Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 18,806
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 18,248
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 52,393
More...
Showing results 1 to 25 of 450
Search took 0.19 seconds.
Search: Posts Made By: ss_izal
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Automotive 05-06-2016, 12:05 AM
Replies: 177
Views: 33,153
Posted By ss_izal
sparepart tu berapa harganya tu?

sparepart tu berapa harganya tu?
Forum: Services Offered 04-06-2016, 10:53 PM
Replies: 2,203
Views: 91,811
Posted By ss_izal
kemungkinan besar emmc problem, redmi note...

kemungkinan besar emmc problem,

redmi note 3g
twrp recovery
stuck di mi logo
twrp kata no OS
flashtool failed
install di twrp failed

e:unable to mount /cache
Forum: Electrics, Electronics, DIY 04-06-2016, 10:37 PM
Replies: 103
Views: 7,354
Posted By ss_izal
terasa nak beli pulak kalau macam ni lagunya, ada...

terasa nak beli pulak kalau macam ni lagunya, ada smart ker tv dia?
Forum: Automotive 04-06-2016, 10:26 PM
Replies: 177
Views: 33,153
Posted By ss_izal
nak tanya segala kos untuk satria neo berapa ye?...

nak tanya segala kos untuk satria neo berapa ye? dah sampai time dah, dah bunyik2 dah, aku yang tak perasan.

Mohon tanya total cost terlibat

*maafkan hamba gali balik thread lama
Forum: Gossip, Celebrities 29-04-2016, 11:21 PM
Replies: 277
Views: 28,104
Posted By ss_izal
Apa citer dia sekarang ye. Dimana dia dj ler ni?

Apa citer dia sekarang ye. Dimana dia dj ler ni?
Forum: General Stuff & Products 15-03-2016, 04:17 PM
Replies: 2,296
Views: 138,455
Posted By ss_izal
x aktif dah ke?

x aktif dah ke?
Forum: General Stuff & Products 03-10-2014, 04:04 PM
Replies: 31
Views: 1,398
Posted By ss_izal
boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul...

boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul betul hancur. tuan guna bagaimana?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 03-10-2014, 04:03 PM
Replies: 471
Views: 47,052
Posted By ss_izal
aku rasa give up gak nak guna hp ni actually....

aku rasa give up gak nak guna hp ni actually. tapi spec wise berbaloi, cuma tenet ni kata sampai 21mpbs, tapi hampeh je.

aku tak usik phone pun, ada gak pergerakan, macam ada hantu. - ni isu lain
Forum: General Stuff & Products 02-10-2014, 02:06 PM
Replies: 31
Views: 1,398
Posted By ss_izal
saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?

saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-10-2014, 01:46 PM
Replies: 471
Views: 47,052
Posted By ss_izal
korang, aku pakai note ni, aku - guna digi sim...

korang, aku pakai note ni,
aku - guna digi sim ,redmi note
kawan-digi sim , asus zen6
lokasi-rumah aku
problem- zen 6 loading page tenet laju bawah 5saat , note loading page tenet slow 2 minit
...
Forum: Vehicles Sale/Rent 02-10-2014, 01:27 PM
Replies: 569
Views: 44,092
Posted By ss_izal
setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah,...

setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah, nun di tepi laut, nun di meow mewo kuching, xde ke
Forum: Debate & Mature Discussion 28-07-2014, 02:06 PM
Replies: 350
Views: 25,729
Posted By ss_izal
starbuck tealeaf

starbuck tealeaf
Forum: Services Offered 16-07-2014, 06:11 PM
Replies: 85
Views: 6,969
Posted By ss_izal
custom made x guna kain sedia ada harga lain?

custom made x guna kain sedia ada harga lain?
Forum: Services Offered 16-07-2014, 05:59 PM
Replies: 85
Views: 6,969
Posted By ss_izal
yg illustration baju yg pertama tu, gambar real...

yg illustration baju yg pertama tu, gambar real dia yang mana satu? normal kain f1 panas, panas tak ni?
Forum: Santai, Others 13-07-2014, 11:21 AM
Replies: 191
Views: 10,492
Posted By ss_izal
Yg mana biasanya dibeli 434 ni

Yg mana biasanya dibeli 434 ni
Forum: General Stuff & Products 12-07-2014, 03:20 PM
Replies: 814
Views: 34,340
Posted By ss_izal
Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, ...

Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, mahal lg postagr dlm sabah ya?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-07-2014, 01:12 AM
Replies: 2,261
Views: 174,373
Posted By ss_izal
Bro nokia e7 ada x?

Bro nokia e7 ada x?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 05-07-2014, 10:57 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 106,485
Posted By ss_izal
korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg...

korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg tak best tu, aspek yg paling kena tengok
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-07-2014, 11:17 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 106,485
Posted By ss_izal
beli dari directd or satu gadget apa depa bagi?...

beli dari directd or satu gadget apa depa bagi? ada earphone tak set diorang ni?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-07-2014, 09:38 AM
Replies: 1,028
Views: 107,860
Posted By ss_izal
yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke

yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 01-07-2014, 01:12 PM
Replies: 1,028
Views: 107,860
Posted By ss_izal
macam mana nak membeli?

macam mana nak membeli?
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2014, 01:21 AM
Replies: 51
Views: 3,973
Posted By ss_izal
agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila...

agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila dah budak ni surrender , berapa ramai yg datang nak belasah?
Forum: Official News, Current Issues 28-05-2014, 07:08 AM
Replies: 112
Views: 3,390
Posted By ss_izal
Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu?...

Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu? Itulah dia pengkeranian. Cerita dia bulan semata-mata netbook, kan dia berterima kasih bg tu. Dan bukan juga samada diorang xnak buat apa disuruh. Tp...
Forum: TV & Multimedia (Android Box, Decoder, Smart TV, IPTV, Satellite) 24-05-2014, 04:48 PM
Replies: 532
Views: 85,629
Posted By ss_izal
Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq

Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 16-04-2014, 08:18 AM
Replies: 18
Views: 1,462
Posted By ss_izal
Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp...

Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp bro.. Sensor lebih sikit no org yg berurusan ngan hang, tak cukup satu je bro.
Showing results 1 to 25 of 450

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:55 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE