Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 4,357
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 7,667
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 31,911
More...
Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 09-04-2015, 10:18 AM
Replies: 6
Views: 1,174
Posted By sajul
Talking mudahnya programming

topik 1 = loops;

rupanye senang je programming ni, awat la selama ni tak paham :">

jom belajar guna video ni :D

http://www.youtube.com/watch?v=auQSP6w1urs&feature=youtu.be
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-04-2015, 05:34 PM
Replies: 288
Views: 42,269
Posted By sajul
ada member tunjuk gambar mangsa2 nahas ni..sadis...

ada member tunjuk gambar mangsa2 nahas ni..sadis tol, ada mayat yg dari pinggan ke bawah je elok..atas hancur..pakaian mcm pakai blazer

suh send gambar member tak bagi plak, tgk kat hp die ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 01-04-2015, 03:21 PM
Replies: 16
Views: 2,025
Posted By sajul
terus mengoogle..tak jumpa plak..salah keyword ni

terus mengoogle..tak jumpa plak..salah keyword ni
Forum: Santai, Others 01-04-2015, 10:08 AM
Replies: 176
Views: 9,064
Posted By sajul
p test makan kedai mamak kat opis ni.. hidup...

p test makan kedai mamak kat opis ni..

hidup GST #:-S

http://i231.photobucket.com/albums/ee235/sajul/gst4.jpg
Forum: Internet Payment Processors 31-03-2015, 01:55 PM
Replies: 10
Views: 288
Posted By sajul
oh maksudnye boleh la pakai verification debit...

oh maksudnye boleh la pakai verification debit card mana2..tapi nnt leh add no akaun bank semasa tu utk proses withdraw? gitu ke
Forum: Internet Payment Processors 31-03-2015, 10:52 AM
Replies: 10
Views: 288
Posted By sajul
sdn. bhd bro, die ada maybank ja buat masa ni..

sdn. bhd bro, die ada maybank ja buat masa ni..
Forum: Internet Payment Processors 31-03-2015, 10:41 AM
Replies: 10
Views: 288
Posted By sajul
ok..boleh masuk dlm list solution ni..makesih2 ...

ok..boleh masuk dlm list solution ni..makesih2

nak kena kumpul altenatif..kasi kat tokey ni..die nk wat akaun paypal..den reti guna yg personal punya..yg business tak reti nak wat mcm mana
Forum: Internet Payment Processors 31-03-2015, 10:16 AM
Replies: 10
Views: 288
Posted By sajul
vcc tu apa ek bro :"> virtual credit...

vcc tu apa ek bro :">

virtual credit card?
Forum: Internet Payment Processors 31-03-2015, 09:17 AM
Replies: 10
Views: 288
Posted By sajul
register akaun paypal

Salam warga CG

mcm mana cara nk register akaun paypal untuk akaun syarikat? contoh akaun semasa maybank

sebab debit card cherry tu tak di sediakan untuk akaun semasa ni..

search google semua...
Forum: Santai, Others 20-03-2015, 09:48 AM
Replies: 32
Views: 1,629
Posted By sajul
twitter die dah down.. IG dah down..hasil...

twitter die dah down.. IG dah down..hasil serangan viral ..padan muka
Forum: Movies, TV, Music 14-02-2015, 09:53 PM
Replies: 1,792
Views: 94,409
Posted By sajul
baru lepas tgk citer Kingsman: The Secret...

baru lepas tgk citer

Kingsman: The Secret Service

terbaik habaq hg..rating kasi 10/10

rating imdb 8.3/10

pembuka citer action paling best 2015
Forum: Movies, TV, Music 05-02-2015, 08:58 AM
Replies: 108
Views: 7,862
Posted By sajul
kamen rider jepun dah melalut ja..tak best ...

kamen rider jepun dah melalut ja..tak best

last2 aku layan kamen rider indon..terbaik gak..style suria baja hitam gitu story die

bima satria garuda

http://bima-satriagaruda.blogspot.com/
Forum: Bank, ATM, Internet Banking 15-01-2015, 03:14 PM
Replies: 20
Views: 855
Posted By sajul
TT ni nama ja Print_screen.. mana print screen...

TT ni nama ja Print_screen.. mana print screen gambar m2u baru tu? :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-01-2015, 10:44 AM
Replies: 36
Views: 1,610
Posted By sajul
kuat ganu nga kes2 gini..aritu rasa kat ganu gak...

kuat ganu nga kes2 gini..aritu rasa kat ganu gak yg adik ipar p cangkul kepala abg ipar kes dadah gak
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-01-2015, 04:49 PM
Replies: 38
Views: 2,820
Posted By sajul
perghh..stahun duk minum air mayat..

perghh..stahun duk minum air mayat..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-01-2015, 07:43 AM
Replies: 16
Views: 1,128
Posted By sajul
aku baca tajuk mula2 igt kena tangkap nga pemuda...

aku baca tajuk mula2 igt kena tangkap nga pemuda berusia 9 tahun.. :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 03:57 PM
Replies: 89
Views: 5,245
Posted By sajul
spin p mai..majer ni gak yg kena sbb kena akta...

spin p mai..majer ni gak yg kena sbb kena akta dlm tentera bab ni..hampeh..isu dakwat kekal nga sprm tak telus kira terlepas r ni dlm perbicaraan..#:-S
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 09:36 AM
Replies: 42
Views: 1,817
Posted By sajul
hihi kira satu pihak je kecam, rakyat yg bukan...

hihi kira satu pihak je kecam, rakyat yg bukan pro kerjaan..yg geng2 mufti menteri n geng2 berpengaruh semua diam ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-01-2015, 09:26 AM
Replies: 42
Views: 1,817
Posted By sajul
apsal gambar ni dulu xde kecaman dari pelbagai...

apsal gambar ni dulu xde kecaman dari pelbagai pihak?
semua wat xtau ja, padahal benda sama ja ni...

antara dua darjat :D
...
Forum: Loans, Credit Cards 08-01-2015, 10:23 AM
Replies: 238
Views: 9,085
Posted By sajul
salam TT nak kasi testi sikit, bulan lepas...

salam TT

nak kasi testi sikit, bulan lepas ada buat balance tranfer nga TT, senang ja procedure..

bagi form n statment cc, tup2 TT update kata dah approve..fuhh..service mantap dari TT

sape2...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-01-2015, 03:06 PM
Replies: 1,388
Views: 174,390
Posted By sajul
ni rakaman pilot nga ATC maybe nk sangkal...

ni rakaman pilot nga ATC

maybe nk sangkal pasal menteri indo ckp AA ni berlepas tanpa kebenaran
Forum: Movies, TV, Music 06-01-2015, 08:51 PM
Replies: 47
Views: 3,297
Posted By sajul
subtitle dah ada ke bro? duk cari xde lagi.. tgn...

subtitle dah ada ke bro? duk cari xde lagi.. tgn dah terketar2 nk layan ni..:))
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-01-2015, 08:16 AM
Replies: 28
Views: 1,318
Posted By sajul
kenapa tak bagi sumbangan pakaian seragam sekolah...

kenapa tak bagi sumbangan pakaian seragam sekolah ja kat mangsa2 banjir ni? pelik aku
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-12-2014, 03:35 PM
Replies: 4,198
Views: 382,014
Posted By sajul
nak highlight ayat tu:D:D pasal geng depa...

nak highlight ayat tu:D:D

pasal geng depa xde turun, klu turun..kompom buletin tv3 suku akan tayang 30minit non-stop pasal banjir ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-12-2014, 03:25 PM
Replies: 4,198
Views: 382,014
Posted By sajul
serabut betul aku klu baca komen nk kaitkan pasal...

serabut betul aku klu baca komen nk kaitkan pasal hal parti plak

dah jadi becana alam gini, semua pihak terlibat, bukan duk cari salah pihak2 tertentu..****** betul..
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:37 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE