Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,404
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,029
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,541
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:45 AM
Replies: 109
Views: 4,355
Posted By IstiqamahGOLD
Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti...

Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti klimaks.. nak nipu jer kerja nyaaaa.. tak pasal2 terbang duit semata2 join konon nak support member buat program ni....haiiishhh... #:-S
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:43 AM
Replies: 16
Views: 1,462
Posted By IstiqamahGOLD
Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas...

Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas owner ads4buck tu owner fxunited ni? dengar cerita dorang cuma Master IB je buat training.. mana betul ni.. :-?
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:33 AM
Replies: 8
Views: 541
Posted By IstiqamahGOLD
haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.....

haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.. ingon.com tak bawak masuk malaysia ke bro? :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 25-08-2014, 03:34 AM
Replies: 317
Views: 9,229
Posted By IstiqamahGOLD
Sape nak jadi upline aku boleh PM. Nak bukak...

Sape nak jadi upline aku boleh PM.

Nak bukak cawangan baru la plak... MMM Indo dah masalah.. harap Malaysia boleh bertahan macam di Indon :)
Forum: Gold 25-08-2014, 03:31 AM
Replies: 5,968
Views: 485,440
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan......

Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan... good :)
Forum: HYIP 25-08-2014, 03:22 AM
Replies: 6,860
Views: 270,147
Posted By IstiqamahGOLD
Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke?...

Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke? :)
Forum: Forex Brokers 16-08-2014, 06:02 PM
Replies: 2,668
Views: 128,075
Posted By IstiqamahGOLD
Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena...

Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena scam ngan OKT bukak la thread baru.. baru best bincang sana :D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 15-08-2014, 11:15 PM
Replies: 1,697
Views: 136,608
Posted By IstiqamahGOLD
Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM...

Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM me. Nak tau detail. :)
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:30 PM
Replies: 70
Views: 7,013
Posted By IstiqamahGOLD
ha ha ha.. adoi macam2 hal

ha ha ha.. adoi macam2 hal
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:21 PM
Replies: 72
Views: 6,575
Posted By IstiqamahGOLD
Yang penting memang benar lah apa yang dikata.....

Yang penting memang benar lah apa yang dikata.. Malaysia dengan Yahudi ni memang dah sebati.. Company yahudi kontroversi Rothchild tu sebagai penasihat tu... :D
Forum: Forex Brokers 03-08-2014, 02:36 PM
Replies: 80,150
Views: 3,036,585
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool...

Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool sekarang :)
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:44 PM
Replies: 535
Views: 40,161
Posted By IstiqamahGOLD
HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan...

HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam...
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:42 PM
Replies: 535
Views: 40,161
Posted By IstiqamahGOLD
Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens...

Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam langit dan bumi... ...
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 282
Views: 20,886
Posted By IstiqamahGOLD
dah kenapa tiba2 delete? :))

dah kenapa tiba2 delete? :))
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 237
Views: 22,652
Posted By IstiqamahGOLD
Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so...

Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so tak perlu lagi jadi orang tengah antara bank and client :))
Forum: HYIP 10-05-2014, 04:58 PM
Replies: 6,860
Views: 270,147
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih...

Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih bertahan.. Tahniah diucapkan kepada Dato Amin & team.. Saya yakin jika niat yang baik pasti menghasilkan sesuatu yang baik.. insyallah..

Waktu sekarang...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 10-05-2014, 04:53 PM
Replies: 47,341
Views: 1,536,881
Posted By IstiqamahGOLD
Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6...

Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6 bulan pertama) beronok-ronok semua leader2 buat duit.. apa kabar semua leader? Masih buat promote program2 investment lain atau dah beralih arah......
Forum: Forex General Discussion 25-01-2014, 06:02 PM
Replies: 20
Views: 1,148
Posted By IstiqamahGOLD
Trading balance ni memang famous kat INDON......

Trading balance ni memang famous kat INDON... dorang memang suka trade cara ni.. dorang memang gila.. depo minimum usd10k.. ada tu depo sampai juta2 usd dalam 1 akaun.. sebab dorang main broker...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-01-2014, 05:58 PM
Replies: 252
Views: 12,632
Posted By IstiqamahGOLD
Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau...

Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau orang lain pakai "allah" tu.. apa ada pada nama... semua ni politik jer lebeyyy.. pirrahh.. majlis fatwa pun sama gak.. ngok...
Forum: Gold 30-08-2013, 06:32 PM
Replies: 5,968
Views: 485,440
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu...

Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu lepas bullish gold.. it's time untuk memburu beruang pulak :
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 22-06-2013, 01:43 AM
Replies: 15
Views: 1,341
Posted By IstiqamahGOLD
Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang...

Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang yang meningkatkan ganguan seksual.. Bukan nak elak. :))
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 13-06-2013, 02:17 AM
Replies: 47,341
Views: 1,536,881
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa...

Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa terpanggil untuk post sepatah dua kata. Aku tengok apa yang Pakmil dan beberapa orang yang masih ada disini cuba buat bukan promote untuk komisyen.. berapa...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 08-06-2013, 05:03 PM
Replies: 47,341
Views: 1,536,881
Posted By IstiqamahGOLD
HAHAHA, woi mamat tak sedar diri.. ko ni...

HAHAHA,

woi mamat tak sedar diri.. ko ni harap mulut je macam longkang nak tunjuk lagak hero kat sini.. tapi daftar pakai USERNAME baru baling batu sembunyi tangan :(scam:(scam

Aku tengok ko ni...
Forum: Internet Payment Processors 25-05-2013, 12:03 PM
Replies: 947
Views: 52,290
Posted By IstiqamahGOLD
Tamatlah riwayat LR. Selalu kalau founder...

Tamatlah riwayat LR.

Selalu kalau founder "e-curreny" dah kena tangkap takde harapan lagi. Melainkan LR punya management dah cukup strong untuk stand alone tanpa founder.

Sejarah banyak dah...
Forum: Forex General Discussion 09-05-2013, 02:51 PM
Replies: 9,818
Views: 527,494
Posted By IstiqamahGOLD
Thumbs up Penerangan HUKUM FOREX dari Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani

http://www.youtube.com/watch?v=On0OdWezfNU


:)cgrock:)cgrock
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:09 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE