Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 19,927
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,478
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,058
More...
Showing results 1 to 25 of 477
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: soduku
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Forex Expert Advisors 13-04-2009, 10:53 PM
Replies: 2,111
Views: 82,472
Posted By soduku
ucad dah cut in profit, dan gu tengah lock, ...

ucad dah cut in profit, dan gu tengah lock,
nampak mcm gu nak naik di tf4h..huhu
harap akaun korang semua ok..
Forum: Forex Expert Advisors 13-04-2009, 03:45 PM
Replies: 2,111
Views: 82,472
Posted By soduku
harap2 GU jgn naik mencanak..post sell banyak...

harap2 GU jgn naik mencanak..post sell banyak tapi xbanyak post buy nak cover, huhu teruk juga tu..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 11-04-2009, 08:02 PM
Replies: 157
Views: 6,276
Posted By soduku
muka hitam2..pastu rambut color..hahaha lawak22 ...

muka hitam2..pastu rambut color..hahaha lawak22
pls la wei..negro di US pun xbuat mcm tu lah
org melayu kita nak cuba yg hebat2..malaysia boleh!!
Forum: Loans, Credit Cards 11-04-2009, 07:46 PM
Replies: 1,102
Views: 56,179
Posted By soduku
TT tengok org dok guna "TT" so dia pun guna gak...

TT tengok org dok guna "TT" so dia pun guna gak lah
rupanya dia yg TT sebenarnya hehe
Forum: Forex Expert Advisors 11-04-2009, 06:58 PM
Replies: 2,111
Views: 82,472
Posted By soduku
satu keputusan yg bagus, harap floating ni...

satu keputusan yg bagus, harap floating ni berakhir minggu depan lah..yg floating dari 6hb pun ramaikan?seminggu dah tu..
Forum: Forex Expert Advisors 11-04-2009, 04:25 PM
Replies: 2,111
Views: 82,472
Posted By soduku
huhu kaw2 juga penangan floating kali ni yea.. ...

huhu kaw2 juga penangan floating kali ni yea..
biasa 30% jer kan?ni dah brapa %?
so far ada pernah loss tak bro hulk dari mula2 run ea ni?
Forum: Forex Brokers 11-04-2009, 03:59 PM
Replies: 22,155
Views: 872,189
Posted By soduku
utk yg apply IB masa zaman isi form dulu kira...

utk yg apply IB masa zaman isi form dulu kira sebagai IB/affiliate master? kena apply semua/ dah tak payah?
janji server setiap masa laju..baru best trade
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 11-04-2009, 03:52 PM
Replies: 11
Views: 709
Posted By soduku
saya ada contact tuan tanah di Kuala Pilah n9. ...

saya ada contact tuan tanah di Kuala Pilah n9.
dia nak jual tanah 52 ekar dengan harga RM40k/ekar
kalo ada yg minat bagi tau lah yea..
Forum: Forex Brokers 11-04-2009, 12:24 PM
Replies: 22,155
Views: 872,189
Posted By soduku
wah lama betul CG down.. buntu saya di...

wah lama betul CG down..
buntu saya di buatnya..hari ni baru dapat login..
IKOfx mmg :)paid:)paid
Forum: Loans, Credit Cards 01-04-2009, 06:58 PM
Replies: 19
Views: 2,661
Posted By soduku
ni skim baru ker? nanti bila mohon ada lak...

ni skim baru ker?
nanti bila mohon ada lak diorg cakap kena jalankan projek 6 bulan dulu lah..mcm2 alasan tak nak bagi pinjam huhu..
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 01-04-2009, 12:21 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
salam/selamat pagi semua.. pada semua client...

salam/selamat pagi semua..
pada semua client saya yang mana tak bagi info pada saya lagi..
sila YM saya no akaun, nama penuh dan no akaun maybank utk prosess pembayaran rebet anda semua..TQ
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 31-03-2009, 08:38 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
ini bermakna kami makin ramai sebab tu posting...

ini bermakna kami makin ramai sebab tu posting laju jer
mai lah posting sini juga :):)
:)cgrock:)cgrock
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 31-03-2009, 07:13 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
hehe terangkat wdraw laju sangat hehe lagi...

hehe terangkat wdraw laju sangat hehe
lagi trader suka duit cpt msk akaun..

p/s : lagi 38 post kita akan jadi thread leading kat sini hehe..
kalah pesaing2 lain hehe..
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 31-03-2009, 10:45 AM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
Alhamdulillah tambah lagi rakan baru IKOfx. ...

Alhamdulillah tambah lagi rakan baru IKOfx.
saya doakan trading tuan bertambah baik.
Terima kasih kerana menyokong kami.
Forum: Forex General Discussion 30-03-2009, 06:28 PM
Replies: 150
Views: 11,323
Posted By soduku
xder update pun, apa jadi akaun TT yea..

xder update pun, apa jadi akaun TT yea..
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 29-03-2009, 10:05 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
pada tuan sweezer, erm nak tanya sikit pasal...

pada tuan sweezer,

erm nak tanya sikit pasal welcome bonus.
kalo akaun saya dah depo 100usd pastu dah dapat 20usd welcome bonus, then saya topup depo 900usd, skrg total 1000usd kan?
adakah saya...
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 29-03-2009, 10:02 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
baek punya, buka2 mt4 tgk2 ada rebet haha ...

baek punya, buka2 mt4 tgk2 ada rebet haha
seronok betul rasanya, :)paid
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 29-03-2009, 09:58 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
CG down lah dari semalam tu yg xdapat nak post...

CG down lah dari semalam
tu yg xdapat nak post kat sini huhu..
Forum: CariGold New Members 29-03-2009, 09:42 PM
Replies: 47
Views: 1,451
Posted By soduku
kenapa nama komunis ni TT? sokong komunis ker...

kenapa nama komunis ni TT?
sokong komunis ker haha..
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 28-03-2009, 05:08 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
IB lain just introducer jer.. depo/wdraw YM :...

IB lain just introducer jer..
depo/wdraw YM : fxuniqlo dan ikofxmalay
:)cgrock
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 28-03-2009, 05:02 PM
Replies: 2,165
Views: 84,945
Posted By soduku
yea ada local depo.. tu yang syok wdraw hari2...

yea ada local depo..
tu yang syok wdraw hari2 tanpa caj huhu..
Forum: Ask To Buy Items, Services 28-03-2009, 04:56 PM
Replies: 11
Views: 732
Posted By soduku
ayam australia ni mcm mana rupanya TT? kalo...

ayam australia ni mcm mana rupanya TT?
kalo ayam belanda tau lah..
ni ayam australia 1st time dengar huhu..
Forum: Forex Brokers 28-03-2009, 07:39 AM
Replies: 389
Views: 28,961
Posted By soduku
mininya 0.01lot = 1 sen lah.. dulu saya pun...

mininya 0.01lot = 1 sen lah..
dulu saya pun geng IBFX dengan mobiyus hehe :)paid
Forum: Movies, TV, Music 28-03-2009, 07:30 AM
Replies: 399
Views: 17,655
Posted By soduku
owh bagus2..nak sambung layan ni hehe

owh bagus2..nak sambung layan ni hehe
Forum: Introducing Brokers (IB) / White Label 28-03-2009, 07:06 AM
Replies: 41
Views: 2,653
Posted By soduku
bahaya betul, scam mcm ni pun ada.. apa dia nak...

bahaya betul, scam mcm ni pun ada..
apa dia nak buat dengan salinan IC tu yea?
mungkin dia gunakan utk benda2 tak elok huhu..
Showing results 1 to 25 of 477

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:36 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE