Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 7,553
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 9,811
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 34,104
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: zmtuah
The search index was updated 12 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Today, 05:35 PM
Replies: 38
Views: 1,178
Posted By zmtuah
Boleh masuk master chef ni

Boleh masuk master chef ni
Forum: Services Offered Today, 05:15 PM
Replies: 6
Views: 86
Posted By zmtuah
Xpernah mancing tgh laut ni... Agak2 muntah...

Xpernah mancing tgh laut ni... Agak2 muntah lembik tak?
Forum: Bank, ATM, Internet Banking Today, 05:14 PM
Replies: 151
Views: 15,148
Posted By zmtuah
Adakah tuan buat transaction sebulan mencecah...

Adakah tuan buat transaction sebulan mencecah 600kali?:o
Forum: Bank, ATM, Internet Banking Today, 04:30 PM
Replies: 151
Views: 15,148
Posted By zmtuah
Boleh pakai maybank2u?:-? Kejap aku tgk bos...

Boleh pakai maybank2u?:-?
Kejap aku tgk bos...
Forum: Bank, ATM, Internet Banking Today, 10:30 AM
Replies: 151
Views: 15,148
Posted By zmtuah
Personal current xkena beku ke? Kejap lg aku gi...

Personal current xkena beku ke? Kejap lg aku gi buka yer bos
Forum: Official News, Current Issues Today, 08:58 AM
Replies: 83
Views: 3,443
Posted By zmtuah
awl ni tak laku lagi..nk dekat raya baru laku

awl ni tak laku lagi..nk dekat raya baru laku
Forum: Bank, ATM, Internet Banking Today, 02:03 AM
Replies: 151
Views: 15,148
Posted By zmtuah
Nak buka current kena pakai introducer

Nak buka current kena pakai introducer
Forum: Info, Debate Yesterday, 08:59 PM
Replies: 31
Views: 1,069
Posted By zmtuah
apa kata guna minyak buraq je...atau ngv je

apa kata guna minyak buraq je...atau ngv je
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 03:40 PM
Replies: 25
Views: 1,764
Posted By zmtuah
Lepas ni boleh minta turunkan harga minyak plak...

Lepas ni boleh minta turunkan harga minyak plak atau hapuskan gst... Kalau tidak sila lapor polis
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 02:09 AM
Replies: 268
Views: 11,959
Posted By zmtuah
Nak di boikot stesen minyak macam xpatut plak

Nak di boikot stesen minyak macam xpatut plak
Forum: Ask To Buy Items, Services Yesterday, 12:19 AM
Replies: 63
Views: 1,662
Posted By zmtuah
Nak jual ke tidak ni?aku nak beli gak ni tt

Nak jual ke tidak ni?aku nak beli gak ni tt
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 10:58 PM
Replies: 268
Views: 11,959
Posted By zmtuah
dia naik dah....Nampak cam nak naik sebulan...

dia naik dah....Nampak cam nak naik sebulan skali...mungkin sampaai rm4/liter
Forum: Forex Analysis 30-06-2015, 10:55 PM
Replies: 2
Views: 100
Posted By zmtuah
yeha,duk depan skali

yeha,duk depan skali
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 09:56 PM
Replies: 79
Views: 5,091
Posted By zmtuah
dah takut dah bro...aada kebaikan juga crita ni...

dah takut dah bro...aada kebaikan juga crita ni kat aku..mak aku selalu duk berleter jgn minum air gas,tapi aku buat tak tau:D
Forum: Movies, TV, Music 30-06-2015, 09:55 PM
Replies: 47
Views: 2,054
Posted By zmtuah
movie dragon ball

movie dragon ball
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 06:48 PM
Replies: 86
Views: 5,679
Posted By zmtuah
Lawan, tgk sapa menang

Lawan, tgk sapa menang
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 06:43 PM
Replies: 268
Views: 11,959
Posted By zmtuah
Confirm malam ni naik lagi... Hadiah hari raya

Confirm malam ni naik lagi... Hadiah hari raya
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 06:40 PM
Replies: 79
Views: 5,091
Posted By zmtuah
Asal aku nak beli air gas je, teringat cerita...

Asal aku nak beli air gas je, teringat cerita ni.. Xjadi nak beli.. Takut kena penyakit gak
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 03:25 PM
Replies: 61
Views: 3,602
Posted By zmtuah
Tgk ramai plak org berbelanja raya ni.. Najib...

Tgk ramai plak org berbelanja raya ni.. Najib kata rakyat ok ja
Forum: Santai, Others 30-06-2015, 01:04 PM
Replies: 34
Views: 1,649
Posted By zmtuah
Cer letak kertas gam lalat...

Cer letak kertas gam lalat...
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 07:49 AM
Replies: 37
Views: 2,951
Posted By zmtuah
nasib baik tak jumpa lagi kat org jahat

nasib baik tak jumpa lagi kat org jahat
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 07:46 AM
Replies: 39
Views: 2,729
Posted By zmtuah
mungkin polis tu ada sejarah ngan pisang

mungkin polis tu ada sejarah ngan pisang
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 01:09 AM
Replies: 83
Views: 5,690
Posted By zmtuah
Silap pilih hotel buka posa...

Silap pilih hotel buka posa...
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 01:02 AM
Replies: 73
Views: 7,642
Posted By zmtuah
Lelama malaysia pun boleh jadi camni.. Abih semua...

Lelama malaysia pun boleh jadi camni.. Abih semua org kena buang kerja
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2015, 01:00 AM
Replies: 4
Views: 585
Posted By zmtuah
Bahayanya.. Xboleh percaya kat sapa pun

Bahayanya.. Xboleh percaya kat sapa pun
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:52 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE