Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,714
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,384
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,560
More...
Showing results 1 to 25 of 203
Search took 0.16 seconds.
Search: Posts Made By: itikjuah
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Stocks General Discussion 04-07-2012, 09:22 PM
Replies: 26
Views: 12,122
Posted By itikjuah
saya ada satu lot. tapi 0 pasal saham.

saya ada satu lot. tapi 0 pasal saham.
Forum: Stocks General Discussion 04-07-2012, 09:09 PM
Replies: 12
Views: 3,791
Posted By itikjuah
saya ada dapat 1 lot. tapi duit tak dak. cam na...

saya ada dapat 1 lot. tapi duit tak dak. cam na nak buat??
lagipun kena reply sebelum 9 julai.
Forum: Vehicles Sale/Rent 26-08-2011, 01:02 AM
Replies: 12
Views: 1,619
Posted By itikjuah
huhuhu dapat membantu. yang dia kata 8% PA on...

huhuhu dapat membantu. yang dia kata 8% PA on daily basis untuk lambat bayaq tu cam na plak kira nya. dulu tak skolah. he he he he:eek::eek::eek::eek:
Forum: Vehicles Sale/Rent 26-08-2011, 12:27 AM
Replies: 12
Views: 1,619
Posted By itikjuah
down payment 3000 harga 27000

down payment 3000
harga 27000
Forum: Vehicles Sale/Rent 25-08-2011, 12:59 PM
Replies: 12
Views: 1,619
Posted By itikjuah
bump... isk tak dak orang kaa? atau dah ada...

bump... isk tak dak orang kaa? atau dah ada thread cam nie?
Forum: Vehicles Sale/Rent 24-08-2011, 10:45 PM
Replies: 12
Views: 1,619
Posted By itikjuah
up for the answer.

up for the answer.
Forum: Vehicles Sale/Rent 24-08-2011, 09:50 PM
Replies: 12
Views: 1,619
Posted By itikjuah
Formula Pengiraan Hire n Purchase

Salam to all cgrian.
Sesapa bole tolong provide tak formula pengiraan jual dan beli kereta.
kalau bulan2 bayar rm325 selama tujuh tahun, cam na kita nak tau interest dia brapa?
then kalau lewat...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-03-2011, 08:02 PM
Replies: 5
Views: 308
Posted By itikjuah
cam kes kat penang ari tuh. dia nak fight case...

cam kes kat penang ari tuh. dia nak fight case mengatakan beg tu bukan kepunyaan dia
Forum: Forex Brokers 27-07-2010, 01:14 PM
Replies: 82,450
Views: 3,141,132
Posted By itikjuah
salam, ada kat sini bole tolong tak cam na saya...

salam, ada kat sini bole tolong tak cam na saya nak withdraw kluaq duit dari dalam partner cabinet. ada laa dalam 50usd cam tu.
Forum: Forex Brokers 01-07-2010, 02:47 PM
Replies: 82,450
Views: 3,141,132
Posted By itikjuah
sapa broker insta yang onle skrg? aku nak depo...

sapa broker insta yang onle skrg? aku nak depo nihh
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 07:33 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
bump skit untuk pagi punya respons

bump skit untuk pagi punya respons
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 03:05 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
aku punya keta tak pakai guarantor, owner dah...

aku punya keta tak pakai guarantor, owner dah jumpa and aku dah cakap nak kensel. tp tatau cam na cara dan akibat yang akan aku kena nanti
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:35 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
dia cakap memang nak bayar, tapi aku tak sedap...

dia cakap memang nak bayar, tapi aku tak sedap laa orang pakai nama aku. bank nampak aku pakai 2 bijik keta, wal hal satu, then bila aku nak bli rumah/loan lain lepas kaa ngan gaji aku?

~X(~X(~X(
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:26 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
adusss.... biaq btui. kalau kena blacklist, ngan...

adusss.... biaq btui. kalau kena blacklist, ngan bank tu saja ka? takkan sampai naik court? tdoq tak lena aku malam nie. sebeban beban masalah dok mai nihh
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:20 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
ya laa. dah kata jd guarantor. tu yang tgh kusut...

ya laa. dah kata jd guarantor. tu yang tgh kusut nihhh.
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:17 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
bukan kata tak leh. skrg aku ada keta dah. n ada...

bukan kata tak leh. skrg aku ada keta dah. n ada laa skit utang credit card. yang aku nak kensel sebab aku nak buat loan personal, tapi dalam masa yang sama aku tertipu oleh sales man yang kononnya...
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:13 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
nie cerita nak tolong orang kononnya jadi...

nie cerita nak tolong orang kononnya jadi gurantor, tapi salesman tu tukaq aku jadi peminjam bukan guarantor. dan masa aku p sign tu, orang bank pun tak cakap apa. kelmarin bank fon kata aku kena...
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 02:02 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
harap2 ada orang dapat membantu. aku tertipu...

harap2 ada orang dapat membantu. aku tertipu nihh!!!
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 01:54 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
tu laa. sangat bermasalah. bole ka nak buat cam...

tu laa. sangat bermasalah. bole ka nak buat cam tu?
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 01:50 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
sebab emergency, nak apply personal loan untuk...

sebab emergency, nak apply personal loan untuk kegunaan yang teramat penting
Forum: Vehicles Sale/Rent 05-03-2010, 01:40 AM
Replies: 47
Views: 2,516
Posted By itikjuah
Blom Start Bayar Tapi Nak Kensel

Salam para2 otai juai keta.
Harap2 boleh bagi jalan cam na nak kensel loan keta yang akan start bayar bulan 4 nie.

Keta gen2 1.6l at. loan 29k.

andai kata nak kensel bole ka?
ada penalti ka...
Forum: Forex General Discussion 03-02-2010, 02:24 PM
Replies: 1,161
Views: 57,721
Posted By itikjuah
Angry itu yang aku konpius. walhal hedging yang bagi...

itu yang aku konpius. walhal hedging yang bagi lingkup ekonomi.
Forum: Forex General Discussion 24-01-2010, 01:15 AM
Replies: 20
Views: 2,351
Posted By itikjuah
Broker mana leh buat cam tu kalau kita ada salam...

Broker mana leh buat cam tu kalau kita ada salam 1k USD???
Forum: Services Offered 08-01-2010, 11:19 PM
Replies: 287
Views: 20,929
Posted By itikjuah
baru register untuk buat duit pakai afd

baru register untuk buat duit pakai afd
Forum: Services Offered 08-01-2010, 10:54 PM
Replies: 287
Views: 20,929
Posted By itikjuah
memang power, mmg patut, dan...

memang power, mmg patut, dan sepatutnya:)cgrock:)paid:)paid:)paid
Showing results 1 to 25 of 203

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:07 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE