Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,627
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,818
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,588
More...
Showing results 1 to 25 of 422
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: Viper
The search index was updated 12 minutes ago.
Forum: Stocks General Discussion 10-07-2014, 03:37 PM
Replies: 4,105
Views: 412,246
Posted By Viper
Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur ...

Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur

Try Heng Huat ..pulak
Forum: Services Offered 20-05-2014, 08:22 PM
Replies: 6,139
Views: 326,892
Posted By Viper
Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat...

Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat rugi duit saja
Forum: Movies, TV, Music 19-05-2014, 08:17 AM
Replies: 45
Views: 5,423
Posted By Viper
Tq Bro..good info & sharing.. Saya dah setup...

Tq Bro..good info & sharing..
Saya dah setup smlm...
Cuma nak tau bagaimana nak lajukan torrent...bro guna VPN tak??
Forum: Forex Signals 10-04-2014, 08:55 PM
Replies: 29
Views: 1,980
Posted By Viper
Jom buy GU ..

Jom buy GU ..
Forum: Stock Counters 26-03-2014, 01:15 PM
Replies: 167
Views: 13,147
Posted By Viper
MAS aku tunggu buy kat 0.15

MAS aku tunggu buy kat 0.15
Forum: Services Offered 19-03-2014, 11:54 AM
Replies: 4,246
Views: 108,116
Posted By Viper
Salam Tuan.. Dah submit form utk Streamyx...

Salam Tuan..

Dah submit form utk Streamyx 4mbps..proceed cepat yerr..

Tq
Forum: Services Offered 06-02-2014, 04:28 PM
Replies: 125
Views: 23,924
Posted By Viper
Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share...

Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share azizy73@gmail.com
Forum: General Stuffs & Products 24-11-2013, 02:46 PM
Replies: 676
Views: 20,883
Posted By Viper
Berani korang yerr... Bawah Akta Bahan...

Berani korang yerr...

Bawah Akta Bahan Kakisan,Letupan Dan senjata merbahaya 1958.. di bawah seksyen 2 dan 12 di letakkan dalam senjata berjadual..

Kalau kena tangkap ....Lazim ditangkap tak...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 10-11-2013, 12:15 PM
Replies: 57
Views: 5,042
Posted By Viper
Aku ada pengalaman juga dengan pelesit merah ni...

Aku ada pengalaman juga dengan pelesit merah ni masuk dalam rumah...alhamdulillah dengan jurus jerr ...hilang terus pelesit ni..hanya yang pernah mengalami jer tahu camna keadaan makhluk syaitan ni.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 01-09-2013, 11:11 AM
Replies: 26
Views: 780
Posted By Viper
Best ni...boleh try template free dulu

Best ni...boleh try template free dulu
Forum: News, Current Issues, Rumours 31-08-2013, 06:06 PM
Replies: 111
Views: 7,702
Posted By Viper
Semakin benci aku tengok jebon2 ni....

Semakin benci aku tengok jebon2 ni....
Forum: Santai, Others 30-07-2013, 01:14 PM
Replies: 187
Views: 11,853
Posted By Viper
aku dah 2 phone beli kat dia..satu note1 pastu...

aku dah 2 phone beli kat dia..satu note1 pastu note2...kalau beli online ..sehari jer dah sampai...kalau pi kedai dia puhh ramai mcm kat klinik pulak..trusted seller...phone murah
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 29-07-2013, 03:58 PM
Replies: 31
Views: 3,480
Posted By Viper
macam sawan jer..

macam sawan jer..
Forum: PC Softwares, Applications 29-07-2013, 03:27 PM
Replies: 5
Views: 767
Posted By Viper
Aku pun kena problem camni kat office...ada tak...

Aku pun kena problem camni kat office...ada tak software yang boleh scan LAN nak tengok pc mana yang dok menoron bandwith kaw2 ni..
Forum: Santai, Others 11-06-2013, 11:46 AM
Replies: 99
Views: 17,856
Posted By Viper
kalau bayar downpayment 10k monthly berapa yer??

kalau bayar downpayment 10k monthly berapa yer??
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-05-2013, 09:33 AM
Replies: 100
Views: 5,377
Posted By Viper
Kan dah kena...pasal tu masa tangkapan dibuat...

Kan dah kena...pasal tu masa tangkapan dibuat serah diri cara baik takda sapa yng cedera..ni melawan...

Pi baca Seksyen 15. Cara Menangkap dalam Kanun Acara Jenayah
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 12-05-2013, 09:17 AM
Replies: 31
Views: 3,046
Posted By Viper
Klik spanar kat atas tu..bro

Klik spanar kat atas tu..bro
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 11-05-2013, 04:24 PM
Replies: 337
Views: 15,791
Posted By Viper
PM saya tuan

PM saya tuan
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 10-05-2013, 03:55 PM
Replies: 451
Views: 32,446
Posted By Viper
Aku dah deal ngan TT...next week ambik....:)

Aku dah deal ngan TT...next week ambik....:)
Forum: Electrics, Electronics, DIY 09-05-2013, 03:21 PM
Replies: 184
Views: 16,160
Posted By Viper
Yup bro...dah renewcon jan 2013...kalau safe...

Yup bro...dah renewcon jan 2013...kalau safe nanti update lagi..Tq
Forum: Electrics, Electronics, DIY 09-05-2013, 10:56 AM
Replies: 184
Views: 16,160
Posted By Viper
Firmware bulan Mei 2012 mcm ada problem selalu...

Firmware bulan Mei 2012 mcm ada problem selalu scramble..jadi aku update ke bulan Nov 2012 baru ok...tengok camna boleh bertahan tak....
Forum: Electrics, Electronics, DIY 08-05-2013, 08:40 AM
Replies: 184
Views: 16,160
Posted By Viper
Ok settle dah problem...smlm openbox dah back to...

Ok settle dah problem...smlm openbox dah back to normal setelah bertungkus lumus... thanks kepada yng sharing file2 kat sini...Openbox ni gambar lagi cantik dari Skybox F5..
Forum: Electrics, Electronics, DIY 07-05-2013, 09:19 PM
Replies: 184
Views: 16,160
Posted By Viper
Boleh share tak nak susun channel...habis...

Boleh share tak nak susun channel...habis berselerak pulak...
Forum: Electrics, Electronics, DIY 07-05-2013, 08:11 PM
Replies: 184
Views: 16,160
Posted By Viper
Hari ni godek2 hidup pulak opnbox s4 ni...tapi...

Hari ni godek2 hidup pulak opnbox s4 ni...tapi aku tersilap pi klik factory reset ..habis semua ...nak mintak tolong apa yng perlu dibuat untuk setup semula...
Forum: Vehicles Sale/Rent 19-03-2013, 06:59 PM
Replies: 11
Views: 591
Posted By Viper
Jangan kontoi ngan Kastam dah

Jangan kontoi ngan Kastam dah
Showing results 1 to 25 of 422

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:42 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE