Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,523
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,674
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,226
More...
Showing results 1 to 25 of 461
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 10 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-12-2014, 01:23 PM
Replies: 194
Views: 12,934
Posted By nwa
ki.mak punya player malaysia....main macam taik...

ki.mak punya player malaysia....main macam taik fan vietnam yang kena bantai....woi hooligan,g la bantai player msia yg main cam haram tu
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 08-12-2014, 01:08 PM
Replies: 6,821
Views: 273,931
Posted By nwa
yang patut kena belasah bukan penyokong vietnam...

yang patut kena belasah bukan penyokong vietnam tu...tapi drang patut belasah player malaysia....
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 02-12-2014, 11:16 AM
Replies: 266
Views: 6,251
Posted By nwa
ni ori ke? Xiaomi redmi note boleh pakai tak ni?

ni ori ke?
Xiaomi redmi note boleh pakai tak ni?
Forum: General Stuffs & Products 29-11-2014, 12:26 PM
Replies: 67
Views: 1,561
Posted By nwa
dah berapa hari sembuh bro?anak aku ada ecxema...

dah berapa hari sembuh bro?anak aku ada ecxema ni...doktor pakar cakap memang sampai tua ada....cuma kita boleh manage la cane...

tapi bila TT ckp boleh sembuh ni,bia betul?kalo baru seminggu dua...
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2014, 12:23 PM
Replies: 63
Views: 1,949
Posted By nwa
puas dah aku baca takde pun cakap turun 3...

puas dah aku baca

takde pun cakap turun 3 sen?

TT scam ke :(scam
Forum: Loans, Credit Cards 27-11-2014, 04:30 PM
Replies: 1,828
Views: 69,734
Posted By nwa
nak swastaaaaaa

nak swastaaaaaa
Forum: Loans, Credit Cards 27-11-2014, 09:06 AM
Replies: 2,319
Views: 164,833
Posted By nwa
bro reply kosong je ni#:-S

bro reply kosong je ni#:-S
Forum: Loans, Credit Cards 26-11-2014, 01:16 PM
Replies: 2,319
Views: 164,833
Posted By nwa
Cek pm boss

Cek pm boss
Forum: Santai, Others 26-11-2014, 09:15 AM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
perghh aku baru buat piping baru semalam...cara...

perghh aku baru buat piping baru semalam...cara ko cakap ni bro sebijik cara budak sabah tu buat semalam...memang dia pasang sink trap....

btw aku kena rm300 je...siap tebuk sume

aku malas nak...
Forum: Santai, Others 25-11-2014, 12:29 AM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
Banyak gilerrrr cadangan korang ni...tadi aku g...

Banyak gilerrrr cadangan korang ni...tadi aku g kedai nak beli soda bikarbonat ngan cuka...aney tu gelakkan aku bila aku cakap nak buat menda nu...dia cakap kompem x berkesan..dia suh guna asid...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:16 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
kakakak...tu la aku pelik boleh plak ada pasal...

kakakak...tu la aku pelik boleh plak ada pasal labour la glo la.....:eek:
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:03 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
yup...yg tu piping overflow dari tingkat atas...

yup...yg tu piping overflow dari tingkat atas bro....yang tu pun nak bukak bagi lurus...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:02 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
pandan perdana...wasep aku 0126350064 btw ko...

pandan perdana...wasep aku 0126350064

btw ko penah buat tak sebelum ni?hehe
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:00 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
area pandan perdana...wasep aku 0126350064...kalo...

area pandan perdana...wasep aku 0126350064...kalo nak buat make sure jadi n tahan lama n aku confiden tengok...:D
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 04:58 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
Bukan taknak buat bro...tapi aku malas...n aku ni...

Bukan taknak buat bro...tapi aku malas...n aku ni cepat putus asa,kalo benda tu take time nak jadi memang aku malas...hehe....cuba ko datang umah aku buatkan eksperimen ko tu bro...kalo jadi aku...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 04:29 PM
Replies: 71
Views: 2,439
Posted By nwa
Singki sumbat - Berapa harga piping baru kalau macam ni?

Salam

rumah aku singki tersumbat.Memang dah jenuh dah siram itu ini,air panas la,asid la ape la,dah panggil plumber kecil2an jolok2 pun tak kua gak lemak tu....so tadi dah panggil plumbing...
Forum: Loans, Credit Cards 24-11-2014, 10:26 AM
Replies: 2,319
Views: 164,833
Posted By nwa
dh pm broooo...tolong cek...emel tak balas

dh pm broooo...tolong cek...emel tak balas
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 04:13 PM
Replies: 3
Views: 127
Posted By nwa
bummmmpppppp

bummmmpppppp
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:22 AM
Replies: 3
Views: 127
Posted By nwa
tak sure la bro...tak penah main game pakai tab...

tak sure la bro...tak penah main game pakai tab ni:D
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 11:06 AM
Replies: 17
Views: 373
Posted By nwa
rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada...

rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada aku update kat depan:)cgrock
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:04 AM
Replies: 3
Views: 127
Posted By nwa
Ainol Numy VEGAS Tablet 3g internet/call/sms RM150

Salam

Nak jual Tablet Ainol AX2 Vegas.Beli pada 7/9/2014 aritu dengan bro safariatech.Tapi anak aku tak nak plak main tab ni,nak main hp aku jugak.Maybe tangan dia kecik sangat:eek:
Tablet ni...
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:45 AM
Replies: 17
Views: 373
Posted By nwa
Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini...

Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini yer
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:03 AM
Replies: 17
Views: 373
Posted By nwa
dah anto pic tapi xsampai lagi

dah anto pic tapi xsampai lagi
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:02 AM
Replies: 17
Views: 373
Posted By nwa
22/11/14 - 4/1/2015:d

22/11/14 - 4/1/2015:d
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:01 AM
Replies: 17
Views: 373
Posted By nwa
org dewasa pun boleh teman :D

org dewasa pun boleh teman :D
Showing results 1 to 25 of 461

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:00 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE