics, Electronics, DIY 28-08-2015, 02:31 PM
Replies: 87
Views: 5,511
Posted By sajul
haha..rumah flat 2 bilik ja bos,

haha..rumah flat 2 bilik ja bos,
Forum: Electrics, Electronics, DIY 28-08-2015, 10:45 AM
Replies: 87
Views: 5,511
Posted By sajul
awat murah sgt pakai econ pun still rendah bil...

awat murah sgt pakai econ pun still rendah bil lektrik tu

aku yg tak pakai econ ni pun duk maintain bil letrik 40 -45ringgit tiap2 bulan

apa benda la yg duk makan kuat letrik umah aku ni
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 27-08-2015, 04:14 PM
Replies: 12,630
Views: 414,773
Posted By sajul
perghh..sempoi tol luffy ni..xmo rehat lgsg.. ...

perghh..sempoi tol luffy ni..xmo rehat lgsg..

terus nk lawan nga fujitora plak
Forum: Movies, TV, Music 26-08-2015, 08:27 AM
Replies: 11
Views: 559
Posted By sajul
aku tgk pun mcm kureng compare nga the walking...

aku tgk pun mcm kureng compare nga the walking dead 1st episod ni

ni die spin off buat prequel utk walking dead atau sama timeline cuma berbeza lokasi ja
Forum: Gossip, Celebrities 21-08-2015, 09:37 AM
Replies: 65
Views: 5,627
Posted By sajul
caption tokey xleh blah..hahah..siot ja

caption tokey xleh blah..hahah..siot ja
Forum: Official News, Current Issues 19-08-2015, 03:20 PM
Replies: 29
Views: 1,330
Posted By sajul
anak die tak report plak yg die kena pukul nga...

anak die tak report plak yg die kena pukul nga kawan2 die..dah masuk spital baru member sebelah rumah gitau kena pukul..pelik tol

patut klu dah kena pukul teruk mcm tu..balik rumah terus gitau mak...
Forum: Official News, Current Issues 19-08-2015, 11:25 AM
Replies: 526
Views: 45,697
Posted By sajul
belah2 hulu besut mcm pasir akar, bukit payong,...

belah2 hulu besut mcm pasir akar, bukit payong, felda tenang, batu 13(kerajaan langit), dah ada signal ka tuan?
Forum: Official News, Current Issues 19-08-2015, 09:27 AM
Replies: 1,213
Views: 76,473
Posted By sajul
mcm mana nak buktikan xtau....PDRM sibuk siasat...

mcm mana nak buktikan xtau....PDRM sibuk siasat SPRM, SPRM plak nk siasat PDRM

dah tu NAJIB xde sape nak siasat.. mmg xkan terbuktilah pasal rasuah ka apa

siap leh belanja USD1juta lagi tahun...
Forum: Official News, Current Issues 17-08-2015, 05:00 PM
Replies: 7
Views: 406
Posted By sajul
bini aku dari fmly yg kuat ****, tapi lepas...

bini aku dari fmly yg kuat ****, tapi lepas kawin, aku basuh selalu pasal parti **** ni punya klenton

lastly die pun dah meluat nga parti tu..haha..
Forum: Internet Business Discussion 11-08-2015, 05:02 PM
Replies: 2,786
Views: 185,249
Posted By sajul
brapa skrg rate klu guna maybank?

brapa skrg rate klu guna maybank?
Forum: Official News, Current Issues 11-08-2015, 04:08 PM
Replies: 48
Views: 2,224
Posted By sajul
hahah.. favicon pun still pakai yg original theme...

hahah.. favicon pun still pakai yg original theme tu "Be" :)):))

mmg betul2 dpt durian runtuh ni..company dari mana tah dpt projek juta2 ..dammm tol kroni ni
Forum: Official News, Current Issues 11-08-2015, 03:51 PM
Replies: 48
Views: 2,224
Posted By sajul
http://whois.domaintools.com/realtime.net.my ...

http://whois.domaintools.com/realtime.net.my

try tgk situ domain company real time ni baru register bulan 6 2015..website pun byk link tak function lagi
Forum: Santai, Others 10-08-2015, 11:26 AM
Replies: 99
Views: 5,345
Posted By sajul
daily interview ada sini boh..setiap selasa...

daily interview ada sini boh..setiap selasa hingga khamis

http://i231.photobucket.com/albums/ee235/sajul/osram3.jpg
Forum: Santai, Others 10-08-2015, 10:51 AM
Replies: 99
Views: 5,345
Posted By sajul
ni dapat email minggu lepas..OSRAM penang ...

ni dapat email minggu lepas..OSRAM penang

http://i231.photobucket.com/albums/ee235/sajul/osram1.png

http://i231.photobucket.com/albums/ee235/sajul/osram2.png


p/s: adeh..baru perasan..date...
Forum: Official News, Current Issues 06-08-2015, 01:01 PM
Replies: 134
Views: 6,620
Posted By sajul
Kj ckp sumbangan derma dari penyokong UMNO..baca...

Kj ckp sumbangan derma dari penyokong UMNO..baca kat sinarharian ckp sumbangand ari Timur Tengah

mana satu ni..adoyai..makin parah
Forum: General Stuffs & Products 05-08-2015, 04:00 PM
Replies: 53
Views: 2,587
Posted By sajul
brapa RM ni? kena PM plak nk tau rege

brapa RM ni? kena PM plak nk tau rege
Forum: General Stuffs & Products 04-08-2015, 11:39 AM
Replies: 29
Views: 1,179
Posted By sajul
ni klu turunkan or naikkan cermin ada ganggu...

ni klu turunkan or naikkan cermin ada ganggu benda alah ni tak?
Forum: Official News, Current Issues 04-08-2015, 09:58 AM
Replies: 2,409
Views: 172,124
Posted By sajul
syarikat2 MLM yg kena bawah akta money laundering...

syarikat2 MLM yg kena bawah akta money laundering ..boleh r fight balik..kata 'derma' dari org ramai..haha
Forum: Automotive 24-07-2015, 04:08 PM
Replies: 190
Views: 10,190
Posted By sajul
ya..masih ada balance lagi..sbb terengganu bukan...

ya..masih ada balance lagi..sbb terengganu bukan kuala terengganu..

penang ke jertih ja..jarak dlm 340KM saje
Forum: Gossip, Celebrities 20-07-2015, 10:22 PM
Replies: 52
Views: 4,325
Posted By sajul
giler nk dpt perhatian AA ni

giler nk dpt perhatian AA ni
Forum: Santai, Others 15-07-2015, 10:36 AM
Replies: 85
Views: 3,237
Posted By sajul
ni bukan masalah berkira bro..klu TT tak wujudkan...

ni bukan masalah berkira bro..klu TT tak wujudkan thread ni..aku sendiri pun tak tau benda ni ada khilaf

so dpt tambah ilmu sini walaupun mmg kita akn p solat jumaat tu
Forum: Santai, Others 15-07-2015, 08:50 AM
Replies: 85
Views: 3,237
Posted By sajul
harap TT quote kan jawapan2 yg berserta dalil2 n...

harap TT quote kan jawapan2 yg berserta dalil2 n video2 yg forumer lain jawab dlm ni

sbb 1st impressions aku tgk tajuk ni ckp dlm hati " ala,xkan xtau yg mana wajib and mana sunat kot"

tapi...
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 13-07-2015, 02:03 PM
Replies: 35
Views: 1,859
Posted By sajul
episod 2 dah kuar ..layan ...

episod 2 dah kuar ..layan

http://cartoons8.tv/watch/70826/dragon-ball-super-2015/episode-2
Showing results 1 to 25 of 462

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:30 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE