Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,661
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,635
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,736
More...
Showing results 1 to 25 of 367
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: xgang
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Santai, Others 29-12-2014, 11:46 PM
Replies: 111
Views: 12,264
Posted By xgang
Ko tak payah nak ngaku ko percaya bulat2 pun...

Ko tak payah nak ngaku ko percaya bulat2 pun orang dah tahu yang memang ko percaya bulat2.

Kalau tak ko takkan type statement b@ngang ko sebelum ni. :)paid:eek:
Forum: Religious Talk 29-12-2014, 11:43 PM
Replies: 113
Views: 12,067
Posted By xgang
insaf insaf

insaf insaf
Forum: Santai, Others 29-12-2014, 11:39 PM
Replies: 111
Views: 12,264
Posted By xgang
Dah kalau namanya ahli politik tak payah tanyalah...

Dah kalau namanya ahli politik tak payah tanyalah diorang ni ikhlas ke tidak. :)):))

Ada satu ahli politik tu hantar bantuan 2 troli je tapi publisitinya mengalahkan orang lain. :)):))
Forum: Santai, Others 29-12-2014, 11:01 PM
Replies: 111
Views: 12,264
Posted By xgang
huhuhu.. Ko nak percaya cakap portal berita...

huhuhu.. Ko nak percaya cakap portal berita zionist tu ke ko nak percaya benda yang ditulis direct oleh empunya kampit beras? :)):))

Yang portal zionist tu dapat berita dari mana kalau bukan dari...
Forum: Santai, Others 29-12-2014, 08:38 PM
Replies: 111
Views: 12,264
Posted By xgang
Brader, aku nasihatkan sebelum ko suka2 nak...

Brader, aku nasihatkan sebelum ko suka2 nak memb@ng@ngkan orang, baik ko nilai level ko sendiri samaada dalam kategori b@ng@ng juga atau tidak.

Lain kali kalau baca tu biar kasi faham dalam2...
Forum: Official News, Current Issues 15-12-2014, 08:17 AM
Replies: 8
Views: 1,153
Posted By xgang
Bukan takut saham jatuh. Statement ni lebih...

Bukan takut saham jatuh.

Statement ni lebih nak cover AA punya decision tak nak hapuskan fuel surcharge je. Padahal dulu alasan dikenakan fuel surcharge sbb minyak naik harga. Patut sekarang...
Forum: Official News, Current Issues 15-12-2014, 08:15 AM
Replies: 8
Views: 1,153
Posted By xgang
:)):)):)) Yang turun 50% tu minyak mentah la...

:)):)):))

Yang turun 50% tu minyak mentah la brader bukannya minyak diproses macam petrol. Nak hasilkan petrol dari petroleum ada proses penyulingan dia dan ada proses2 lain sebelum petrol tu...
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2014, 11:49 AM
Replies: 36
Views: 2,164
Posted By xgang
Jangan fitnah. Rasulullah SAW tak pernah...

Jangan fitnah. Rasulullah SAW tak pernah mengarahkan mana2 kepala musuh dipenggal di bawa kehadapan baginda. Malah baginda SAW melarang melakukannya. Dan Khalifah Abu Bakar r.a pun pernah memarahi...
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2014, 11:45 AM
Replies: 36
Views: 2,164
Posted By xgang
Pendedahan Sheikh Nabeel Naim tentang kaitan...

Pendedahan Sheikh Nabeel Naim tentang kaitan Al-Qaeda, Isis, Al-zawahiri dan Al-baghdadi dengan Cia.. Dan mengenai perancangan besar "Ops Clean Break" mereka mewujudkan perang saudara 100 tahun in...
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2014, 01:55 PM
Replies: 13
Views: 628
Posted By xgang
yang sebetulnya MAS kena singkirkan dulu mole dan...

yang sebetulnya MAS kena singkirkan dulu mole dan parasit dalm syarikat
Forum: Gossip, Celebrities 26-08-2014, 01:47 PM
Replies: 26
Views: 2,248
Posted By xgang
Ending yang sungguh anti klimaks kalau betul jadi...

Ending yang sungguh anti klimaks kalau betul jadi pendrive.
Kalau jadi barbie doll barulah optimum klimaks :))
Forum: Properties Discussions 26-08-2014, 01:44 PM
Replies: 83
Views: 7,179
Posted By xgang
Bawak pergi report tuntutan tribunal KPDNKK je...

Bawak pergi report tuntutan tribunal KPDNKK je bro.
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 26-08-2014, 01:40 PM
Replies: 42,301
Views: 2,205,330
Posted By xgang
Kalau ikutkan tahun lepas pun kempen Piala...

Kalau ikutkan tahun lepas pun kempen Piala Malaysia tak berapa meriah kat Johor berbanding Liga Super dgn Piala FA.

Aku pun tak tahu kenapa, takde rasa excited nak follow Piala Malaysia ni. Rasa...
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2014, 12:54 AM
Replies: 62
Views: 3,824
Posted By xgang
Kebaikannya ialah rakyat kerap dapat gula2 sebab...

Kebaikannya ialah rakyat kerap dapat gula2 sebab kerap ada pilihanraya. :))
Forum: Love, Relationships 26-08-2014, 12:53 AM
Replies: 21
Views: 6,139
Posted By xgang
Maaf cakaplah, sedari ni dah terlampau ekstrem...

Maaf cakaplah, sedari ni dah terlampau ekstrem menghukum lelaki.
Ini dah termasuk melampau batas. Ingat Allah tidak suka golongan yang melampaui batas.
Sekadar teguran, jangan suka membuat...
Forum: Love, Relationships 26-08-2014, 12:49 AM
Replies: 21
Views: 6,139
Posted By xgang
Kalau dah tak jadi tu tak jadilah. Just move...

Kalau dah tak jadi tu tak jadilah.
Just move on. Redha..
Kembali semula kepada Allah sebab yang menjumpakan kamu berdua pun Dia dan yang memisahkan pun Dia.
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2014, 12:42 AM
Replies: 43
Views: 3,355
Posted By xgang
Sedap je ko sound diorang ni manja. Diorang tu...

Sedap je ko sound diorang ni manja.
Diorang tu mencari rezeki bukannya mintak sedekah.

Kalau nak bersaing kenalah on the level playing field and play by the same rules.
Tak bolehlah sebelah...
Forum: Religious Talk 12-08-2014, 10:39 AM
Replies: 38
Views: 1,683
Posted By xgang
Yang lagi musykil apa hukum sekat orang yang...

Yang lagi musykil apa hukum sekat orang yang mampu pergi haji dengan mengenakan syarat visa, quota dan lain2?

Apa jadi kalau orang yang mampu tu meninggal dulu sebelum sempat dapat quota pergi...
Forum: Official News, Current Issues 12-08-2014, 09:25 AM
Replies: 120
Views: 5,417
Posted By xgang
Apa nak kesah? Ini free market. Diorang nak...

Apa nak kesah?
Ini free market.
Diorang nak datang ke tak nak ada aku kesah?
Takde siapa paksa pun :))
Forum: Investor Discussion 12-08-2014, 09:13 AM
Replies: 39,117
Views: 4,786,167
Posted By xgang
Boleh caya ke info ni? Ko tak tahu ke banyak...

Boleh caya ke info ni?
Ko tak tahu ke banyak kawsan minyak dah dikuasai ISIS?
Tak payahlah nak tunggu Iraq-Kuwait Mou konon. Bullshit je semua tu.
Aramco dan Texaco dah kebas awal2 dah minyak...
Forum: Official News, Current Issues 09-08-2014, 01:55 PM
Replies: 34
Views: 2,854
Posted By xgang
Kemungkinan karpal sendiri yang arahkan driver...

Kemungkinan karpal sendiri yang arahkan driver dia bawa laju macam pelesit pun ada juga.

Dah tentu waktu tu karpal otw ke penang utk early morning meeting kalau tak silap?

So takleh nak...
Forum: Official News, Current Issues 08-08-2014, 07:20 PM
Replies: 24
Views: 2,061
Posted By xgang
hmmm itu je? .. masih menghampakan.

hmmm itu je? .. masih menghampakan.
Forum: Official News, Current Issues 08-08-2014, 12:27 PM
Replies: 24
Views: 2,061
Posted By xgang
Itu je ko mampu reply? Nothing else? Menghampakan...

Itu je ko mampu reply? Nothing else? Menghampakan sungguh
Forum: Official News, Current Issues 08-08-2014, 10:37 AM
Replies: 24
Views: 2,061
Posted By xgang
Brader, laporan mana kata air lombong selamat...

Brader, laporan mana kata air lombong selamat digunakan kalau ikut prosedur? Bak mai kawan nak baca. Pakar hydro cakap loji rawatan air di Malaysia ni tak mampu untuk merawat air yang tercemar oleh...
Forum: Official News, Current Issues 08-08-2014, 09:06 AM
Replies: 11
Views: 432
Posted By xgang
Sampai kering air lombong dipam. :o Memang...

Sampai kering air lombong dipam. :o
Memang selamatlah kita semua minum/makan air yang tercemar dengan logam berat. :(scam
Showing results 1 to 25 of 367

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:28 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE